Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SpinkFloydzOna

Jestem sama gdyż nie spełniam męskich wymagań

Polecane posty

Gość gość
tutaj to potrafia wciskac klamstwa, a jak widza ciebie wsrod urodziwych seksowych lalek na ulicy to nawet nie zauwza jakbys stanela metr od nich

Gość SpinkFloydOna
No to mamy podobnie :) Ja też wolę tak właśnie zacząć, żeby wiedzieć, czy rzeczywiście dobrze mi się z tą osobą gada i ewentualnie wtedy decydować się na realne pogawędki.

Gość gość
Ależ koleżanko droga, tutaj na kafeterii praktycznie nie ma prawdziwych mężczyzn. Tylko prawiczki, którzy mają wysokie mniemanie o sobie, choć nie zasłużyli na nie. I ubzdurali sobie że ich target to miss Universu :D z umiejętnościami d****i w dziedzinie seksu ;)

Gość SpinkFloydOna
Właśnie widzę te ich wymagania i trochę mnie one śmieszą, trochę zaś przerażają. Oczywiście jak zwykle sami o sobie niewiele mówią, to przecież od innych należy wymagać.

Gość SpinkFloydOna
ps. uwielbiam tematy pokroju "Czy 28 - letni prawiczek zasługuje na piękną i seksowną kobietę?" :D

Gość Zabuuubiona
a wiesz autorko, że mam podobnie jak Ty, też chyba nie spełniam takich wymagań.... niestety ;)

Gość gość
No, ja też :D dlatego sama widzisz, że nie ma co się kierować ich oczekiwaniami. Nawet gdybyś podstawiła im pod nos modelkę to pewnie znaleźliby u niej coś co im by nie odpowiadało. ;) :P

Gość SpinkFloydOna
Ja już nie wiem, czy niestety. Patrząc na zachowanie większości facetów i wymagania z kosmosu, może i lepiej być osobą samotną. Przynajmniej pozostajesz wtedy sobą. Nie czarujmy się, mężczyźni przeważnie nie zauważają takich spokojnych dziewczyn. Zawsze będzie dla nich kumpelą, nikim więcej. Sama po raz kolejny to przeżywam, widząc jak facet, który mi się podoba, ugania się za laską, która ma go głęboko w czterech literach. Nawet więc z brzydszym nie ma szans.

Gość Zabuuubiona
Masz rację, ja mam dokładne tak samo, też przeważnie patrzę, jak ktoś kto mi się podoba ugania się za inną, a przeważnie ta inna ma go gdzieś

Gość SpinkFloydOna
Otóż to. I potem żalą się, jacy są samotni itp. Tak jak mówię moje wymagania nie są wysokie, stawiam przede wszystkim na osobowość i jestem w stanie wiele rzeczy zaakceptować, ale co z tego, skoro ktoś mnie z góry skreśla tylko dlatego, że odbiegam od ogólnie przyjętego ideału?

Gość gość
SpinkFloydOna cześć a potrafiłabyś zaakceptować to że facet ma bardzo małego penisa ?

A ja uważam, że powinnaś mieć trochę wiary w siebie :) Skoro oni nie zwracają na Cb uwagi to powinnaś mieć ich gdzieś w czterech literach, gdy chodzi o takie sprawy. Wydaje mi się, że mam podobnie, ale nie pozwolę sobie na takie byle jakie znajomości...:>

Gość SpinkFloydOna
Byłabym, o ile facet nie gadałby non stop o swoim kompleksie.

Gość SpinkFloydOna
Dedana - ano staram się to olewać, chociaż to trudne. Noszę w sobie wiele ciepła i miłości i chciałabym kogoś nimi obdarować, ale odkąd pamiętam zawsze byłam dla facetów nikim.

Gość gość
A ja myślę ze po prostu musi trafić swój na swego. Jeśli no. Jesteś domatorką, szukaj domatora. Przecież nie musi być to koniecznie rówieśnik. W naszym wieku to przeważnie jeszcze szczeniaki. Abstrahując mam kolegę, który imprezował i przeleciał prawie każdą laskę w klubie, która mu nadstawiała tyłek. A teraz nagle mu się odwidziało i zapragnął normalnej, spokojnej dziewczyny i kapci. Takimi nie warto się interesować. : O może porozglądaj się za facetami po studiach, domatorami tak jak Ty? :)

Gość SpinkFloydOna
Coś w tym jest. Mam 24 lata i faceci w moim wieku mają jeszcze przeważnie pstro w główkach. Spodobał mi się kolega z roku, ale on jest jeszcze psychicznie dzieckiem niestety, ciągle tylko koledzy, jak dziewczyny, to tylko te atrakcyjne i pewne siebie. I widzę, że nie on jeden. Może rzeczywiście czas zainteresować się starszymi?

