Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Ale Voodoo za co? Ja nawet ani jednej szpili nie wbiłam ;-) Tylko mi się galoty przy kankanie pękły ;-) hahaha Late poszła teraz do szkoły tzn. do zerówki :) DJ dzisiaj fajnie gra (jak zwykle zresztą) :D

Gość gość
Czyli wiesz, że następny kankan bez... A ja już schodzę... Jak sobie radzi Late? To jest w szkole ta zerówka? To tak jak za naszych czasów czy teraz więcej nauki? Tylko my mamy takiego De jota;-)

Gość gość
Ale my się wszyscy znamy Ja jestem debilem... rzekomo tylko po pijanemu ;-) A ty?

Gość gość
Żadnych nowych! Bedziesz jak Primabalerina:-D Wśród pozostałych uczestniczek Ty wywrzesz największe emocje. To się wie?! Ale mi miło... jak Ty tak kochasz jak sympatyzujesz to wolę jednak tylko z Tobą pić :-D Ja to sprawdzę... różnica :-D :-D :-D

Voodoo tak właśnie kocham jak i sympatyzuje :) Wiesz każda potwora znajdzie swojego amatora i taki jeden sobie gdzieś tam jest co to lubi...... :-) Tobie szpile wbija Muna i tego się trzymajmy ;) A w Twoim towarzystwie picie to czysta przyjemność ;-) Zresztą tutaj jest samo zacne towarzystwo ;-)

Gość gość
Kafe Ty skorpion? A już Cię lubiłem... Nie no spoko. Taki wygłup :-P Cieszy mnie Twój dystans do siebie. Jeżeli obraziłem - przepraszam. AniaFrania jak to wróciłaś? Dalas radę opuścić kafe???? Czy Cię przyskrzynili? Ja już kilka lat próbuję odejść, ale mam za małe te... no... Jak tego dokonałaś?

Gość gość
Ty? Przyzwoitko? Sami swoi. Każdy będzie podziwiał taniec. Prawda Sebastianos??? ;-) Reszta to tylko dodatek...