Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUBICIE JEŹDZIĆ NA GRZYBY

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie? Bo mój ojciec uwielbia, i ma focha na całą rodzinę, że nie podziela jego pasji. Dziś już wyruszył do lasu:(:( kręcił się od 5 rano, wszystkich pobudził. Już wrócił, zadowolony z siebie, koszyk grzybów. Każe matce to przyrządzać!!! Matka w****iona, bo wolałaby sobie odpocząć w niedziele, a nie z grzybami się użerać. Teraz tak będzie co weekend :(:(:(:(:(:(:(:(

Gość gość
jak masz grzyba to do ginekologa szybko!!! :O

Gość gość
K***a u mnie to samo! Ale mam gorzej, bo oboje uwielbiają jeździć na te grzyby. Jak już widzę starą w tych kaloszach to mnie trzęsie:(. Potem nie ma ich pół dnia i wracają zadowoleni, jakby co najmniej złoto znaleźli :( A potem muszę z matką robić te grzyby:( Nie znoszę

Gość gość
Mój stary ma szlaban na grzyby, odkąd 3 lata temu się upił i zgubił naszego psa w lesie.

Gość gość
uwierzcie,że wasi starzy nie jeżdzą na żadne grzyby tylko kupują u przydrożnych handlarzy,a jeżdżą do lasu żeby się r****c w tych gumiakach

Gość 0LaFas0la
A ja jeżdżę z moim chłopakiem na grzyby i na ryby i nawet lubie:)Przynajmniej się człowiek dotleni.

Gość gość
nic tak faceta nie podnieca jak wypięte d*psko w gumowym obuwiu,oparte o drzewo

Gość viceklita
grzybów to poszukajcie na swoich wygolonych vaginach a w lesie to może kiedyś będą jak spadnie dużo deszczu

Gość gość
powiedzcie,ze też chcecie jechać z nimi,a zobaczycie,ze zaraz się okaże,ze im ochota przeszła:-D

Gość gość
a stare baby lubią jeżdzić bo wietrzą swoje ciipska w lesie

Gość gość
i srają aż zwierzyna pada ze smrodu

Gość gość
nie jeździe do lasu na grzyby!!!! oglądajcie TV i wżerajcie jak szlachta, las i świeże powietrze są dla plebsu!! nawet sie tam nie pokazujcie bo jeszcze was ktoś zobaczy i wasz życie będzie skończone!!

Gość jajajajaa
Ja mam dużo gorzej! Bo u mnie też raz była awantura o grzyby! Ojciec przywoził po 12 kg ! Matka nie nadążała z robotą, w końcu się pokłócili, i ojciec poszedł to sprzedawać!!!!! Usiadł na ławce w rynku, z kartką z ceną i tam siedział!!!!!!!!!!!!!!! Na szczęście matka po niego poszła

Gość gość
Mój ojciec to jeździ na rowerze na grzyby i zawsze tam chleje.

Gość gość
Raz jak mój mąż, ojciec, teść i dwaj bracia pojechali na grzyby, to musiałyśmy z matką ich odbierać z izby wytrzeźwień, a samochód na lawecie. 2 koła kosztowała ta wyprawa i nigdy więcej.

Gość gość
tylko plebs ze wsi jeździ na grzyby

Gość viceklita
żadna wypacykowana lafirynda z miasta nie powinna mieć wstępu do lasu , po pierwsze - wytapetowana i oblana perfumami Chanel 5 będzie przyciągać do siebie wszystkie muchy, komary, wściekłe osy i szerszenie i po pięciu minutach pobytu w lesie wydrze się na cały las, że została ukąszona i pogryziona a gdy na dukcie leśnym zobaczy jeża to posika się po nogach po drugie - gdy faktycznie wyśledzi we mchu rodzinę maślaków to nawet niech nie podchodzi do grzybów bo paznokcie sobie ubrudzi zatem, lafiryndy - wypad z lasu !

Gość gość
Grzybami nie wolno się za bardzo objadać, to nie jest zdrowe, nawet najszlachetniejszymi. Ale od czasu do czasu,nie mówiąc o świętach takie pachnące suszone borowiki na uszka z grzybami i barszczyk z nich - pycha!