Niestety tak jest, że kobieta lubi dawać ciepło, wiedzieć, że jest komuś potrzebna.. W sumie jesteś młoda, po prostu może nie trafiłaś na kogoś, kto by Tobie odpowiadał. gość- może się porozglądać, ale nie musi. Ja na jej miejscu nie chciałabym tak robić, chyba że chodzi tylko o stosunki koleżeńskie. Wolę, gdy to ktoś mnie łowi, a nie ja jego.

Gość SpinkFloydOna
Mam nieco z domatorki, ale lubię też podróżować, poznawać świat, brać udział w różnych wydarzeniach świata kultury.

Gość SpinkFloydOna
Dedana - otóż to. Trzeba być otwartym na innych, ale też nie narzucać się. Nie potrafię ganiać za facetami i zabiegać o ich uwagę. Może dlatego jestem sama?

Gość SpinkFloydOna
Ano jadę za niedługo do Serbii na wolontariat ;)

A tamte dziewczyny niby ,,przebojowe" zabiegają o uwagę chłopaków, którzy za nimi biegają? Nie wydaje mi się. Według mnie po prostu zostały zauważone. Myślę że, nie chodzi o to, że nie zabiegasz o chłopaków ;)

Gość SpinkFloydOna
Zdjęcia nie pokażę, przepraszam, nie mam w zwyczaju upubliczniam swojej twarzy w necie :D Preferuję przede wszystkim rockowy styl. Glany lub martensy, długie spódnice po kostkę, dżinsy z ćwiekami ciemne bluzki, dużo wszelakiej biżuterii, kolorystycznie głównie fiolety, czerwienie, szafiry i czernie. Latem z kolei ubieram się bardziej w stylu nazywanym etno. Szarawary, tuniki indyjskie, podkoszulki z orientalnymi motywami (interesuję się kulturą Turcji), mnóstwo bransoletek, różnego tego typu egzotyczne wisiory, chusty.

Gość SpinkFloydOna
Zabiegając o facetów, czułabym się jak idiotka. Mogę być miła, ale żeby za nimi latać, przekonywać, że jestem super i to mną powinni się zainteresować? Nie potrafię tak.

Gość gość
Warunki masz ok. Musisz się obracać w towarzystwie zjebów co z 5kg czy 5cm więcej w biodrach robią wielkie halo a sami r***ają co popadnie jak nie ma kogo ;) lub wyglądają jeszcze gorzej, rozmiar np. 48.

Gość gość
Z tą domatorką to tylko taki przykład. Ludzi musi łączyć coś wiecej niż tylko uczucia, jakieś pasje zainteresowania, seks tzn. preferencje seksualne. Nie mówię żeby był identyczny jak Ty. Lecz podobny. No nie wiem czy to dobry pomysł nie rozglądać się, ponieważ do 30 - stki prawdopodobnie wszyscy fajni faceci będą zajęci, zwłaszcza jeśli są starsi od nas :D nie chciałabym obudzić się z ręką w nocniku i potem zakładać topik typu: mam 30 lat i nie mam faceta bo wszyscy fajni zajęci. :D nie twierdzę żeby szukać faceta na siłę lecz żeby mieć oczy szeroko otwarte. ;)

Gość Facet z BB
Drogie kobiety, zdajecie sobie sprawę z tego, dlaczego w mediach promuje się szczupłe, ładnie ubrane dziewczyny? Bo to się sprzedaje, a sprzedaje się dlatego, że większość facetów lubi ładne i zgrabne kobiety. Można mieć swój styl, iść na przekór, ale będzie wam bardzo trudno znaleźć kogokolwiek, kto w ogóle na was spojrzy. Poza tym, czujemy się dobrze w ubraniach/włosach/wyglądzie, który dobrze znamy i obsadzamy się jak w twierdzy, ale skoro ta twierdza odstrasza facetów, to dobrze jest coś w sobie zmienić, a nie czekać z założonymi rękami i użalać się nad sobą. Na początku może być trudno, ale z czasem człowiek zaakceptuje swój nowy image i będzie sobie pluł w brodę, że nie zrobił tego wcześniej.

no wiec to nie chodzi nawet o twarz czy charakter. faceci lubia po prostu kobiety, ktore ubieraja sie 'kobieco' (kazdy wie o co chodzi, styl powszechnie uwazany za kobiecy). wielu facetow twoj styl ubioru skomentowaloby 'szatan' (nie mowie tu o podlotkach z gim/lic, ale o doroslych mezczyznach), po prostu nie pasuje im to do obrazka wrazliwej, kochajacej kobiety. a jak wiadomo, wyglad jest tym, co przyciaga, a charakter to to, co sprawia, ze chcemy zostac. i tyle. niestety. ja tez bym nie chciala faceta 'szatana' i do tego dzikusa.