Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde brzydka laska

czy nieatrakcyjna dziewczyna ma szanse kogos sobie znalezc

Polecane posty

Gość gość
kolorowi bo porównują do małp i kóz które wcześniej bzykali :-)

Gość gość1989
Kozy raczej nie przypominam, a małpę to może trochę z figury, na pewno nie z twarzy. :)

Gość gość ten od pytania o wapń
czorne to wyroocha wszystko, czy ładne czy brzydkie :D oni nie patrzą na urodę a chyba tylko na kolor skóry :D

Gość gość
Źle zrozumiałaś, właśnie dlatego że nie przypominasz :-)

Gość gość
Dokładnie, dla nich wszystkie białe wyglądacie jednakowo ;-)

Gość gość1989
A może właśnie przypominam. :P A skoro nie przypominam, to chyba nie jest ze mną tak źle i Polaczki też powinny się mną interesować? No niektórzy się interesują, nie tylko kolorowi. ;)

najważniejsza jest pogoda ducha, taka prawda. urodę zawsze można podrasować, ale jak ktoś jest pewny siebie, uśmiechnięty, ma dystans, to nikt nawet nie wspomni o twarzy.

Gość gość1989
Akurat ja na urode twarzy narzekać nie mogę, trochę gorzej z ciałem. A o pogode ducha ciężko, jak człowiek czuje się bezwartościowy, jest pełen kompleksów i zahamowań...

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje_
ale jak ktoś jest pewny siebie, uśmiechnięty, ma dystans, to nikt nawet nie wspomni o twarzy.>>>oszukuj sie dalej :D

gość1989 wiem doskonale co to są kompleksy. ale nakładam na twarz maskę dobrego samopoczucia i byle do przodu.

nie muszę się oszukiwać. znam to z autopsji.

Gość gość1989
Nie zamierzam męczyć się z jakimiś maskami, tylko dlatego, żeby chwilowo przypoodbać się jednemu z drugim, który i tak za plecami mnie obsmaruje z góry do dołu. Nie warto się męczyć dla ludzi, bo oni się nie odwdzięczą, a tylko wykorzystają do cna.

Gość Emilka233333
ja np mam powodzenie ,ale i tak się czuje brzydka...i słysze od ludzi ,że jestem ładna , często od obcych facetów na ulicy , na chwile poprawia mi to humor ,a potem znowu mam doła...Nigdy też nie miała problemów ze znalezieniem faceta ,ale sami widzicie. czasem jestem zadowolona jak się odstawię na wyjście czy mam dobry dzien , wtedy sama myślę sobie ,że wyglądam fajnie ,a czasem sie czuje jak idz i nie wracaj

@ gość1989 ale ja się nie męczę :) ale po co mam pokazywać jak słaba jestem, po co mam pokazywac swoje słabe punkty. a jeśli Cie wykorzystują to dlatego że się dajesz wykorzystywać i może po proostu nadmiernie ufasz ludziom. a co robią za moimi plecami to mam gdzieś, będąc tam mogą mnie przy okazji pocałować 🖐️

Bycie usmiechnieta nie wystarcza jak sie jest naprawde brzydka...

Najważniejsze to co masz w środku twojej osobowości o charakteru. Z czasem wdzięk i urok mija a to co w nas piękne.Czyli dusza zostaje na całe życie.

Gość gość
O uczuciach, miłości i seksie na podane.pl

Gość panna cotta z jagodami
Każdy ma jakieś zalety - bo nie to ładne, co ładne a co się komu podoba ;) ja zawsze myślałam, że jestem brzydka a po latach okazywało się, że się komuś podobałam (i to nie jednej osobie) ale przez kompleksy budowałam jakąś taką barierę nie do przejścia. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5691915 poradzicie?

Gość gość
Jesli naprawde jestes nieatrakcyjna i do tego masz niska samoocene, to szanse sa baaardzo male, nie ma co sie oszukiwac.

