Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny rodziłam miesiąc temu i normalnie plamiłam, od dwóch dni krwawienie wygląda jak normalny okres. Czy to możliwe żeby to był już pierwszy okres po porodzie czy może powinnam iść do lekarza z powodu nasilenia się krwawienia? Dodam jeszcze że wypadają normalne skrzepy jak przy okresie, nie ma nieprzyjemnego zapachu.

Gość gość
Miesiąc to już trochę późno jak na skrzepy, poszłabym do gina. Okres może już się pojawić ale skrzepy są niepokojące

U mnie było podobnie juz prawie zanikało krwawienie az nagle zaczełam krwawić bardziej ( 5 tygodni po porodzie), że to okres nie opodejrzewałam, bo karmiłam. Poszłam do lekarza zapytać o te skrzepy ( przepraszam za dosłownośc ale to były naprawde duze skrzepy) a lekarz powiedział że tak czasami jest, zbadał mnie i stwierdził ze jest oki, po kilku dniach rzeczywiscie krwawienie ustało a pierwsza miesiączke dostałam po 4 miesiącach i wciąż karmiłam piersią.

Gość gość
Ja po cc krwawiłam prawie 12 tygodni (serio!), był taki moment że w 6 tyg już plamiłam, i znowu się rozkręciło na nowo, i aż tak do 12 tyg. Byłam u ginki w tej sprawie, i powiedziała to co powie każdy inny lekarz: że nic się z tym nie zrobi, trzeba czekać na koniec i już. Ja akurat mam stwierdzoną małopłytkowość, więc u mnie to była ta przyczyna. Norma wynosi od 150, a ja miałam ok. 130.