Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze dziecko baaaardzo dłuuuugo wyczekiwane a drugie

Polecane posty

Gość gość

zaraz po :) zaraz po pierwszej @. Czytałam o tym i nie wiedziałam, że nas też to spotka. Na pierwszego dzidziusia czekaliśmy ponad 3 lata i zafasolkowałam dzięki inseminacji. Minęło 7 miesięcy od porodu i test pokazał mi 2 kreski. A wmawiali mi lekarze, że "naturalnie" to ja nigdy nie zajdę heh :P

Gość gość
gratulacje, tylko się cieszyc :)

Gość gość
Tez tak mialam

Gość gość
gratuluje :)

Gość gość
super, też bym tak chciała:) też staraliśmy się 3 lata, ale jeszcze po porodzie @ nie przyszła. GRATULUJĘ

Gość gość
to ja autorka dzięki Dziewczyny za odpowiedzi :) do gościa z 20:43 ale może przyjdzie @ niebawem i zajdziesz :), ja jeszcze jutro zrobię drugi test dla pewnosci i jak wyjdzie pozytywny to do lekarza :))

Gość gość
super gratuluje :-)

Gość gość
ja po prostu myślę, że to Bóg w ten sposób wynagradza tym parom, które bardzo długo czekały na pierwsze dzieciątko :)

Gość gość
zafasolkowałam?????????:-o normalna kobieta powie "zaszłam w ciążę":-o wybacz, nie lubię się czepiać, ale jak ktoś chce być matką i czuje się dorosły, powinien tak samo używać określeń jak dorosły.

Gość gość
hmm skoro nie lubisz się czepiać to nie rozumiem po jaką cholercię czepiasz się takich "bzdurek"? :P

Gość gość
co to znaczy "zafasolkowałam"???? to nie bzdurka, jedynie zwrócenie uwagi na poprawność określenia stanu, w jakim się znalazła...ma w brzuchu fasolkę? :-o nie lepiej brzmi: "jestem w ciąży", czy "będę miała dziecko"? już nawet dzidziusia można se chlapnąć, ale "zafasolkowanie", pewnie poprzez "mizianie, przytulanki, czy tam inne ceregiele"...