Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita89

Mój facet zdebilniał Co robić

Polecane posty

Gość Anita89

Mieszkamy razem, on pracuje zarabia ok 1800 zł miesięcznie ale to nie jest jego główne źródło dochodów bo dodatkowo zajmuje się czymś nielegalnym z czego mamy dodatkowe 3000 zł miesięcznie ale to nie jest problem. Problemem jest że zaczął uważać się za niewiadomo kogo i cały czas szczyci się tym co ma, samochodem, mieszkaniem, ciuchami i co najgorsze mną. Wydaje mi się że uważa mnie za dodatek do siebie w stylu ładnego zegarka albo złotego łańcucha. Gdy rozpoczęliśmy nasz związek ważył 75 kg i miał naprawdę super ciało a teraz waży 90 i wygląda jak by był po sterydach bo w ciągu ok roku tyle przytył i wiem że je bierze. A bardziej mi się podobał jak był szczupły. Ogólnie to ma się teraz za gangstera i myśli chyba że jest bogiem chociaż wiem też po części że robi to dla mnie. Ostatnio spotkał swoją niby przyjaciółkę która go olała kiedyś i teraz jest z jakimś biednym złodziejaszkiem i ogólnie dziewczyna nic nie ma to zapytał ją wprost jakie to uczucie że jest się zerem i jest się z takim samym zerem które nigdy do niczego nie dojdzie i zaczął jej wymieniać czego się dorobił. Przeprosiłam tą biedną dziewuchę za jego zachowanie (chociaż ogólnie to za nią nie przepadam) ale on był przy mnie potem bardzo dumny i mówił że teraz ona na 100%^ żałuje że z nim nie jest ale powiedział mi że ja jestem od niej milion razy lepsza itp. Ogólnie to nawet jego rodzona matka ostrzegała mnie przed związkiem z nim ale ja jej nie posłuchałam bo gdy go poznałam był naprawdę innym człowiekiem, inteligentnym, z poczuciem humoru, w miarę przystojnym, było w nim coś co mnie naprawdę pociągało. Wiem że prędzej czy później nasze życie w dobrobycie się skończy bo go zamkną tylko nie wiem kiedy, on uważa że jest bardzo ostrożny i prędko to się nie stanie ale sama nie wiem jak długo to potrwa. Za rok mamy jechać na wczasy za granicę do jakiegoś ciepłego kraju ale nie wiem czy tyle z nim wytrzymam i czy go nie zamkną wcześniej. Chciała bym bardzo żeby się zmienił i był taki jak dawniej ale nie wiem jak. Co powinnam zrobi?

Gość gość
Sądząc po wpisie ty też nie jesteś zbyt inteligentna.

Gość gość
Ciekawe środowisko. Nielegalna działalność to nie problem. 3000 się liczy...

Gość zajka
ja pierdzielę, blond to mało.... jeżeli masz więcej niż 18 lat to już nie ma dla Ciebie ratunku

Gość gość
Przede wszystkim powiedz mu, żeby skończył z tymi lewymi interesami bo prędzej czy później wymiar sprawiedliwości go dosięgnie ;/ A później tylko paczki do pudła i widzenia ;] Jeżeli Ciebie kocha to karz mu wybierać między Tobą a tą ,, pracą dodatkową,, Dodatkowo powiedz mu, że zachowuje się jak d*pek.. i co będzie jak trafi do pudła i nic nie będzie miał.. Straci Ciebie, przyjaciół, pieniądze bo na 100% kolegów już nie będzie miał. No przypuszczam, że przez pierwsze dwa miesiące będą mu wysyłać pieniądze albo wysyłać listy a później o nim każdy zapomni i zostanie sam jak palec. Będzie takim samym zerem jak chłopak tej laski... Z jednym wyjątkiem on będzie na wolności, szczęśliwy z dziewczyną a ten Twój będzie siedział 3 do 5 lat w więzieniu i będzie prosił o paczkę szlug przypadkowych kolesi.. ;] A jak nie będzie miał z czego oddać to będzie sprzedawać swoje ubrania za jednego papierosa.. Samo życie.

