Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość nosek poobijany
No i klops! Ostatnio jak sie tu logowalam... to zmienialam hasla... i chyba zmienilam haslo do mojej poczty.... dostac sie teraz nie moge... : (((( a do winkielka chcialam skrobnac : ((((

Gość nosek poobijany
Seeeebuuuuussssss.... gdzie zes byl...jak meza szukalam???? !!!???!!!!! : )))))) Zupka wyglada apetycznie!!!!!... Przyznam, ze ja nie mam pojecia jak ugotowac dobru zurek : (

Gość Muna
nooo Sebcio zuruniu Ty moj :D mniamniusna zupka :)

Gość Muna
nosku ,kapusta tutaj jest okropna jakas berbelucha to zalewaja fuj jak to gotuje na pierogi z grzybkami to w calej chacie tak smierdzi jakbym pedzila :D

Gość dushee się
Jestem już... No jestem pod wrażeniem Seba:D

Żurku to ja też nie umiem zrobić :O Zresztą mała Late jest strasznym niejadkiem więc u mnie stały zestaw rosół i pomidorowa.... A ja uwielbiam zupki :) Moja specjalność to grochówka :D Mniam, kiedyś Wam upichcę :)

Gość nosek poobijany
no to ja chyba na falstarcie : /

Gość dushee się
A takie tam...na początek fortunkę miodową-bo jest pyszna,na przystawkę Wareczka Strong bo lubię...no i żółądkową gorzką bo fajnie wchodzi i nie wychodzi...jak u mnie:D Ale żebyście nie pomyśleli o mnie zle to powiem,że to dla gości... Kurka,przecież ja żadnych gości się nie spodziewam...a niech tam, nie jestem w końcu hipokrytką...sama dygnę:D Toastów pewnie nie zabraknie:D

Gość dushee się
Powiem Wam kochani,ze u mnie(okna mam na podwórze)normalnie "podwórek już szaleje...disco polo zapodane z auta...i impreza na całego:D Grzeczni jesteśmy,poważnie.

Gość nosek poobijany
dushee, we wrocku bylam raz... wiele lat temu.... oj.. dziwne wspomnienia... pamietam stare miasto... i "lokomotywe" .... disco polo nie slyszalam... : ))))

Gość dushee się
No kurcze, u nas też...."szczanie sranie w porcelanie", a jak:D Ale lokomotywę tą prawdziwą-eksponat, czy knajpę?

Gość dushee się
Cafe,zle Cię zrozumiałam:D U nas miałam na myśli moje miasto, a nie nas pożądnych degustatorów.

Gość nosek poobijany
A ja mam juz helikopter.... chyba za wczesnie co???

Gość nosek poobijany
dushee, knajpe hahha... i zoo... i ogrod japonski hahahha.... bylam kiedys z kims kto skonczyl szkole oficerska w Twoim miescie : )))) ... aaaajjj.... : )))))

Gość dushee się
Seba też zaginął...

Gość dushee się
Nie wiem jak kiedyś,ale teraz nie ma fajnych knajp tak naprawdę,wszędzie napakowane koksy z cieknąca sliną,laski blachary i muza do doopy...najlepsze są domówki...zdecydowanie:D

Gość nosek poobijany
racja! Ja tez wole w domu, w gronie znajomych.....moze sie starzejemy?