Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki nie dorównują do pięt hiszpankom

Polecane posty

Gość gość
nie szkodzi, polacy nie dorównują żadnym obcokrajowcom ;)

Gość gość
polki to już w ogóle dno w dodatku wieśniary

Gość gość
O jakich obcokrajowcach mowa. Widziałem iroli i angoli strasznie krzywe ryje, idealni kandydaci dla polek :)

Gość gość
oj nieeeeeeeeeeee polki to najseksowniejsze kobiety i świetne kochanki

Gość gość
Każda Polka ma wsiowy tępy ryj, tonę tapety na ryju i wygląda jak grzanka po solarze. Łażą takie wulgarne wsiowe suki i myślą, że są seksowne, bo pakole i negry podrywają je na imprezach. W dodatku śmierdzą łososiem i dorszem, bo myją się średnio raz na 3 dni i używają tanich chińskich tamponów, które nie trzymają płynów

Gość gość
o kazdych :) a jezeli chodzi o urode to najbrzydsze kobiety wedlug mezczyn na swiecie w ogole to angielki i niemki, tak btw :D

Gość gość
same stereotypy i wojny plci az zal czytac :/

Gość gość
I dobrze, to Polki pierwsze rozpoczęły wojnę w UK, bo zaczęły masowo dawać czarnuchom i ciapakom, a Polaków zaczęły olewać. Gdy Polak musi sobie trzepać, to się robi zły. I ta wojna będzie się rozszerzać na kolejne fronty, niedługo Polki i ich zagraniczni kochankowie będą prani po mordach w UK przez polskie komando

Gość gość
Zarzynać rasistów, jak psów! :D

Już jakieś frustratki przybyły, by prawić swoje zabawne "bo ci polacy", nie zauważając, że temat dotyczy Polek. Znajdzcie sobie mózgi.

Tak, tak, ma się je trzymać na smyczy i być po pysku jak 2 razy wyżej napisał jakiś sadysta. LECZCIE SIĘ. Faceci to c***e. taka prawda, Polacy to tylko śmierdzące kibole, w obdartych dresach którzy NIC sobą nie reprezentują, jedyne co im chodzi po głowie to tyłeczki (których i tak pewnie nie zobaczyli nigdzie oprócz internetu i podglądając sąsiadki) i onanizacja. JEDNA WIELKA PATOLOGIA. Na dodatek szpetne ryje, polacy przystojni, to tak samo powiedzieć, że tusk to dobry polityk.

Gość stuleję geodecię 22l
nie ma NIC obrzydliwszego :o niż tzw pochwa tzw kobiety :O śluz :O krew :O upławy :O kwaśny posmak :O (podobno) a tymczasem spermusia ❤️ - pyszna, zdrowa i pożywna! 🌼 TYLKO FACET UMIE ZROBIĆ LODA FACETOWI A W PUPĘ TEŻ MOŻNA ŁADOWAĆ ❤️ POlaku - POpieraj związki partnerskie! 👄 płemieł tsuk ❤️ i ministra mucha POopierają - a ty POlaczku???

Wasze odpowiedzi oburzone świadczą o tym, ze cos was ukulo w temacie. Osobiście mam gdzieś opinie osób których nie znam i co wiecej nie wymagam od zycia by wszystkim sie podobać bo nie to jest najważniejsze. Ale to, ze Polki maja dużo tapety i nie maja stylu to niestety prAwda - naprawdę znacznie większa cześć naszych rodaczek jest albo niezadbana albo zrobiona na jedno kopyto bez klasy jak pól osiedla. I pisze to jako dziewczyna! A rozchylanie kopyt przed brudnymi muslimami zostawie lepiej bez komentarza...

Gość gość
Co nie zmienia w niczym faktu że Polki nie dorównują do pięt Hiszpankom .

Gość gość
Mycha KOCHAM CIĘ !!!

