Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_a25

szukam sponsora

Polecane posty

Gość A_a25

Witam, mam 25 lat, szukam pana, ktory w zamian za sex zapewni mi mieszkanie + pieniadze. Dodam tylko, ze nigdy wczesniej tego nie robilam, sytuacja zyciowa mnie do tego zmusza. Uchodze raczej za grzeczna dziewczynke, wiec moge potrzebowac troche czasu na przelamanie sie. Moje wymagania, to chce, zebys byl kulturalnym facetem. Panowie z duza nadwaga, z oblesnymi gadkami, niedbajacy o higiene osobista, zalacy sie na dom, zone, dzieci i duzo mowiacy o pracy zawodowej nie wchodza w gre.

Gość gość
Kulturalny facet nie szuka kurvy więc sama sobie zaprzeczasz...

Gość A_a25
ja chce sie pieprzyc kulturalnie :)

Wiesz prędzej czy później takie coś wyjdzie na światło dzienne. Nie pomyślałaś jak potem możesz się czuć?? I jak później znajdziesz partnera na resztę życia. Łatwo popełnić jest błąd, lecz trudno go potem naprawić. Tak więc przemyśl wszystko raz jeszcze czy to dobre rozwiązanie na twoje problemy.

Gość A_a25
ale ja nie szukam partnera na cale zycie. Nie wierze, by zwiazek - mezczyzna, mogl dac mi szczescie. Ale lubie sex. Jesli jest ktos tak samo samotny jak ja i brakuje mu sexu, chetnie weszlabym w taki uklad. Tak naprawde nie widze roznicy w oddawaniu sie za pieniadze i zyciu w zwiazku, kiedy to facet obsypuje prezentami (zabiera do kina itp)swoja ukochana, by ja zdobywac, zaciagnac do lozka. Interesuje mnie taki uklad tylko z jednym panem, wazne zebysmy sie sobie spodobali. Chce miec z tego tez przyjemnisc.

Ale tak samo możesz poznać kogoś kto będzie cię kochał bez wsparcia finansowego. A w przypadku transakcji finansowej za towarzystwo czy za sex. będziesz bardziej traktowana jak przedmiot czy rzecz a nie kobieta. Faceci którzy mają kasę szybko znudzą się nowym nabytkiem i szukają nowej. Wydajesz się być kobietą rozsądną tylko taką która trochę pogubiła się w życiu.

Gość gość
odezwij sie na gg:47851881

Gość A_a25
mysle, ze tak w ogole mezczyzni patrzna na kobiety jak na przedmioty, jak na kogos kogo musza posiadac, miec, zdobyc, cieszyc sie. Swoimi kobietami, tez po jakims czasie sie nudza, jak grami, ktore umywaja sie do tych nowych z efektami specjalnymi Jestem w takim momencie zycia, kiedy na niczym mi nie zalezy, prawde mowiac chyba zawsze tak bylo. Jak ktos mi kiedys powie, ze z powodu mojej przeszlosci, jestem czlowiekiem gorszej jakosci i nie da sie mnie kochac, to w porzadku, nie oczekuje bezwarunkowej milosci.

Gość A_a25
nie mam gg podaj e mail