Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otoja20latka

na 6 do pracy a spac nie moge

Polecane posty

Gość otoja20latka
musisz wziąć sie w garsc , udowodnic swojej bylej a przede wszystki sobie , ze jestes prawdziwym facetem, zrobic wszystko by Twoje dzieci byly z Ciebie dumne , :)

nie mam już sił na nic tak naprawde jestem już tylko żywym trupem nadzieja już we mnie dawno umarła nawet już niemam żadnych marzeń ja już się nie pozbieram czuje że już długo nie pożyje nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic jak to jest być szczęśliwym

Gość otoja20latka
Też obecnie nie jestem szczesliwa... Poprzez pewne przeciwności losu, ale niedlugo na chwile bede znowu.. Czasami mysle,ze szkoda zycia na zamartwianie sie, przecież mamy tylko jedno zycie ! Myslales o tym kiedys w ten sposob?

to ja już ide spać sory że przysmucam ci ale moja dusza płacze z bólu i nie potrafie tego strzymać odezwe się jak założe te gg jeśli tylko masz ochote ze mną pogadać

tak myślałem o tym wielokrotnie ale nie potrafie ja się już poddałem nie widze dla siebie przyszłości

Gość otoja20latka
kiedy sie odezwiesz?? Gg zalozylam specjalnie dla Ciebie. A nie wiem nawet kiedy na nie wejdziesz?

tak mi sie wydaje że jak napisałaś na chwile bede szczęśliwa to chyba znaczy że piszesz o twoim chłopaku z ktorym rzadko sie widzisz

dziwniw się poczułem jak napisałaś że założyłaś gg specjalnie dla mnie ale się ciesz bardzo że będe miał z kim pogadać. Nie obawiaj się napisze na pewno jak będe już miał te gg

Gość otoja20latka
tak mogles tez zalozyc juz bysmy pisali jakis czas, a nie tu na forum. No ale widocznie cos wplynelo na to, ze nie zalozyles tego gg. Odezwij sie kiedys napisz nawet jak bede niedostepna, to jak wejde to odczytam wiadomosc i odpisze Ci. Dobranoc. Ja za chwile wstaje juz.

Ja chcę sobie na telefon założyć te gg i przez nie pisać bo tak mi będzie wygodniej.Tylko nie pomyśl sobie że cię kłamie.Wszystko co ci tu napisałem jest prawdą

Gość gość
nie wiem co będzie jutro spać nie mogę a mam taki ciężki i ważny dzień za 2 godziny powinna być pobudka,ech