Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość kobiet bez makijażu wygląda strasznie

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy zmyc tapete z tych ''lasek'' ktore lansują sie na ulicy a zobaczycie zwyczajne plebejskie pszenno-buraczane mordy jakby oderwane prosto od pługa :O Jesli laska sie nie maluje to od razu widac czy ladna. Podobnie kobiety mają latwo z facetami, od razu widac czy jakis est przystojny czy nie. Makijaz to jedno wielkie oszustwo, myslisz ze bierzesz ładną a potem okazuje sie ze to karakan

Gość tinnitus woman
ostatecznie sypiając z karakanem, chyba widzisz jaka jest o poranku więc jest jeszcze czas się wycofać.

Gość gość
a większość Polaków to brzydale z buraczanymi ryjcami :O

Gość gość
Mialam kolezanke co przez kilka lat facetowi sie bez makijazu nie pokazala;d

Gość gość
Ale sie uczepiliscie tych karakanów :D PS: wiecie, że karakan to gatunek karalucha ?

Gość tinnitus woman
ludzie wychowani na photoshopie mają takie wyśrubowane roszczenia co do fizjonomii. ja tam o poranku wyglądam potwornie, bez makijażu jak córka młynarza a opinia innych o moim wglądzie dawno przestała mnie interesować. :)

Gość gość
ja wygladam jak czternastolatka o poranku a mam juz 25 lat

Gość tinnitus woman
jak piorun w rabarbar :D :P

Gość tinnitus woman
albo jak wkurdenerwowany szopen po koncercie :P

Gość gość
makijaz to oszustwo tak samo jak staniki puszapy :classic_cool: niby cycek jest a jak sie stanik zdejmnie to cycek znika :(

Gość gość
to nie jest prawda. Jak kobieta jest ładna z makijazem to bez tez bedzie niczego sobie. Najwazniejsze sa rysy twarzy.

Gość gość
a po co malujecie sobie buzie? Nie chodzi mi o tusze i te sprawy tylko o podklady, pudry?

Gość gość
no czemu sie malujecie :classic_cool: czemu stanikami tez okłamujecie :classic_cool: czemu kazdemu dajecie :classic_cool:

Ja dlatego, że mam wrażliwą cerę. Jeżeli nie maluje oczu to mam to gdzieś, ale samo "kocie oko" na nieumalowanej twarzy wygląda jak nieskończony makijaż.

Gość gość
Ja maluje tylko rzesiska! Biale sa jak snieg!!

Gość tinnitus woman
czemu czemu ? a czemu wy się drapiecie po jajkach rano i plujecie? natura, trzeba zrozumieć różnice płci i ją zaakceptować a lżej się będzie żyło.

Gość gość
drapanie po jajkach to naturalna rzecz a makijaż to jedno wielkie kłamstwo

Gość gość
drapanie po jajach nie jest naturalne ... to znak, ze facet ma robaki, wszy lonowe , fuuu:O

Gość gość
///gość no czemu sie malujecie czemu stanikami tez okłamujecie czemu kazdemu dajecie //// bo mamy taka ochote, bo lubimy to :classic_cool: nosimy puszapy, bo sa fajne:classic_cool: bo lubimy je nosic, a nie z zamiarem oklmywania kogos, oklamywac to mozna mowiac nieprawde !

Gość gość
dlaczego wszyscy faceci nie nosza garniturow poza domem ??

Gość gość
nie zauwazyliscie faceciki, ze to wy usilnie gapicie sie w cycki i wyobrazacie je sobie bez owicia, wlazicie wzrokiem w NASZE cycki, my wam w krocze nie patrzymy i nie okreslamy rozmiarow waszych mikro penisikow

Gość gość
nie musimy wchodzić w wasze cycki same dziś się tak ubieracie, że cycki i d**ę wam widać.

i w związku z tym czujesz potrzebę narzekania na fakt, że ten biust może nie być tak duży jak mogłoby się wydawać? Przecież i tak nie będziesz go oglądać bez tego push-up'a. :D

Gość gość
kobiety myślą, że są idealne bo mają zawyżone mniemanie o sobie i stąd w kobietach 85% jest sztuczne. stąd też wygórowane wymagania wobec mężczyzn tylko, że mężczyzna nie założy sobie koszulki modelującej kaloryfer na brzuchu, nie posiada samo napełniającego się gotówką portfela tylko musi o wszystko walczyć i zdobywać ciężką pracą.