Naprawde nie mam zadnych zalet, niektore rzeczy mozna ocenic obiektywnie np plaska klatka piersiowa czy wielki nochal. A samooceny nie mam zanizonej tylko adekwatna

Gość gość1989
Brzydka lasko, nie ma co dyskutować. Jeżeli jesteś zbiorem obiektywnie nieatrakcyjnych cech i nie masz ani jednej atrakcyjnej obiektywnie cechy (np. pełnych ust, dużych oczu czy sporego biustu), to nie masz co liczyć na zainteresowanie facetów, a więc niestety nie masz co marzyć o związku. Ja jestem uważana i sama się postrzegam za ładną kobietę, a nie jestem rozrywana przez facetów, bo mam nieproporcjonalną sylwetkę. Faceci chcą pięknych, zgrabnych lasek, takie jak ja to dla nich ochłapy, a brzydkich w ogóle nie biorą pod uwagę.

Gość gość
Jedź do UK i znajdź sobie ciapaka albo murzyna Oni są mniej wymagający od białych Polaków

Gość gość
w Uk kazdy kaszalot, ktory w Polsce bylby wyszydzany, ma w rodzine i faceta. Tam mieszkaja takie okazy, ze srednio atrakcyjne Polki sa rozrywane przez brytyjczykow:D

Gość gość1989
I co szczerzysz tę zębiska? Takie to zabawne, że faceci w Polsce mają bardzo wysokie wymagania przez co nawet w miarę atrakcyjne dziewczyny czują się jak najgorsze pasztety? Poza tym KASZALOTY też zasługują na szacunek i w nie mniejszym stopniu co ślicznoty pragną miłości, akceptacji, stworzenia stabilnego związku, rodziny. Takie to zabawne?

Gość gość
Dokładnie. W UK każdy polski pasztet ma szansę popuścić dziurę. Co z tego, że będziesz mieć chłopca o kolorze sraczki, teraz tacy są w modzie, na pejsbuku koleżankom się pochwalisz, że masz męża-zagraniczniaka.

Gość gość
gość1989 Przez to, że jesteśmy tacy wymagający, to Polki mają opinię pięknych kobiet. Wcześniej było tak, że braliśmy sobie tylko ładne, a pasztety zostawały starymi pannami, albo zakonnicami i przez całe życie się palcowały. Z pokolenia na pokolenie rodziły się coraz ładniejsze Polki, bo paszteciarskie geny były eliminowane z puli. Teraz przez to "wyzwolenie" i otwarcie granic sprawy się trochę skomplikowały, bo pasztety mogą się wiązać z Kurdami, Pakolami, czarnuchami i innym egzotycznym tałatajstwem, co uprawiało seks z kozami, zanim przybyło do Europy. I teraz każdy pasztet ma szansę proliferować swoje geny i rodzić brzydkie brązowe bachory. To może się kiedyś na Polsce zemścić, bo pasztetów w Polsce jest sporo i mogą skutecznie skundlić i zasmrodzić polską białą rasę.

Gość gość1989
To co napisałeś jest rasistowskie, szowinistyczne - po prostu antyludzkie... I wcale nie jest prawdą, że brązowe dzieci są brzydkie. Z takich mieszanek powstają czesto wyjątkowo zdrowe, silne, atrakcyjne biologicznie osobniki, jeżeli już tak bardzo Ci zalezy na pochwaleniu się wiedzą z zakresu determinizmu biologicznego...

Gość gość
gość1989 Ta twoja "wiedza" to żydowskie dyrdymały powtarzane do bólu w mainstreamowych mediach. Proponuję zapoznać się z licznymi pracami w dziedzinie antropologii i eugeniki, które dowodzą, że mieszanie rasy białej z rasami czarnymi i bliskowschodnimi skutkuje licznymi komplikacjami natury zdrowotnej - takie dzieci rodzą się o wiele częściej z podwójnym chromosomem Y i mają znacznie niższą inteligencję od swoich rodziców. http://majorityrights.com/weblog/comments/the_health_consequences_of_race_mixing/

Gość gość1989
Eugenika to była rzeczywiście modna, za czasów Pana Adolfa i chyba jego myslenie jest Ci bardzo bliskie...

Gość gość
gość1989 Moje opinie opierają się na _współczesnych badaniach naukowych_ z dziedziny genetyki. Proszę mnie nie obrażać. Eugenika wciąż jest obecna na niektórych amerykańskich uniwersytetach. To nie moja wina, że w Europie pierniczy się bzdury o "równości ras" z przyczyn politycznych i ideologicznych - niestety takie stwierdzenie jest niezgodne z prawdą. Rasy się różnią między sobą. Średnie IQ na kontynencie afrykańskim wynosi 67. Średnie IQ w Polsce - 106 IQ.