Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość nova w miescie
masz racje szkoda dnia tylko slonca brak

Gość nosek obolaly
Witajcie :) )) Mnie strasznie glowa boli, cala noc bolala : ((( zjadlam cale opakowanie panadolu i nic : ((( Nie mam nawet sily zejsc do kuchni po sniadanie : /

Gość dushee się
Nosek...wypij kawe z cytryną...może Ci przejdzie.

Gość nosek obolaly
Dushee, a ile tej cytryny?

Gość dushee się
Ja daję dwa plasterki...takie grubsze.

Gość gość
Załogo ;) Po słońce jak wy jesteście :D Lecicie po stronach jak Kubica po torze. Ciężko za wami nadążyć.;) Ale... Muna? To, że Jesteś pijakiem to wszyscy wiedzą ale, że Jesteś p***ą to... cholera, to też wszyscy wiemy.;) Ale, że Twoje insynuacje są wredne... to tylko ja wiem:) A szkoda. Pozdrawiam i nie całuję, abyście przeżyli tę piękną niedzielę:D Kafe🌻

Gość gość
Kafe, do nauki Ty pijusie,;) aby Late wiedziała, że jej mama ma większą moc niż ta, której żelazko paruję gdy je dotyka.;) http://youtu.be/4Y2xccO--ek

Gość gość
A ta peezda cafelate juz od rana na kafe, pewnie znowu tankuje a dziecko jak widac ma w d***e, patologia że hej, napisałam pare maili do odpowiednich instytucji w związku z tą sprawą, innych też zachęcam, bo kolejne dziecko krzywdy doznaje.

Gość nova w miescie
u mnie dzieci sie same bawia:)i swietnie im to wychodzi

Gość gość
Dokładnie.....link do tego tematu wysłałem odpowiednim osobom by poczytały jak sie cafelate dzieckiem zajmuje, masz przesrane..,tyle w temacie..pijaczko

Gość nova w miescie
najlepiej jak jest liczba parzysta to potrafia od rana do wieczora wymyslac sobie zabawy

Gość dushee się
Do gościa:ale Ty tępa strzała jesteś...czizas...

Gość gość
Cafelateee spoko, bedziesz sie komu innemu tłumaczyć, trzymam kciuki żeby cie udupili na szaro, dziecko do rodziny zastepczej, ty na leczenie

Gość gość
W necie... przy was.;D Już prawie was miałem na prostej... ale ktoś zapodał seal^a i zboczyłem... Uwielbiam go, ale nie jak kobiety bo facet i czarny ;D Wspomnienia... muzyka... Już miałem wychodzić na prostą, zmęczony klikaniem w nowe utwory, a tu cała płyta, od razu i bez klikania. To sobie w spokoju posłuchałem ;) Śniadań miałem trzy, przez całą noc;D A Jak teraz u Ciebie?

...bo kolejne dziecko krzywdy doznaje. Retrospekcje mogą zabić. Ja osobiście współczuję i jestem za legalizacją marihuany w medycynie. Mogła by Tobie pomóc. Kafe? Jak możesz, a fe... ;)

Gość gość
Mi odpisali że zwrócą się do O2 o podanie adresu ip. ewentualnie po mejlu (bo im podalam tego megla cafelate) taże po zapoznaniu sie ze sprawą znajdą ją i zweryfikują co i jak, ona ma jednym słowem przej****e

Gość nova w miescie
u mnie zaczelo kropic i tak ponuro ehhh

Seal mnie zatrzymał, kochana. A póżniej już tylko wolniej było...:D Jak się robi ZI bez i? ctrl + alt i co jeszcze?Ź wIEM, wystarczy pomyśleć ;)