Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golem124

Poronienie

Polecane posty

Gość golem124

Witam. Moja dziewczyna poroniła w jednym z pierwszych tygodni. W dniu poronienia miała obfity krwotok i udała się do szpitala, gdzie obyło się bez zabiegu. Miało to miejsce 1,5 tygodnia temu. Nie będąc w ciąży, ma ona dalej zawroty głowy, brak apetytu, krwotoki z nosa, bóle brzucha i zasłabnięcia. Wczoraj zasłabła i udała się do szpitala, gdzie powiedzieli jej, że to wina nadciśnienia. Czy jest to normalne? Poza tym chciałbym dowiedzieć się, kiedy może się spodziewać okresu. Spóźnia się jej już tydzień. Kiedy może zacząć brać tabletki antykoncepcyjne i kiedy możemy ponownie współżyć? Pozdrawiam i liczę na Waszą wiedzę, ponieważ moja jest zerowa.

Gość gość
jak miesiączka może jej się spzniać tydzień, skoro 1,5 tygonia temu doszło do poronienia, natomiast z dolegliwościam powinna udac sie do lekarza rodzinnego- być może straciła za dużo krwi, może ma anemię, moim zdaniem powinna zrobic przynajmniej podstawowe badania typu mocz i morfologia, a tabletki- pierwszego dnia miesiączki

Gość golem124
Poroniła 1,5 tygodnia temu (kilka dni przed tym, jak miała dostać miesiączkę), kiedy mamy się spodziewać miesiączki? - Teraz dokładniej to sprecyzowałem.

Gość gość
skoro doszło do poronienia, to macica się oczyściła, co i tak powinna skonsultować z lekarzem w najblizszym czasie, a następna miesiączka zapewne przyjdzie za jakieś 2-4 tygodnie