Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soreta

wg męża nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość soreta

Jak w temacie... Mój mąż uważa, ze jestem nieatrakcyjna. Cztery miesiące temu urodziłam dziecko zrzuciłam wszystkie kg nawet z 5 kg nadwyżką, dbam o siebie, nawet staram się codziennie robić sobie lekki makijaż siedząc w domu. Mam duże piersi- teraz przy karmieniu 75i i kiedy są upały chodze po domu bez stanika bo raz, ze goraco a po dwa przy karmieniu jest mi z nim nie wygodnie a mój mąż widzac to powiedział mi " załóż stanik jak ty wyglądasz, cycki ci wisza, zero atrakcji" kurcze ja uwazam, ze mimo mojego sporego biustu nie jest on wiszący a nawet jędrny... Mam 22 lata a on 30. Przestal mi mówić, ze mnie kocha tylko non stop obraza. Moze to glupie co tutaj wypisałam ale glupio mi sie zwierzyć komus innemu niż tu. Przykro mi i nie wiem jak mu pokazać, ze jestem atrakcyjna. Inni faceci jakoś mnie zauważają np. wczoraj przyjechal do niego do warsztatu jakiś znajomy zapytal sie go czy jestem jego zona a do mnie krzyknął" jakby co to jestem wolny" a maz nawet nie zareagowal. Chcialabym żeby to on mnie zauwazyl..

Gość gość
masz męża chama i buraka

Gość PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPOOOO
no sorry ale takie cycki to wory:D faceci wola mniejszy biust ale podniesiny a nie zwisy:D

Gość gość
to niech sobie utnie po porodzie- matko, co za idiota, jak karmi piersia to normalne, że ma duży biust

jestem kobietą idiotko:D

zwykle świeze mamy sa zaniedbane, taka prawda, do poludnia lazi w pizamie, wlosy przetłuszczone, rozstępy i cellulit i jak taka ma byc atrakcyjna:D

Gość gość
to skoro idiotko jesteś kobieto, to powinnaś wiedzieć jak wyglądają piersi podczas karmienia, zacząć czytać ze zrozumieniem, bo Autorka napisała, że siebie dba i przestań głosić herezje

Gość kelner z Rewala
tez mu mow ze jest nieatrakcyjny czepiaj sie wzystkiego

Ja pierd.... Mnie też keidyś podrywał taki cham, niby męski i z***bisty, ale też umiał chamsko pojechać. Nie mam zamiaru się z takim typem związać. Współczuję się, on się nigdy nie zmieni, a z czasem, gdy bedziesz sie coraz bardziej starzeć, będzie ci bardziej dogryzał

Gość oona84
Problem nie lezy w Twoim biuscie czy wogole w Tobie, doszlam do takiego wniosku juz dawno, na podstawie wlasnego malzenstwa. Facetom podoba sie chyba tylko jeden rodzaj kobiet, obce i niedostepne, te ktore sa ich, na wyciagniecie reki nie sa doceniane, nie chce generalizowac, ale mam to samo co opisujesz. Niemal nie ma dnia, abym nie slyszala komplementow od facetow, nawet kuzyn mojego meza, przy nim powiedzial, ze od zawsze mu sie podobam i gdybym z nim nie byla, to zrobilby wszystko, zeby sie ze mna umowic, a jego to nawet nie zdenerwowalo, nic! A jak juz powie jakis komplement, to w taki sposob, ze nie wiem czy to komplement czy obraza. np "no dzis to wygladasz super, w koncu o siebie zadbalas" albo" nie odchudzaj sie juz, bo nog Ci to i tak nie wydluzy" a ponoc kiedys bylam dla niego taaaka piekna :(

mam dziecko wiec wiem:D mam nieduzy biust wiec po porodzie jak karmilam wygladaly super, szkoda,ze na codzien takich pelnych nie mam, a jakby dbala to maz nadal by sie nia interesowal, proste!!!

Gość gość
Kup sobie ładną bieliznę , majteczki staniczek gdzie Ci podniesie piersi. Załóż coś ładnego , spódniczkę bluzeczkę , zrób lekki makijaż , włoski ułóż i będzie ok.

do dziwnych macie mezow, bo moj gotowy lac kazdego kto na mnie spojrzy, a ja juz zagada to wogole masakra:D

Gość oona84
A moj chyba czuje sie a pewny siebie, kiedys bylo inaczej, teraz po 8 latach od slubu, wie ze mnie ma! Dba o mnie, kocha, duzo rozmawiamy nie mowie, ze jest zlym mezem, ale nie jest zazdrosny i czuje sie jakbym wogole mu sie nie podobala

my 13 lat razem i nadal jest mega zazdrosny, a swoja droga to mu sie nie dziwie, bo naprawdę laska ze mnie pomimo wieku;)

Gość oona84
kurcze, ale ja tez bardzo dobrze wygladam, mam dopiero 29 lat, waze 50 kg, dbam o siebie bardzo, on chyba poprostu wie, ze dla mnie nie liczy sie zaden facet poza nim, i jest pewny ze z nim bede

Gość soreta
Oona84 chyba masz racje z tym, ze faceci zawsze interesuja sie "nie swoimi". No i fakt nie stara sie nawet kiedy on chce seksu to nic nie robi tylko sie mnie pyta" to jak będzie dzisiaj cos"? Albo "zrobisz mi dobrze"? A ja wtedy tylko, ze nie a miedzy nami do czegoś dojdzie jak będzie mily i tym sposobem do niczego miedzy nami nie dochodzi a ja jestem w szoku bo nie wiem kim on jest bo na pewno nie tym facetem, za którego wychodziłam za mąż.

Gość do 2500 miesiecznie
50 kg to ty suchar jestes:D chyba ze masz 160cm wzrostu:D

on chce seksu to nic nie robi tylko sie mnie pyta" to jak będzie dzisiaj cos"? Albo "zrobisz mi dobrze"? xxxxxxxxxxxxx poważnie? ja sobie takich tekstow nie wyobrazam, to totalny brak szacunku!!! i przedmiotowe traktowanie kobiety

Gość oona84
"to jak bedzie dzisiaj cos" to jakby cytat z mojego meza.Nie zawsze, ale czasami tak mowi. Najsmutniejsze jest to, ze kiedys bylo zupelnie inaczej, bylam calym jego swiatem, wieczne komplementy, a teraz najlepiej laptop, film, gry, koledzy...

Gość oona84
164cm :)

Gość do 2500 miesiecznie
to nie dziwne,ze facet ma cie w doopie:D laska to z ciebie nie jest napewno:D

Gość gość
A mój po 12 latach małżeństwa jest zazdrosny jak cholera i okazuje, że go pociągam i się podobam. A kiedy byłam w ciąży a później karmiłam to już opędzić się nie mogłam, tak mu się moje krągłości podobały ;-) Faceci są różni, Twojemu brakuje na pewno taktu i romantyzmu. Może zamiast mówić "nie" jakoś go podejdź, wzbudź zazdrość, zainteresowanie...

Gość oona84
a to niby dlaczego?

Gość do 2500 miesiecznie
to nie dziwne,ze facet ma cie w doopie:D laska to z ciebie nie jest napewno:D

Gość dla gimnazjalisty
wiecie co.. ale faceci sa rozni, mozesz sie przed nim rozebrac i przejsc przed oczami a on powie, przesun sie bo mecz ogladam:D taka akcję znajoma mi opowidala, a naprawde fajna babka z niej

Gość gość
Problem nie w tobie a w nim! Ja piekna i szczupla nigdy nie bylam,a moj facet jest mega przystojny,laski zawsze za nim szalaly i szaleja do dzis,co mnie mega wkurza,ale on wszystkie zlewa.To on mnie poderwal,nawet jak sie zapuscilam po porodzie non stop mi mowil komplementy i molestowal. Jak sie ma pustego faceta dla korego liczy sie tylko wyglad to potem tak jest

Gość taaa tu kazdej facet mega
przystojny i takie pasztety wyrwal jak wy:D, chyba zeby mu dzieci dala, chalupy pilnowala a on prawdziwe laski bzyka na boku:D

Gość ogarnij sie dziewczyno
bo sobie inna znajdzie

Gość gość
Co to za teksy ze ogarnij się bo sobie inna znajdzie ? Autorko twoj facet tez pewnie ma wady wiec jak powie coś głupiego to ty jemu nie bądź dłużna .