Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katy Merry

Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego trafiam na nieambitnych facetów

Polecane posty

Gość Katy Merry

Ciśnie się na usta - ciągnie swój do swego, ale ja, a faceci których poznaję to wielka przepaść. Nie mam wymagań żadnych szczególnych, bo byłam zarówno ze studentem, facetem bezrobotnym i bez żadnego wyższego wykształcenia, facetem po studiach, ale bezrobotnym. I wszystkich trzech łączy fakt, że pracować im się nie chce i ich ulubionym zajęciem to jest surfowanie po internecie. Związki bez przyszłości, więc zostawiłam je za sobą, ostatnio poznałam kolejnego faceta, rozmawiamy o naszych planach na przyszłość, a ten mi mówi, że pracował dorywczo, ale się wypalił i już mu się nie chce, więc siedzi przed kompem. Dlaczego mam do takich farta? Sama studiuję i pracuję, utrzymuję się sama i chciałabym też samodzielnego faceta, a tutaj każdemu rodzice kasę dają nawet pomimo tego, że jeden z nich miał 30 lat. Co jest ze mną nie tak?

Gość gość
no to super że ty jesteś taka ambitna, praca pewnie po znajomości, rodzice kupili meiszkanko, i jeszcze pewnie ci sie dokladają do rachunkow, naprawde masz fajnie

Gość Katy Merry
No tak, psychologu-jasnowidzu, jak Ty wszystko o mnie wiesz po przeczytaniu krótkiej wypowiedzi ;)

Gość gość
ja trafiam na kolesi z przerostem ambicji za to zalatwic swoje sprawy moimi rekami :D

Gość Katy Merry
Masakra, nie wiem kto ma gorzej :D

Gość gość
rodziny sie nie POSIADA za wyjatkiem rodziny radia maryja oczywiscie, w rodzinie sie zyje

Gość Katy Merry
Nawet mi nie chodzi o wykształcenie czy te sprawy, bo dla mnie to naprawdę nie ma większego znaczenia, ale 30-letni facet, którego utrzymują rodzice to dla mnie jakaś popierdółka, a nie facet. W ogóle takie gadanie: "zmęczyłem się pracowaniem" to też porażka. Najpierw się męczy pracą, a później płacze, bo go na nic nie stać, nie rozumiem tego, tak samo jak nie rozumiem faktu, że los mi tylko takich podsyła :P

Gość gość
rozejrzyj sie dookola, nie wolno zganiac wszystkiego na slepy los :P, :p, :P

To się chwali że jesteś zaradną kobietą. Tak wychowali cię rodzice że wiesz że nic łatwo nie przychodzi. Więcej wiary w swoje szczęście a wszystko się ułoży jak trzeba.