Na szczescie nikt z mojej rodziny nie zbiera grzybow. :P Nie dosc ze to nudne, meczace to jeszcze mozna stracic watrobe jeśli razem z jadalnymi zaplacze sie jakis trujacy gałgan. :D :D I rozumiem w****ienie matki, tez bym sie znerwicowala gdyby mi ktos co weekend zwozil grzyby i kazal to przyrzadzac. :O

Sorry, ale ja w lesie nie widze nic fantastycznego. :P W ogole co to za frajda zbierac te grzyby, lazic po calym lesie z samego rana i szukac ich w runie? Pewnie jestem lafirynda i dlatego nie lubie. :D

Gość gość
ja uwielbiam i na szczęście mój też :D a potem przerabianie i jedzonko mniam :D

Gość kasiaaaaaaaaaaa 26
ja tez z moim jezdzimy ta adrenalina jak widzisz grzyba bbrrr az mnie ciarki przeszly:) ale fakt wole zbierac niz je czyscic i z nimi robic ale zapach grzybowej po powrocie wynagradza wszystko. ale to juz nie chodzi tylko o te grzyby to chodzenie rozmawianie siedzenie pod drzewem odpoczynek psychiczny cos pieknego:) pozdrawiam grzybiarzy:D

Gość gość
Zbieram tylko te grzyby, które znam, a przeważnie są to prawd****i, kozaki, kurki, podgrzybki no i kanie ale te ostatnie zbieram pod okiem fachowca. Najbardziej lubię zupę z kurek, nie ma piękniejszego zapachu i wspanialszego smaku grzybowej. Kanie jak kotleciki schabowe, a podgrzybki na susz na zimę. Mniam

Gość gość
chachacha ale sie usmiałam z tych -prawdz i w ków-, które napisałam rozdzielnie, bo cenzura widzi drugi człon wyrazu jak dziewczyny lekkich obyczajow, chachacha

Gość mamadwóchdziewczynek
A ja lubię bardzo jeździć na grzyby, jedynie paniczny strach przed kleszczami trochę mnie stopuje ;-) mąż jest zapalonym grzybiarzem i zaraził mnie tą pasją - on jeździ często, ja z doskoku, ale bardzo chętnie.

Gość gość
nie ma lepszego odpoczynku psychicznego niż chodzenie po lesie,moi dziadkowie chodzili,rodzice,teraz ja z mężem i córką uwielbiamy zbieranie grzybów,ale to może dlatego,że jestem plebsem ze wsi

Gość gość
kasiaaaaaaaaaaa 26 ja tez z moim jezdzimy ta adrenalina jak widzisz grzyba bbrrr K***A, wytłumacz mi, co to znaczy? Podniecają Cie grzyby?

Gość gdzie one są
ludzie,już pomijając to czy lubicie chodzić na grzyby ,czy nie,ale tych grzybów kurna nie ma, jest sucho jak w barku u pijaka,pytam gdzie sa te cholerne grzyby,już drugi rok ich nie ma !

Gość viceklita
jak wiadomo nasze polskie prawo zabrania aby niszczyć tak zwane runo leśne i nie zbierać w lesie szyszek, igliwia a igliwie leśne pod krzaki borówki amerykańskiej idealne jest, nawet nie trzeba gleby zakwaszać , naturalne to jest ale mnie zastanawia, jak wiecie każdego roku tysiące grzybiarzy będąc w lesie zwyczajnie się myli , jak saper , świetnie się orientuję w lesie i znam się na grzybach, potrafię z kilku metrów poznać, że ten grzyb obok mnie to jest 'szatan' , ponieważ na kapeluszu ma piegi i kropki brązowe ale znajdując rodzinę muchomora sromotnikowego to zawsze mam problem, z jednej strony prawo mówi, nie niszczyć runa a z drugiej strony tak się zastanawiam, czy nie zniszczyć tego muchomora i całej rodziny aby inny grzybiarz nie zabrał tego świństwa do domu , jak sądzicie, niszczyć tego muchomora sromotnikowego, czy zostawić ze względu na polskie prawo ?