Gość Maczo z Zadupia Małego
NaTaliiX3x3 Gdy was Murzyni i Arabusy biją po twarzach podczas seksu oralnego,a potem wkładają wam penisy do tyłka, a następnie każą obciągać tego penisa ubrudzonego waszymi odchodami, to wszystko jest OK i taki mąż to kochany "habibi" albo "bambusek".. A gdy Polak prosi o takie perwersje, to od razu wyzywacie od "pedałów", "zboczeńców" i posyłacie na drzewo

tak pewnie nie zobaczyli nigdzie oprócz internetu i podglądając sąsiadki) i onanizacja. JEDNA WIELKA PATOLOGIA. Na dodatek szpetne ryje, polacy przystojni, to tak samo powiedzieć, że tusk to dobry polityk. ***************************************** Ty ścierko, jak śmiesz ubliżać polskim dżentelmenom? Polacy to twoja krew, twój tata to Polak ty zdradliwa szmato. Obcokrajowiec kupuje ci prezenty, sponsoruje cię i gładzi komplementami póki jesteś młoda i ładna, bo chce od ciebie tylko jednego. A Polak będzie cię kochał nawet wtedy gdy stuknie ci 30tka. Zrozum to polska kurvvo.

Gość gość
ja byłam we francji, niemczech i hiszpani i powiem jedno polki są bardzo zadbane bo tam na ulicy każdy chodzi jak chce i nikt na nikogo uwagi nie zwraca jeżeli komuś się spodoba to i na spacer z psem w szlafroku pójdzie, a tak naprawdę to polska i strony wschodnie ukrajna, rosja, tam mimo że kobietom brak pieniędzy są bardzo zadbane, niewiem dlaczego kiedyś sie nad tym zastanowiłam i wyszłą mi taka teoria, że w polsce i byłych zsrr kobiety chcą ładnie wyglądać bo chcą złapać męża czują chęć by byc w rodzinie, a na rozwiniętym zachodzie kobiety mają kasę i są wyemancypowane że mają to gdzieś by robić wrazenie na jakimś tam chłopie,

Gość gość
czyli twoim zdaniem c*po :D kobiety na zachodzie nie chcą się podobać facetom i zakładać z nimi rodzin? :D

Polska dajka chce w ten sposób powiedzieć, że Polki i Rosjanki są fajniejsze bo ubierają się jak dzivvki w burdelu

Gość gość
nie c**ju, chca się podobac facetom i zakładać rodzinny ale nie muszą stać przed lustrem 2 h przed wyniesieniem śmieci by zrobić wrażenie na somsiedzie spod 5, ich pewność siebie nie wynika tak bardzo tylko z tego jak wyglądają, tylko tym moga zwrócić uwagę na siebie wyglądem bo tylko to maja

Co ty pi3rdolisz świnko? Wszyscy moi zagraniczni znajomi zwracają uwagę na Polki nie dlatego, że "mają klasę", ale po prostu dlategp, że są ubrane jak prostytutki i ulicznice. Jak ty chcesz wyglądać z klasą skoro połowa twoich ciuchów pochodzi z lumpexów?

Gość gość
zagraniczni zwracają uwagę na polki, bo mają słowiańską urodę, jak pojedziesz do włoch i dziewczyna jest blondynka przecietnej urody ma powodzenie, ja chodze do lumpeksów i mam to w d***e wszędzie gdzie byłam chodziałam do lumpeksów, a mam więcej klasy niż nie jedna pani prawnik lub lekarz w armani bo klasa to nie ubranie a to jaki ktos jest

Zagraniczni zwracają uwagę na Polki, bo Polki mają słowiańskie prowadzenie się: są damami - dam temu, dam tamtemu, dam tu, dam tam...

Gość gość
haa, to ty niewiesz jak francuski daja miałam tam kolezanke - francuskę, one dawanie traktuja jak jedzenie więc nawet tematu niema że ktoś za dużo daje

A wy to niby takie porządne?

Gość gość
a nie widzisz ile na kafe dziewic:) jest. jeżeli sam lubisz panienki na 1 noc to sie niedziw że na same k***y trafiasz