Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość Muna
bosz ,jeszcze pyta :( i smaka robi :( policze ci zobaczysz potrojnie ;)

Gość gość
Znam to. Wszedłem bezpośrednio z aplikacji yt. Wiele, wiele wersji.

Gość gość
Muna, co, jak i kiedy policzysz? Finko, gdzie tak chodzisz jak nie siedzisz u nas? Cafe...

Gość Muna
milosc tak smakuje jak pierwszy raz ... caly ten czas jak pierwszy raz pierdu pierdu cos Nas dzisiaj wzielo na takie pierdulety milosne :D Caffffeeeee kocico moja :) na zdrowko ! i fajeczek rozmiaru slim ;)

Gość gość
Ktosie toczy to widac hahaha polejcie sobie jeszcze po jednym ,bo nie jestescie latwe rury hahah

Gość gość
Ale macie wachlarz upodobań muzycznych. Muna Ty w de? Żyjesz, mieszkasz, pakujesz? Polka czy???? Na zdrowie! I, żeby nie było. Wam też polałem. Nie tak jak Finka chodzi niby ciągle z tą jedną szklanczką... ;-)

Gość Muna
voodoo,oblicze ci te choojato drinki wyslane przez lacze ...reklamacja ! nie doszly a obiecane byly lodowka pusta % ziroŁ siedze o suszy totalnej popijajac jakas nie zdrowa cocacole ! :D sklepow niet Ja tu na deszczu, wilki jakieś! Przyrzekaliśmy sobie te wodke od lat, ale jak nie, to nie!!! no sam widzisz ile musze ci policzyc :D :D :D ogolna masakra!!

Dziewczęta:-D robi się podejrzanie, więc aby naszemu spotkaniu nadać elegancji. założyłem niebieską koszulę.;-)

Gość Westtt
Nic nie rozumiem z tego tematu, albo juz jestescie pijaniii... W każdym razie jak polewacie to podstawiam kielicha! Poprosze ;)

Cafe to już było! Bylas PANKIEM???? Muna, z godnością osobistą poddam się Twojej karze. Współczuję. Mogłaś pisać, że masz mało to i ja skończyłbym na poprzedniej. Sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty, Łest tu nie ma pijanych tylko nie wyspami są. Dawaj, naleję Ci, ale... Zdrowie Pań!

Gość Muna
jesien z wodka !!! voodoo ,jest git ! nic straconego nadrobimy ale faaajna ta muza od Cafeee ojejjjjjjjeeeeee

Gość Muna
siedzem przeca grzecznie :) mordy nawet nie umocze tyle co w nie zdrowej cocacoli ale siedze i pije z WAMI !!!! :D

Gość Muna
dla kasy voodoo :D dla kasy :D bo przeca nie z milosci do Niemcow hahahahh

Gość Muna
ja pierdziu Cafffe ale szarpidruty :D ostro!!!