Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka2222

Czy mam szanse na wymarzone ciało

Polecane posty

Gość kobietka2222

Czy jeśli pozbęde się paru dodatkowych kg (powiedzmy 5) poprzez zmniejszenie ilosći jedzenia (lecz jem wszystko) + ćwiczenia Chodakowskiej połaczone z Mel B razem jakieś 40-50 minut + hula hop i biegi mam szanse na utrzymanie tej wagi wciąż jedząc wszystko ale ćwicząc tylko bez biegania? Mam nadzieje,że zrozumiecie o co mi chodzi :P Może w skrócie: czy mozna utrzymać wymarzoną figure jedząc jak normlany człowiek(mało fast foodów, ale słodycze i makarony itp tak) lecz ćwicząc + hula hop i CZASEM jakiś basen lub bieganie?

Gość kobietka2222
up

Gość gość
Oczywiście.

Gość kobietka2222
Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość kobietka2222
Wiem ,że to nie temat o sexie albo prowokacja ale moglibyscie wykazać odbrobine zaintersowania ;]

Gość gość
KAZDY RUCH JEST ZBAWIENNY DLA CIAŁA !!!

Gość gość
ile mierzysz, ważysz, jaki wiek?

Gość marinika buba
ja mam 176 cm i od kilku dobrych lat waże niezmiennie 56 kg, jestem szczupla czuje sie swietnie a jem wszystko! Pizze raz w tyg, fast foody nawet czesciej, slodycze obowiazkowo codziennie, wiem ze to zasluga dobrej przemiany materii ale jadam tez mnóstwo owocow i warzyw bo je uwielbiam i mimo ze nic nie cwiczę to jestem bardzo aktywna, duzo tanczę śpiewam ( zawodowo, a godz takiego spiewania spala 400 kalorii!!) , wszedzie chodzę pieszo. Wszystko się da! Wystarczą checi i samozaparcie :) no i zachwyt w oczach ukochanego! :)

Gość kobietka2222
23 lata, 168cm, waga 64 kg , chce zejsc do 58

Gość gość
powinnaś dużo ćwiczyc po to tez żeby po utracie masy ciało było jędrne bez zwisającej skóry, ale wybieraj takie ćwiczenia które lubisz bo inaczej szybko się zniechęcisz, ja osobiście polecam poza ćwiczeniami po prostu więcej się ruszać, spacerować, chodzić po schodach, jesteś sama w domu? masz czas wolny ? to włącz głosno ulubioną muzykę i daj się ponieść :) , szykuj sama posiłki, pij duuużo wody i powinno być ok, słodycze bym sobie odpuściła na Twoim miejscu, zastępuj je owocami jeśli masz ochotę na coś słodkiego.