Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze kosmetyczne hity

Polecane posty

Gość gość

Z którego nie rezygnujecie nigdy i na stałe gości w waszej kosmetyczce lub szampon Mój hit to puder joko mozaika z lusterkiem baza ingrid tusz maybelline collosal kredka Avon wykrecana czarna szampon ziaja wiem wiem tanie ale rewelacyjne codzienna pielegnacja odzywka wax angielska wcierka do włosów babci Agafi Serum do twarzy babci Agafi oraz nivea w granatowym pudełku

Gość gość
idź spać tapeciaro

bio oil na rozstępy, czasem nakładam na twarz jak mam suchą masło shea na całe ciało olej lniany na włosy krem do rąk i stóp neutrogena

Gość gość
Oj popłakałam sie po Twoim tekście znasz te kosmetyki ze nazywasz mnie tapeciarą ?

Gość gość
I co daje ten olej lniany jakies efekty , a co ile go nakładasz na włosy ?

Gość gość
olej kokosowy do wszystkiego,no wiem szamponu czy maskary nie zastąpi,wiec...prawie do wszystkiego

Gość gość
to masz słabą psychikę skoro się popłakałaś żabko

Gość gość
Słuchaj jak nie masz nic do powiedzenia to spii.... j w podkskokach maci wodo :)

Gość gość
Trolu , nie interesuje cię dany temat , to nie pisz

Gość gość
olej arganowy i krem niebieski nivea koniecznie w pudełeczku blaszanym nie z tworzywa

Gość gość
Kremy z maroka, szampony z maroka olejki do wlosow marokański i indyjski, olej migdalowego i kokosowy, mydla naturalne. Widzę efekty i jestem B.zadowolona :)

Gość gość
Bloker z ziaji polecam działa jak etiaxil a jest za siedem zeta w rosmanie

Gość gość
Bourjois, 123 Perfect Foundation - rewelacja! Tołpa, Dermo Face Sebio, Mikrozłuszczający żel peelingujący do mycia twarzy. Flos-Lek Żel ze świetlikiem lekarskim i herbatą do powiek i pod oczy.

Gość gość
A jaki szampon marokanski uzywasz i gdzie to kupujesz ?

Gość gość
Szampony marokanskie: Od maja uzywalam z olejem z czarnuszki, teraz jak byłam w pl to dokupilam z kaktusa i z olejkiem araganowym. Kupuje przez net skarbymaroka.pl

Gość gość
Dzieki ja próbowałam z Syrii szamponu ale strasznie obciązał mi włosy , oleje jakie przerabiałam to kokosowy , hasna , vatike amla ale mi nie podpasowały tzn nic nie dały .Zainteresuje sie tymi marokanskimi moze sa inne

Gość gość
Tak szybko ci jeszcze dodam, ze ja przed każdym myciem wycieram olejek przeważnie na noc, rano zmywam go najpierw dziecięcym szamponie a potem którymś z tych marok. Strasznie mi włosy wypadało, poprastu masakra teraz jest ok nawet moja fryzjerka powiedziała mi , ze mam odżywianie włosy.

Gość Ivonee
Ale jak to jest z tym wcieraniem oleju na noc? Wcierasz odrobinę tylko w końcówki? Zabezpieczasz wtedy jakoś włosy? Jakoś nie mam ochoty zatłuścić sobie pościeli :) Próbowałam też zamiast jedwabiu kropli oleju arganowego już na wystylizowane włosy, ale też mnie to nie do końca przekonało. A włosy mam w stanie tragicznym. Póki co najlepiej sprawdza się u mnie maska z Cece Med, wersja Silk, właśnie do zniszczonych. Najpierw myję włosy jakimś delikatnym szamponem, a później nakładam tę maskę i trzymam odrobinę dłużej, niż zalecają. Dzięki temu moje włosy są w zdecydowanie lepszej kondycji.

Gość gość
Carmex w pudełeczku maseczki w saszetkach z Perfecty olej kokosowy Vatica Zmywacz do paznokci z pompką ( mój absolutny hit - firma nie jest istotna, liczy się sposób aplikacji kosmetyku) Podkład Wake Me Up Rimmel