Gość gość
"Karz mu wybierać" Ja każę zajrzeć do słownika ortograficznego...

Gość gość
Jak kazałeś tak zrobiłam..

Gość Anita89
Mam 23 lata, kocham go i on mnie też i to bardziej niż wszyscy moji faceci wcześniejsi. Wiem że jest szczęśliwy bo w końcu robi to o czym całe życie marzył i obiecał mi że po pierwszej wpadce się z tego wycofa. I powiedział mi że jeśli wpadnie to za pierwszym razem dostanie najwyżej zawiasy ewentualnie 3 miesięczne sankcje.

Gość gość
Mądry ten Twój chłopak, bardzo obrotny.. Każdy zasłania się tymi zawiasami jakby była to rzecz pewna w 100% ;] Sankcja to nie Zakład Karny tylko areszt śledczy - jesteś tam do wyjaśnienia toczącego się przeciwko Tobie postępowania ;] Znając życie, Twój chłopak miał bądź ma zawiasy a że kręci na boku jakieś grube interesy ( zważywszy na fakt, że mówił coś o AŚ) no na 90% nie dostanie zawiasów, bo miał bądź ma już konflikt z prawem.

Gość uczciwie bogaty
3 patyki za gangsterkę? co to za skala działalności? Ja mam 2-3 razy tyle z uczciwej pracy. Ten świat na psy schodzi.

Gość Anita89
Miał ale to było dawno temu i ponad 5 lat od tego czasu minęło i już ma czyste papiery, nie ma obecnie żadnych zawiasów, poza tym nie trzyma tego w domu, w nocy zawsze chowa to do skrytki w piwnicy która nawet nie jest w naszej piwnicy czyli nic mu nie udowodnią jak by co.

Gość gość
tacy kretyni szybko sie wypalają znam ich mnóstwo i zawsze kończą tak samo czyli w pudle to są pseudo gangsterzy którzy płaczą jak dzieci gdy ich się zamyka ale najlepsze jest zawsze wyjscie nowe kontakty pomysły itd. i zanim sie obejrzą znów trafiają tam spowrotem i tak szereg długich lat a ty dziewczyno nie czekaj że sie zdarzy cud tylko wiej od niego zanim zniszczysz sobie życie.

Gość Anita89
Ale ja go kocham a ona jest w miarę obrotny, gdyby to był jakiś złodziejaszek który kradnie w biedronce i z tego żyje to nawet bym na niego nie spojrzała ale on naprawdę jest osobą inteligentną i porządną tylko coś mu się w głowie poprzestawiało, myślę że może jest to sterydami spowodowane

Gość gość
prawdopodobnie coś rozprowadza ale to ma krótkie nogi i daje ci słowo że skończy jak ja mając 38 lat mam 13lat paki jedno co jestem wstanie teraz zrobić to ostro wziąsć sie za siebie i zacząć normalnie żyć.

Gość gość
osobą inteligentną i porządną- tak.. człowiek inteligentny nie szydzi z osób biednych, jakby był porządny to by nie bawił się handlowaniem nielegalnymi substancjami...- bo podejrzewam, że na tym polega jego działalność gospodarcza. A sterydy swoją drogą namieszały mu w głowie i zmniejszyły mózg do rozmiarów orzeszka ;] Tylko czekać jak przyjdzie i dostaniesz wp*****l za zimny obiad. Trzymać cos nielegalnego w piwnicy? Losie świat schodzi na psy ;]

Gość gość
jesli bierze sterydy to na pewno od tego mu sie w głowie po przewracało znam to i wiem jak to jest jak przestanie brać troche sie naprawi ale nie do końca.

