Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde brzydka laska

czy nieatrakcyjna dziewczyna ma szanse kogos sobie znalezc

Polecane posty

Taka naprawde nieatrakcyjna, bez zadnych zalet w wygladzie :(?

Gość gość
a jakie masz wady w wyglądzie?

Gość gość
szanse zawsze ma

Gość gość
a dlaczego uwazasz ze nie masz zalet ? kazdy ma !

Mam beznadziejna twarz i beznadziejna figure, serio nie mam zadnych zalet :(

Gość gość
daj zdjecie to cie szczerze ocenię

Gość gość ten od pytania o wapń
nad figurą można popracować, nad twarzą mniej ale po to jets makijaż żeby się poprawiac :P

Niepotrzebuje oceny, wiem ze wygladam beznadziejnie... a nad figura mozna pracowac tylko do pewnego stopnia, przeciez sie nie skurcze albo nie wydluze sobie nog :(

Gość gość1989
Autorko ile masz lat? Czy którykolwiek facet przynajmniej sprawiał wrażenie, że mu się podobasz?

jestem niska i mam krótkie nogi. tak dla pocieszenia. wyglądam jak kaczuszka, do tego mam nadwagę i twarz też dośc brzydką do tego cerę mam s******loną. żebym była jeszcze jakaś mądra chociaż, czy bogata lub utalentowana. a tu nic :D więc nie jesteś jedyna 🖐️

23 i nie, nigdy w zyciu mi sie cos takiego nie przytafilo...

to problem musi być w Twojej głowie, bo ja mimo brzydoty na powodzenie nie narzekam. a i jeszcze żeby było smieszniej - do miłych, słodkich osóbek też się nie zaliczam ;) jestem barrdzo trudna w relacjach :D

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje_
masz takie same szanse jak brzydki, gruby facet, a biorąc pod uwagę to że założyłaś temat na tym forum to masz ogromne szanse bo tu pełno takich tmeatów to może traficie na siebie. tak a propos czy tak trudno schudnąć?m skoro narzekasz na wagę to zamiast biadolić przestań tyle żreć i się rusz to i prawdodpodobieństwo znalezienia wzrośnie.

ale przecież ona nie napisała że jest gruba :D

No dokladnie, naleze do szczuplych osob. Widocznie nie jestes taka brzydka jak Ci sie wydaje, mi to mowiono wprost no i nigdy nikt na mnie nie spojrzal ;/

Gość gość1989
Ale Ci ludzie niekumaci. Nic nie pisałaś o tym, że jesteś gruba, ale oczywiście zarzucają Ci otyłość i obżarstwo. W dodatku osoba, która ma powodzenie uważa się za brzydką. Prawda jest taka, ze brzydką dziewczyną faceci się nie interesują.

Gość gość
chyba kiepskie ... ale może to tylko moje zdanie

a przepraszam gamon ze mnie przyzywczilems ie ze wszedzie sa goscie i nie zauwazylem ze o tej kaczyszcze i nadwadze pisal ktos inny :D no i z reguly brzydota idzie w parze z nadwaga szczupla ma znacznie wieksze szanse na poznanie kogos wiec by nie narzekala.

no jak widać jest odwrotnie, bo ja nie narzekam na powodzenie a jestem gruba a ona szczupła i nikogo nie ma

Gość gość1989
Pewnie, że kiepskie. Nie ma co dziewczynie mydlić oczu. Szanse ma bardzo małe, bo każdy facet chce SUPERLACHONA. Ja podobno jestem ładna, ale że mam swoje defekty to tłumu adoratorów nie mam.

Najwidoczniej jestem tak brzydka ze nawet bycie szczupla nie pomaga...

Gość gość1989
Nie łam się, nie musisz być wcale szkaradna. Wystarczy, że jesteś troszkę poniżej przeciętnej, co już drastycznie obniża Twoje ,,notowania" na rynku matrymonialnym. Spójrz ile jest ładnych i pięknych dziewczyn - mnóstwo. Porównując z nimi całkiem normalna dziewczyna może czuc się jak śmieć. Poprzeczka wyglądowa jest ustawiona bardzo wysoko i ciągle windowana jest w górę. Faceci mając do wyboru multum pięknych koncentrują się na nich, wcale nie musisz być brzydka.

no jak widać jest odwrotnie, bo ja nie narzekam na powodzenie a jestem gruba a ona szczupła i nikogo nie ma>>ktos tu klamie albo to wyjatek potwierdzajcy regulę ew. mylisz powodzeniem z nieodplatna prostytucja :D

Gość niestety tak
ja mam szanse zawsze u -glupoli+ paszczurow (obie cechy w parze, zeby tylko jedna to by jakos to bylo) -glupoli+paszczurow+troche starszych -nieurodziwych duuuzo starszych (ale nie glupich) -arabow (w moim wieku paszczur inteligentny, lub mlode przystojne czubki, lub stare paszczury bez mozgu) -murzynow No i kogo tu wybrac?

Gość gość1989
Jesteś gruba - już w to wierzę. Penwie masz spory biust, kawałek tyłka i lekko zaokrąglony brzuch i tyle...

tymi kolorowymi spoza eu to się nie sugeruj im sie co innego podoba nie ty.

Gość gość1989
Na mnie też ostatnio uwagę bardziej zwracają kolorowi niż rodacy. Nic, tylko się załamać, cha cha.

Gość gość
Pewnie że masz, niedowidzącego np. ...nadrobisz charakterem :-)

"ktos tu klamie albo to wyjatek potwierdzajcy regulę ew. mylisz powodzeniem z nieodplatna prostytucja " nie mylę 🖐️ "Jesteś gruba - już w to wierzę. Penwie masz spory biust, kawałek tyłka i lekko zaokrąglony brzuch i tyle..." a wielka doopa, wielki brzuch to co jak nie zwały tłuszczu? :D jestem gruba, moje BMI, moja waga i mój lekarz poświadczy :(