Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co mam robić tracę najlepszego przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

miałam przyjaciela którego znałam od podstawówki. kiedyś przez krótki czas byliśmy parą ale w pewnym momencie cos sie zaczęło psuc więc postanowiliśmy że zostaniemy przyjaciółmi. zawsze kiedy miałam jakiś problem dzwoniłam do niego i zawsze przyjeźdzał uspokajał mnie, pocieszał, rozśmieszał,często nocował u mnie (spał na kanapie) , miałam do niego 100 % zaufanie . doradzałam mu w sprawach dziewczyn kiedy był z jakąś w związku - kochałam go jak brata. własnie wczoraj kiedy siedział u mnie wieczorem wyznał mi że kocha mnie od zawsze i wie że nic z tego nie będzie bo ja traktuje go jak najlepszego przyjaciela, brata ale nie jak kandydata na chłopaka...nic nie powiedziałam bo mnie zamurowało. a on wstał powiedział że chyba musi ode mnie trochę odpocząć i nabrać dystansu i zastanowić się czy możemy być dalej bliskimi przyjaciółmi... dzisiaj o 10:00 wyleciał do Londynu na miesiąc ... ryczeć mi się chce i bardzo za nim tęsknie, nie chce żeby nasza przyjaźń się skończyła bo bardzo jej potrzebuje ale nie wiem co mam zrobić, chce dla niego wszystkiego co najlepsze ale ja mu tego dać nie mogę on jest wspaniały wrażliwy przystojny czuły i kochający - ja jestem jego przeciwieństwem i wiem że prędzej czy później złamałabym mu serce a tego bym sobie nigdy nie wybaczyła... ;(( jak mam o niego walczyć , o naszą przyjaźń?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować