Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłem że większość Polek to niskie kurdupelki

Polecane posty

Gość gość

Mało jest u nas wysokich szczuplych kobiet z ładnymi nogami. Jesli trafia sie wysoka to masywny babochłop albo wychudzony patyczak. 90% Polek to kurd*ple o wzroscie 155-165, do tego cierpią na płaskod***e i wiekszosc ma brzydki brzuch z sadełkiem mimo w miare szczuplej sylwetki :O

Gość gość
Mam 172 cm, 55 kg, plaski brzuch, dlugie nogi, okragly tylek i spore piersi- Twoja teoria sie nie sprawdzila.

Gość gość
Holandia - tam wiekszosc facetów ma ponad 180 z tego co widzialem, kobiety tez są wysokie. Dania, Szwecja ...No i Czarnogóra/Serbia tam są podobno najwyżsi ludzie ale nie byłem wiec nie wiem.

Gość BrunetWieczorowaPora
Niemki - najlepsze podejscie do seksu!!!

czyli...wysokie kobiety są tak, gdzie mężczyźni również są wysocy...może po prostu Polacy to naród kurd*pli? ;)

Gość BrunetWieczorowaPora
Zawsze twierdzilem ze "Kingsajz" istnieje!!!! :)

Gość gość
Don Juani się odezwali, hehe...Pokażcie no się, Panowie...;)

Gość gość
"gość Mam 172 cm, 55 kg, plaski brzuch, dlugie nogi, okragly tylek i spore piersi- Twoja teoria sie nie sprawdzila." - zabrzmialas jak tralalila :D

Gość gość
a wiekszosc polakow naszet normy nie zalapuje:O facetow pow 185cm jest niewiele, przecietny polak facet ma 170cm, to dopiero kurd*pel:O z czym on do kobiet, z czym?

Gość gość
ojej masz problem :D niek sobie nie zamawia firury debilu ,głupcze ja sie nie czepiam ze masz za wuelki nis

Gość gość
170 to kurd*pel wedlug kobiet ? rzeczywiscie jak przecietna Polka 150 ma ! i kto tu jest wyzszy !

Gość gość
a ja jestem takim kurd*plem 165 50kg i nie chciałabym byc wyższa bo i po co żeby jakiś padalec poroju autora gapił się na mnie jak niedorozwój bo jestem w jego typie , nie potrzebuje adoracji prostaków

Gość gość
To , ze ktos jest niski nie znaczy ze ma plaskod***e i brzydki nogi ale zapewne wypisywanie takich glupot swiadczy o twoich debilizmie.

Gość gość
**gość 170 to kurd*pel wedlug kobiet ? rzeczywiscie jak przecietna Polka 150 ma ! i kto tu jest wyzszy ! ** PRZECIETNA POLKA MA 165 !!! zasiegnij lepiej wiedzy zanim sie wypowiesz

Gość zelda10000
i chooj.mam 160,ważę 42 kg i nic ci do tego.mam wrodzoną niedoczynność tarczycy,to cud że tyle urosłam.

Gość gość
Ja mam 163 i uwazam ze to idealny wzrost :p

Gość gość
mam 174 cm i jak patrze na kobitki u nas to mam wrażenie, że wiele z nich jest podobnego wzrostu (170-175). Polscy mężczyźni za to wydają się nie wysocy. Mają przeciętnie 180 cm.

Gość gość
Mam 160 cm. Jestem kurd*pelką i dobrze mi z tym. Mój facet to tez kurd*pel, ma 170 cm.

Gość gość
większość większość no ale dla siebie chyba znalazles jakiegoś niekurd*pelka?to cie większość obchodzi?:-)

Gość gość
może i polki są niskie ale i tak wymagają od faceta 195 cm +

Gość gość
Nie wszystkie. Jestem kurd*pelka, wiec zwiazalam sie wyzszym od siebie o 10 cm, z wysokim facetem źle bym sie czula mimo ze lubię 12 centymetrowe szpile. :)

Gość ananasem byłam
Ja jestem wysoka, całe 180 cm wzrostu :) i o ile Ty masz duże pole do popisu jeśli chodzi o dziewczyny, o tyle ja dopiero mam problem aby znaleźć jakiegoś wysokiego chłopaka ;)

Gość gość
Tez nam problem xd bo tez mam 180 a u nas jest bardzo malo wysokich mezczyzn :-) wiec nie wiem o co ci chodzi :-) nizsza dziewczyna zawsze znajdzir mezczyzne a wysoka nie zawsze .

Gość echno
Spostrzegawczy gość z autora :D Zawiadommy komisję od nagród nobla w dziedzinie biologii i dajmy mu w nagrodę internety :P

Gość gość
Za to autor/ka musi być przepiękny/a :D że się zajmuje brzydkimi Polkami. Współczuj i produkuj ładne.