Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość nosek w podrozy
Sebuuus, Ty nas nie bierz tu pod wlos ; )))))) hahah

Witaj Anna :) Nosku maila sieroto nie z Mazur :D mam w profilu. Bo niby po co bym go zakładała hahah :) Seba tandem ? Jasne :) Ja siedzę z tyłu :D I będę chwalić jak pięknie pedałujesz :D Pijemy coś na koniec weekendu czy tylko wdychamy nocne powietrze ? ;)

Nosku ale dobrze gada. Wódki mu polać :D w następny weekend ;) A że to ładna bajka to już inna rzecz ;) Anna o czym mówisz ?

Gość nosek w podrozy
winkielkuuu... bosha... ja sie na tych profilach nie znam hahah... ale zaraz znajde... jakies foty Ci przesle hahahah z tych moich dziwnych wakacji hahahha.... kochanie uwazaj na Sebe, bo on cos nie bardzo chce pedalowac!!!... ja pije winko... i czyszcze hotelowa lodowke hahhaha....

Gość nosek w podrozy
caffeee... a Ty masz w nos! co zes tak cicho siedziala???

Nosku powiedz jak Azja ? ;) Wiesz, że ja prawie uwierzyłam ? :O :D Ale serio to jesteś w podróży czy tylko tak Ci się pofantazjowało ?

Cafe ja męczę resztki z wczoraj i przedwczoraj czyli wódkę z Colą :) Nie mam lodówki hotelowej :O Nosku widziałam, że Seba ma jasno sprecyzowany plan dotarcia na Mazury haha ale to nie ze mną te numery :)

Co ja mam na myśli ? Hm.... Czasem się zastanawiam czy ludzie tu serio piszą. Bywałam kiedyś na pewnym czacie i.... doszłam do wniosku, że o szczerość to raczej bardzoooo ciężko. Na kafeterii jest tak, że nie można porozmawaić z kimś bezpośrednio, to trochę utrudnia sprawę. A szkoda...

Gość nosek w podrozy
winkielku, seriooo...seriooo...hahhaha... dzisiaj odpoczywam po podrozy... jutro ide w miasto... czekam tez na znajomych... moze ktos doleci... nie moge jednak zostac dluzej... obowiazki wzywaja, niestety...ale jeszcze nie kupilam biletu powrotnego : ))))) wiec... kto wie.... wszystko sie moze zdarzyyyyc lalalal http://www.youtube.com/watch?v=3YxOZQqNYY8

Gość nosek w podrozy
Aniu, realnie tez trudno o szczerosc... nie jest latwo znalezc perelki... ale mozna... zostan z nami : )))) i nie mysl za duzo... : )))))

Anita ? Lady Pank ? Ładnie gracie :) Cafe, Ana zdrówko ;) Seba żebym ja Cię nie podrzuciła hahah :) Masz akt własności tandemu ? :D:D

Gość nosek w podrozy
winkielek, ja sie zaopatrzylam w sklepie, bo w lodowce hotelowej wielkie nic... taki J. Walker to tylko na dwa lizniecia hahahha no i kilka batonikow do podzialu hahah