Gość Anita89
13 lat na pewno za to nie dostanie, tyle to się za zabójstwo dostaje. Jeśli nic nie znajdą u nas w domu to nic mu nie udowodnią i posiedzi max 3 miesiące bo jeśli miałby siedzieć np rok to już bym go zostawiła, a poza tym sam mi mówił że zna osoby co z ponad 10 lat robią to co on i bez żadnego przypału więc jestem dobrej myśli. A uderzyć mnie nie uderzy, nie jest taki, już prędzej ja jego hehe :) żartuje oczywiście :) Wiem że on to w rzeczywistości wszystko robi dla mnie żebym miała jak najlepiej z nim.

Gość gość
Anita89 Ty jesteś winna !!! W końcu jak by on nie miał tej kasy to by z nim nie byłaś co ? !!! :D "Ciekawe środowisko. Nielegalna działalność to nie problem. 3000 się liczy..." Kolejna debilka :D

Gość gość
Czyli Anito nie ważne co robi, ważne że ma pieniądze? Jeśli nie groziło by to więzieniem to by ci nie przeszkadzało to że ktoś traci przez twojego chłopa zdrowie bądź nawet życie?

Gość Anita89
Hej nie nazywajcie mnie debilką bo sobie tego nie życzę, chyba jak zauważyłyście to mi się przestaje to podobać co on robi bo może za to trafić do więzienia albo aresztu i nikomu on krzywdy na siłę nie robi bo sami po to przychodzą!

Gość Anita89
Ludzie to straszne! Właśnie się dowiedziałam że wraz ze swoimi wspólnikami planuje napad na konwój przewożący paprykarz szczeciński! Co robić?

Gość Anita89
To wyżej to nie prawda, ja tego nie napisała, ktoś chce mi narobić brudów i się pode mnie bezczelnie podszywa!

Gość gość
Zycze mu z całego serca , by padl i poszedł siedzieć! zapewne okrada niewinnych ludzi lub cos gorszego Tacy ludzie jak twój chłopak i ty -bo tobie to nie przeszkadza -JESTES PUSTA powinni być zamknieci by nie zagrazali innym ludzia wiec zycze mu z całego serca by siedział w pudle bo tam jego miejsce! Było by bezpieczniej gdyby takich zamykali, oni nie nadaja się do zycia z normalnymi uczicwymi ludzmi,gdzie rano wstaja i ida do pracy, ciężko pacuja A bandyci okradają, swina jesteś i ten twój debil

Gość gość
żeby tylko jak najwcześniej go wsadzili, to bandyta, pewnie cos rozprowadza, Jego miejsce jest w pudle. A ty jak ci mało kasy idz do pracy a jak masz to znajdz jakas dodatkowa a nie zżyjesz z zresz z kasy z przestępstwa Do pudla!

Gość gość
jesteś debilka. "sami po to przychodzą" to jakiś diler narkotykowy, Mam nadzieje ze szybko wpadnie .takich drani powinni z paki nie wypuszczać A ty jesteś debilka, czy tego sobie zyczysz czy nie

Gość gość
Zostań prostytutkom :D A on będzie twoim alfonsem :D kasa kasa :D

Gość twój stary alfons
:D

Gość Anita89
Jesteście wstrętni, czemu mi źle życzycie, rozumiem że z powodu że ktoś jest obrotny i nie musi tyrać jak osioł za marne grosze i zazdrościcie po prostu. I chcącemu nie dzieje się krzywda on nikomu nie daje nic na siłę a ja debilką nie jestem, jestem raczej inteligentną osobą i wiele moich znajomych to potwierdzi a co do pracy to pracuje na 1/4 etatu, cztery godziny dziennie i na moje małe wydatki to wystarcza.

Gość pejsaty tatełe
Mam nadzieję że jak już go zamkną to ktoś zezna i na ciebie chciwa żmijo że pomagałaś mu to rozprowadzać i nie tylko on ale i ty traficie za kratki ;)