Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość gość
Kafe to mnie też lubisz?

Gość gość
W wojsku mówiło się, że lepiej być chu... niż piz... Tam każdy miał swoją rolę :-D Bracie ;-)

Gość gość
Też Cię lubię, kretynko Ty jedna ;-) ))

Gość gość
Lubię jak się śmiejesz. Sympatyczna Kafe. Ostatni gasi światło? Ok. Dobranoc! :-)

Gość Muna
uuuuh hahaha ale sobie pouzywaliscie kretynka baranica chooj sie nawet znalazl voodoo ,nawstawial poczym ladnie sie pozegnawszy zakonczyl nocne posiedzenie :D szpila w doope voodoo szpila w doope auc ! czujesz ? :D osobiscie nie lubie takich zwrotow nawet w zartach :) klnac klne a jakze ale mniej bolesnie hiehiehie co tam porabiacie robaczki kochane? flaszeczki mrozicie na weekendos ? u mnie sie zwasze cos mrozi ;) pozdrawiam muzycznie http://www.youtube.com/watch?v=e5dWnsTTyII

Witaj Muna :) No ta kretynka to mi się należała bo mi się ostatnio w stanie nietrzeźwości kretyn wymsknął :) A baranica to że ja łagodna jak baranek, a że płci żeńskiej to baranica ;-) Flaszeczka na weekendzik już się mrozi ;-) uuuuuuuuuuuu :) Ja dziś jestem w wyśmienitym nastroju ;-) z wielu powodów ;-) Jednym z nich jest to, że byłam na pierwszym zebraniu u młodej i same dobre rzeczy o niej usłyszałam :) I dzielę się tą radością z Wami moje pijaki kochane ;)

Gość Muna
caffeeee!!! Skorpionica i lagodna ? Nie uwierze jak nie zobacze :D Do barana tez ci zapewne daaaleko oj daleko. Mloda na lody zabrac! Niech dziecko radosc ma! Choc ,to chyba glupi pomysl bo za zimno i z tej radosci potem moze gardlo chore pozostac. Chcialabym rowniez dobrym nastrojem tryskac ale moj dzisiaj taki najzwyklejszy :) Tyle dobrego ze nie "ciskam piorunam" jak mnie to sie czasami zdarza ;) Ciesze sie ze Ty sie Cafee cieszysz i oby wiecej tak radosnych dni :) Na mnie juz czas ,ziewa mi sie znaczaco- objawy wczorajszego melanzu :D Zbieram doopke z kanapy i ide szykowac sie do jutrzejszej tyrki. Tobie Caffeee i latorosli dobrej nocy zycze :) W czolko prosze ucalowac na dobranoc. papatki ! :)

Dobrej nocy Muna :) Zbieraj siły na weekendosa ;-) No ja łagodna ale do czasu ;-) Poza tym złośliwa okrutnie ;-) Ale co ja Ci będę opowiadać jak Ty to przecież wiesz ;-) Buziole kochana ;-) Niech Ci się Maximus jaki przyśni ;-)