Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość Muna
Hejka wszystkim! Caffciu buziaki :) wczoraj juz nie pisalam bo mnie calkowicie zablokowali zatem poszlam nynac. Straszny byl ten wczorajszy melanz :D Jak i strasznie mnie wkurzaja te spamy. Milego dnia wam zycze i uciekam pod kocyk filmy ogladac :)

Gość dushee się
Kochani...czytam topik od początku,jestem już na 50 stronie...i powiem Wam to sukces tyle przeczytać na trzezwo...no dajecie po bandzie równo,aż sie śmieję do lapciaka...ułańska fantazja:D:D

Gość nosek obolaly
Cafe kofana, wpadnij do mnie z barszczykiem : D Dushe, skoro juz sie wzielam za spisywanie testament, Tobie sie moj kocur w spadku dostanie : D

Gość Muna
wczoraj to w ogole nie bylo wiadome kto gdzie pisal poplatanie z pomieszaniem najgorsi to ci co sie wpieprzaja nam na temat bo mi cisnienie podnosza ale tylko odrobine ;) dziwie sie takim ze im sie chce wypisywac takie rzeczy ?! Nie imprezuje wiec nie wchodze na takie tematy ot i tyle! ehhhh brak slow

Gość dushee się
Kotów Ci u mnie dostatek,ale i tego przyjmę jako wróżbę...sympatii:D

Gość nosek obolaly
Dushe, czytasz ten topik od poczatku??? Sebus, btw co sie stalo z lesnym? Ona juz tu nie wchodzi?

Sprobuj tak.Wejdz w zakladke narzedzie w przegladarce , potem w opcje......Pokaze Ci sie okno i wejdz w zakladke "prywatnosc" tam bedzie pisac takie cos tez:"Mozna wyczyscic ostatnia historie badz pojedyncz ciasteczka" Daj pojedyncze ciasteczka , pojawi sie lista stron.Znajdz kafeteria.pl zaznacz i daj usun.

Gość Muna
Caficu ,glupami sie nie przejmuj :) My i tak swoje wiemy :) Uciekam trzymajcie sie pa!

Gość dushee się
No czytam,i powiem Wam...jesteście z***bisci...jakie teksty czizas...normalnie jakby to była realna impreza,taka z dobranym towarzystwem:D Nigdy Was nie opuszczę...no chyba,że komp mi się spiertoli, albo neta odetnął:D

Gość nosek obolaly
Dushe, Hahah, ja juz sie pojawilam na 13 stronie, tylko, ze niki caly czas zmienialam. Doszlas do imprezy balkonowe? Wtedy do dalismy czadu haha

Gość dushee się
To ja się odwrócę tyłem od epicentrum,położę w pozycji embrionalnej i zakryję rękami głowę...nic mi nie będzie,jak zrobicie tak samo to będziemy uratowani...i dalej będziemy przyprawiać....i troli nie będzie hehe:D

Gość nosek obolaly
Sebus, jak atom pierdu, my bedziemy tak pijani, ze nawet nie zauwazymy I imprezka bedzie sie krecic dalej : D

Gość dushee się
Nosek,doszłam...wesoło było donice,przytulanki, ocieranki:D Trochę ciężko było mi rozkminić who is who,ale daję radę...no jazda normalnie:D

Gość nosek obolaly
Cafee, ja caly czas na Ciebie czekam! Juz wode nastawilam na kawke : )

To wtedy w niebie zrobimy taka impre , ze popuszcza nam zwieracze i gowniany deszcs padnie na kazdego trolla w piekle :classic_cool:

Gość dushee się
Seba,a ja Tobię mówię,że trafimy do piekła...i dobrze w sumie...więcej tam znajomych.A trole do nieba...a w pokucie będą mieli oglądanie naszych ekscesów:D Czyż to nie lepsza perspektywa?:D