Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość Gocha123654
cafe nie przejmuj się - dla mnie to możesz i 30 win miesięcznie pić i tak cie lubie a goście prosze do widzenia.............

Gość nova w miescie
spoko ja dam rade jaki dystasik? tylko bez oszustw:(oki? no jakie masz tam dystasiki? widzisz kulturna rozmowa mozna osiagnac sukces:)tez walcze z waga skutecznie:) pomoge Tobie ktora i ile?

Gość Gocha123654
seba poszło.......

Gość nova w miescie
zachowujemy dystans:) i rozumiemy jak ktos ma problem... np z waga:) ale pomagamy

no ja na jogging biegam nad Dunajem,:-) nie wiem gdzie są twoje tereny,:-) ja jestem kulturalna dla osób się szanujacych oraz własne dzieci!! a nie dla takich co piją i mają pod opieką dziecko!! zdania nie zmienię!! a na wadze już 10,5kg,mniej ;-) Pozdrawiam.

Gość nova w miescie
ja nad Baltykiem i z astma ale daje rade godzinka i dystans pobiegamy razem na odleglosc tylko nie oszukuj:) kochana skup sie na sobie;) -30kg da sie?da:)

to nie.temat o diecie ale jak już pytasz to ja za bieganiem nie przepadam 20Mon. góra później Zumba i mel b. tak razem około 1h30min.1000kcal. 8h dieta +bio ocet jabłkowy i to wszystko działa cuda :-)

Gość nova w miescie
yustynko my mozemy sobie pogadac o wszystkim:) Ty w temacie mialas niewiele i tak do powiedzenia Usmiechnij sie Kochana:)

Gość Gocha123654
to co seba - iśc po kolejne piwo?

Gość nova w miescie
moze rozmawiajmy o czyms w czym mamy wiedze:) to taka kawiarenka,jak masz problem to mozemy pogadac:) tylko my dwie❤️

Ile osób,wcześniej się wypowiadali noc to nie pomogło matką pije dalej później tyle tragedii słychać! Masz rację na temat pijaństwo nie ma co dyskutować!! z.ludźmi z.patologii żegnam!

Ile osób,wcześniej się wypowiadali noc to nie pomogło matką pije dalej później tyle tragedii słychać! Masz rację na temat pijaństwo nie ma co dyskutować!! z.ludźmi z.patologii żegnam!

Gość nova w miescie
zycze Tobie zebys byla szczupla ale przede wszystkim zyczliwa:) bo jak zaczniesz zyc w zgodzie ze soba to i osiagniesz sukces wyzwania nie podjelas:)szkoda fajnie zwyciezyc bez walki

Gość Gocha123654
no to czekam.... raczej nie odmawiam przyniesionego alko:)

Gość nova w miescie
drineczki:)

Gość Gocha123654
oj seba dobrej wodeczki nie umiem odmówić ale czy mi wypada? łatwo się wódeczka upijam...

Juz mi nic nie wchodzi nawet po przepisaniu kodu :o Aa takie ladne drineczki mialem dla Was dziewczeta.....

Gość Gocha123654
oj cafe cafe...:)