Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde brzydka laska

czy nieatrakcyjna dziewczyna ma szanse kogos sobie znalezc

Polecane posty

Gość ooooooo1
ja jestem szczupła ale tak nieproporcjonalna w budowie i brzydka na twarzy, że nawet ciapaci i murzyni za granicą nie zwracają na mnie uwagi. :O czy mozna być bardziej brzydką? nie, dlatego pobiłam was wszystkie :(

Gość gość
Z całą pewnością nie jesteś brzydsza od Grycanki, a ona znalazła sobie faceta: http://i.iplsc.com/-/0002ESDPF21WHO0W-C116.jpg Niestety w Polsce od dziecka nie miała nigdy chłopaka, faceta musiała sobie ściągnąć z Afryki - tobie też to radzę.

Gość gość
ooooooo1 Żryj codziennie po 10 hamburgerów, to po kilku miesiącach staniesz się atrakcyjna dla Mudżynów

Gość gość1989
Ok, niech Ci będzie. Brzydcy do gazu - BEZ WZGLĘDU NA PŁEĆ. I oczywiście nie dopuszczajmy do mieszania się ras.

Gość ooooooo1
jestem brzydsza od grycanki. Ona jest po prostu przeciętna z twarzy i otyła. Ja jestem szczupła ale nieproporcjonalna i zamiast twarzy mam "niewiadomoco".

Gość ooooooo1
ale ja nie chce być atrakcyjna dla murzynów :O niestety podobają mi się jedynie panowie rasy bialej (ale nie jestem rasistką!). To o tym, że ciapaci i murzyni nie zwracają na mnie uwagi było powiedziane tylko po to aby podkreślić to jak bardzo jestem brzydka :(.

Gość gość1989
Mi też podobają się przedstawiciele rasy białej, ale jakos nie umiem obojętnie przejść wobec zatwardziałego rasizmu i slepego nacjonalizmu, który rzekomo opiera się na samych racjonalnych przesłankach. Żeby nie było - nie popieram tendencji multi-kulti, ale też nie wyzywam Polek łączących się w pary z ,,ciapatymi" od kaszalotów brudzących rasę...

Gość ooooooo1
@gość1989 - mam takie same zdanie dlatego ja nie odpowiadam na tego typu posty, bo każdy ma "swoją rację" i rozmowa na ten temat jest bezcelowa. A odnośnie pytania: "czy nieatrakcyjna dziewczyna ma szanse kogos sobie znalezc?" Moja odpowiedź: Nie. Bo nawet nieatrakcyjny panowie szukają pań z "wyższej półki". Nieatrakcyjne panie muszą się pogodzić z samotnością :(

Gość gość1989
No niestety tak. Ja uważam, że jestem w miare atrakcyjna, choć mam parę mankamentów, nieco nieproporcjonalną sylwetkę (gruszkowatą), dopóki nie porównam się z innymi dziewczynami. Przy wielu dziewczętach wypadam po prostu blado, nędznie. Jakieś tam powodzenie mam, ale dużo mniejsze od dziewczyn zgrabniejszych i to jest w zasadzie zrozumiałe dla mnie - choć niekoniecznie miłe. Szkoda mi tylko dziewczyn przeciętnych, poniżej przeciętnej, bo skoro ja na nadmiar powodzenia nie narzekam, a jestem (rzekomo) ładna, to na logikę nimi nie interesuje się praktycznie nikt...

Gość gość
gość1989 Niech się koleżanki zafarbują na blond i wyjadą na wakacje do Turcji. Atletyczni chłopcy o kolorze klozetowego klocka będą je klepać po tyłkach i uprawiać z nimi petting w miejscach publicznych. W końcu poczują się zauważone i docenione.

Gość gość1989
Nie każdemu odpowiada taka alternatywa. Np. mi ani się śni ciemnoskóry partner i rozumiem, że to może dotyczyć także innych kobiet.

Gość gość
Przekonaj się do nich. Wyjedź, spróbuj egzotycznej rozkoszy. Jest takie powiedzenie w USA: "once u go black, u never come back". Oznacz to mniej więcej tyle, że biała kobieta która zasmakowała dużego czarnego penisa już nigdy nie wraca do białych facetów.

Gość gość1989
Nie będę robiła nic wbrew sobie.

ooooooo1 mnie nie przebilas, mnie tez nawet "kolorowi" nie chca. No i nie jestem na tyle zdesperowana zeby zostawic tu wszystko i szukac faceta za granica ;)

Gość viki19922013
wysli zdjecie na meila to ci poradze co zmienic ? napewno cos mozna ubierz sie ladnie pomaluj itd

Gość gość1989
Viki, daruj sobie... Ubiorem zmieni rysy twarzy, proporcje ciała, strukturę włosa, stan skóry? Ech, ludzie ludzie...

No dokladnie :o

Gość gość
Szans raczej nie ma...

Gość gość
ma szansę na równie nieatrakcyjnego faceta

Gość gość
Bulls**t, nawet najwiekszy meski pasztet ma wymagania z kosmosu...

Gość gość
a żeński pasztet to może jakie ma wymagania jak nie z kosmosu

Gość gość
Kobiety czesciej dostosowywuja sily na zamiary niz faceci. Ja tez jestem brzydka i nie oczekuje nikogo atrakcyjnego, natomiast znani mi brzydale szukaja modelek... poczytaj tematy na kafe :D

No wlasnie, ja praktycznie nie mam wymagan i mimo to nikt mnie nie chce...

Gość gość
No to rzeczywiscie masakra :o