Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falla Lala

JAK sie WYLUZOWAC w LOZKU

Polecane posty

Gość Falla Lala

no wlasnie, mam doswiadczonego faceta, ja sama nie spalam z nikim przed nim, nastolatka nie jestem a nie potrafie sie wyluzowac w lozku i strasznie sie boje nowych rzeczy przez co seks wcale nie sprawia mi przyjemnosci a jedynie daje satysfakcje ze mojemu facetowi bylo dobrze... Mimo ze sypiamy ze soba od roku ja nic nie czuje, nie lubie tez tego robic przy swietle. Ciagle ciazy mi to ze on spal z kims przede mna i w zaden sposob nie moge sie tych mysli wyzbyc!! Jakies rady?? Probowalam juz drinka przed (troche pomoglo), masazy itp

Gość gapkka
jak dla mnie potrzeba czasu

Gość gość
drink to za mało. trzeba więcej

Gość gapkka
i co ma zalana isc do lozka? :p

Gość Falla Lala
nie zartujcie, serio pytam! ! !

Gość Falla Lala
Mam tak spiete pośladki że facet czasem musi je rozchylać mocno palcami aby we mnie wejść I zdarzyło mi sie kilka razy podczas seksu puścić głośno gazy ze zdenerwowania

Gość Falla Lala
no to sie komus nudzi, to wyzej wiadomo podszyw!

Gość Falla Lala
nie zamierzam sie odurzac i co tak cale zycie??

Gość Falla Lala
oczywiscie, zawsze o wszytskim ze soba rozmawiamy, mowilam mu o problemie i on sie stara, robi masaz, kapiel, kolacje a tu nic , nic nie pomaga

Moze joint by pomogl ale przeciez to nie rozwiaze problemu. Przeciez nie bedzie palic przed kazdym pojsciem do lozka. Jesli to nie jest z winy partnera, problem lezy w tobie. Dlaczego nie lubisz sexu przy swietle?

Gość gość
dlaczego przeszkadza ci to że wcześniej spał z kimś?

Gość Falla Lala
dlaczego nie lubie seksu przy swietle bo nie lubie siebie i nie lubie kiedy sie na mnie patrzy bo facet lubi widziec jak kobiecie jest przyjemnie w lozku a przy zapalonym swietle zdarza i sie ze udaje zeby nie robic mu przykrosci, dlaczego przeszkadza mi to ze spal z kims wczesniej, ciezko powiedziec, wczesniej mialam narzyczonego ktory chcial z tymi rzeczami poczekac do slubu i mial do pierwszego razu inne podejscie niz moj obecny, wiadomo co innego jak sie juz seks uprawialo a co innego jak nie, zwlaszcza jak ktos ma moze troche bajkowe podejscie jak ja ze seks to tylko z milosci i tylko z tym jedynym

Gość gość
nie możesz w nowym związku przenosić tego co się działo w poprzednim to że twój poprzedni chłopak chciał do ślubu poczekać to nieznaczy że ten nowy chłopak będzie takich sam nie możesz porównywać ich ze sobą bo do niczego to nieprowadzi i działa wrecz negatywnie na związek, może ty podświadomie tęskinisz do tamtego chłopaka może go zbyt idealizujesz...bo to że chłopak spał z kims wcześniej jest bardzo normalnie, widac że masz bardzo zasadniczy charakter i to ci niepozwala się wyluzować, moja rada powinnaś nie myśleć o tym co było kiedyś tylko skupić się na tym co teraz,

Gość Falla Lala
dzieki ! rada jest prosta i ja to wiem ciezej z wdrazeniem tego w zycie, wiem ze nie moge ich porownywac ale rownica jest ogromna, tamten traktowal pierwszy raz i seks jako oddanie sie osobie ktora sie kocha obecn raczej podchodzi do tego luzniej np. seks po 2 tyg znajomosci i zobaczymy co z tego wyjdzie, ja bez milosci bym nie potrafila

Gość gość
poogladaj sobie jakies filmiki, fantazjuj a potem zamknij oczy i dzialaj!!

Gość gość
na mnie akurat kapiel dziala zle a poza tym ja bympomyslala czy antykoncepcja nie ma wplywu na libido!?

Gość Falla Lala
biore tabsy...hmm moze w tym problem?

Gość Falla Lala
ktos jeszcze ma jakies porady ?