Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Jak ja to zrobiłam? Po prostu.... Znalazłam fajną pracę i wiele rzeczy się zmieniło. Teraz mam trochę wolnego więc odwiedzam stare kąnty- spikeria, wp i kafeteria

Witaj Winkielku :) Bo pijaki i na trzeźwo coś do powiedzenia mają :) Teraz się regenerujemy na weekend :) Jakieś tam masaże wątroby miały być ale to takie chyba tylko czcze gadanie :P Dobrej nocy Winkielku (szykuj się na weekendos) :)

Gość gość
Ja? Za małe? No co Ty? No co Ty... przecież to mało istotne:-P KAFE?! Dobranoc Miłej nocy Win

Gość gość
Kafe, jaką kawę lubisz? To fakt Anno, jak jest dużo pracy to nawet nie można, a co dopiero pisać o chęci, aby tu zajrzeć. Dlatego erotyczny, ożywa wieczorem.

Gość gość
Ja jak kogoś lubię to chcę o niej wiedzieć WSZYSTKO :-D

Gość gość
Ja nie mam fajnej pracy i dlatego jestem tu z doskoku. Late? Wiadomo to Twoja najważniejsza radość w życiu. W to nigdy nie wstąpiłem. A co Ty z tym wyznaniem tak się szczypałaś, pankówo? Przecież to szczęście...

Gość gość
Anno to teraz jesteś chudsza i jesz tylko zielone liście? Czy dopiero w piątek przyznasz się do tego?

Gość gość
...prawiki, żony, panny, lubiący seks i ci nie lubiący. Każdy jest mądry jak nie dotyczy go omawiamy problem. Jak w życiu. Lubię kafe za różnorodność osób wymięszanych ze sobą. Ale też mnie denerwuje ciągłe ubliżanie tak jak by ktoś chciał się do wartościować, poczuć lepiej lub mieć nadzieję, że będzie miał lepsze samopoczucie. Chyba wiesz co mam na myśli? Co ja nie, ale chodzi o to, aby mieć to w 4 literach. kOniec!

Gość gość
Sebastianos jesteś ch'uj, ale Cię lubię, a dziewczyny jeszcze bardziej. To i tak chyba młody narybek tak miesza... kiedyś nie było tyle jadu, a napewno takiej wulgarności. Ano to jaki styl zmieniłaś?