Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dear God

Jestem taka ładna a nikt nie chce ze mną być

Polecane posty

Gość dear God

Jestem naprawdę ładną dziewczyną, może nie pięknością z okładki ale zdecydowanie wybijam się ponad przeciętność. Gdziekolwiek się nie ruszę faceci ciągle na mnie patrzą, ale... tylko patrzą. Prawie żaden nie odważy się na nic więcej, chyba że jest mocno podchmielony. Dlaczego tak się dzieje? :(

Gość dear God
? :(

Gość gość
a co moze ty tez dajesz im szanse tym przecietnym ? watpie ! Sama podejdz i zagadaj proste :D

Gość dear God
Jestem zbyt nieśmiała by podejść pierwsza, poza tym uważam, że pierwszy krok powinien należeć do faceta.

Gość dear God
"Widać możesz podobać się bardziej jedynie po alkoholu." Haha, no niestety tak to wygląda.

Gość xantrypa
a moze poprostu zle sie oceniasz? - bo wiesz nieraz swinia tez bywa ladna

Gość xantrypa

Gość moja corka chce chodzic na
Widac jaka jestes niesmiala. Osoba niesmiala napewno by sie tak nie chwalila swoja uroda. Pokaz nam swoje zdjecie to ocenimy czy jestes lepsza od tej przeciatnosci... Bez zdjecia bedzie nam ciebie trudno ocenic. Bo mozesz byc brzydka gruba i pryszczata a tutaj mozesz opisywac ze jestes piekna i namietna. --> nie zobacze nie uwierze

Gość dear God
To nie jest tylko moje zdanie, bo słyszałam już wiele miłych słów na temat mojego wyglądu. I nie mam tutaj na myśli cioci ani babć, bo wiadomo, że tacy nigdy nie mówią szczerze :)

Gość moja corka chce chodzic na
pokaz zdjecie twarzy

Gość dear God
To co, mam narzekać jak na polską kobietę przystało, jaka to jestem paskudna, najbrzydsza na świecie i do niczego się nie nadaję? Znam swoją wartość i mimo że jak chyba każda dziewczyna mam kompleksy, nie czuję potrzeby by mówić o nich głośno bo to w niczym pomoże.

Gość gość
żaden nie wierzy, byś była wolna i chętna nowym znajomościom bądź bardziej otwarta i uwódź

Gość gość
czemu ja Was, ślicznoty, nie spotykam ? zaraz byłybyście wyrwane ! :)

Gość chinski mandaryn
bo to sa takie slicznoty ze kazdy normalny facet spierrdala na sam widok - haa ha !

Gość xantrypa

Gość gość
poza tym uważam, że pierwszy krok powinien należeć do faceta. xxxx to sobie czekaj księżniczko a brzydsza kobieta podejdzie zagada i facet ją pokocha.

Gość gość
Daj zdjęcie. Szukasz w złych miejscach albo koleżanki ci już opinię zrobiły.

Widzę dwa podobne tematy na głównej.Mam nadzieję,że autorka nie będzie zła że skopiuję swoją wypowiedź z tamtego tematu i wkleję tutaj :) X Głównie chodzi o samą aurę danej osoby. Jeżeli poznajemy kogoś od kogo bije radość, to z chęcią taką osobę poznamy, natomiast osoby od których bije na kilometr zasępieniem,nieobecnością,zamyśleniem omijamy szerokim łukiem i o to w tym wszystkim chodzi. Nikt normalny nie stara się o kogoś z kogo twarzy bije jakiegoś rodzaju chłód. Autorko szczery,ładny uśmiech to podstawa. To tego czynnika Tobie brakuje bo zamiast jak ktoś się za Tobą obejrzy uśmiechnąć się Ty pewnie odwracasz głowę w drugą stronę. Nie tędy droga. Pamiętaj,ze uśmiech to zaraz po pocałunku najlepsza rzecz jaką możesz kogoś obdarzyć

Możesz być i śliczna, ale musisz mieć coś nie tak z charakterem skoro żaden facet który Cię trochę poznał, znajomy, kolega itp nie zainteresował się Tobą. Wygląd to nie wszystko, osobowość jest zdecydowanie ważniejsza.

Krwawa wystarczy brak rzeczonego uśmiechu i już po ptakach,bo jak facet ma wiedzieć czy ona nie jest czasem zajęta i czy jest chętna się zapoznać? Jeden uśmiech i sprawa jasna :)

Pavlo, no tak, w końcu żadna dziewczyna nie ma się męskich znajomych, kolegó z klasy, pracy, studiów, przyjaciół kuzynów, synów znajomych rodziców. Każdy facet widzi ją z daleka i musi się wysilać na zagadanie a ona taka nieuśmiechnięta....

Krwawa zauważ że kobiety mają to do siebie,że są skryte, zwłaszcza w towarzystwie kogoś na kim im zależy. Taki facet ma pod górkę z odgadnięciem co ona w danej chwili od niego chce. Kobiety w towarzystwie ważnej dla nich osoby z reguły są spięte i tę spietość niestety widać na twarzy, a nikt normalny nie pcha się tam gdzie po twarzy widać,że coś jest nie halo

Gdyby podrywało Ciebie 2 facetów - jeden usmiechnięty, a drugi z kamiennym wyrazem twarzy, to jak myślisz któremu dałabyś szansę? ;)

Gość gość
Źli ludzie też mają powodzenie.

No to niech ta osoba pójdzie na terapię skoro ma problem z nawiązywaniem relacji międzyludzkich. Może jej socjalizacja poszła nie tak. Pavlo, Ty szukasz pięknych, wrażliwych i niesamowitych kobiet które wystarczy odkryć...prawda jest taka, że większość ludzi ma nieznośne wady charakteru i musi w końcu zacząć nad nimi pracować by być zdatnym do współżycia (nie mam na myśli seksu). I nie mówię o totalnej zmianie, postępowaniu wbrew sobie, ale o samoświadomości, o przejęciu kontroli . Skoro w pewnym wieku z naszymi relacjami nie z naszej woli dzieje się coś nie tak, to czas by się nad tym zastanowić. Pomijam gdyby autorka celowo miała w******e na facetów i zrażała ich do siebie.

Gość gość
gdybyś byłas atrakcyjna, to miałabyś powodzenie. Wiem, bo moja kuzynka jest dość atrakcyjna, może z rysów twarzy jakieś 7/10, a figura 9/10 i do tego zadbana. Faceci niemal karki sobie za nią skręcają i co chwilę podbija do niej jakiś facet z propozycją wymiany numerów...

Gość gość
Ja bym dała szansę temu z kamienną twarz :classic_cool: serio ;)

Gość MartaSporoWarta
Może jesteś spięta, zero uśmiechu i odbierają Cię jako wyniosłą. Ja w młodości też taka byłam. NIe miałąm zbyt dużo chłopaków, bo nikt mnie nie podrywał, a jeżeli już to jakieś odpady i to po wielkich podchodach przez znajomków. Z czasem stawałąm się bardziej wyluzowana a teraz mam wieksz epowodzenie niż w młodości, mimo, ze siłąrzeczy wyglądam o wiele gorzej

Gość dear God
Pavlo1985 Odnośnie Twojego postu z 19:39 - ten drugi opis faktycznie bardzo do mnie pasuje więc myślę, że w tym co piszesz może być sporo racji. "Gdyby podrywało Ciebie 2 facetów - jeden usmiechnięty, a drugi z kamiennym wyrazem twarzy, to jak myślisz któremu dałabyś szansę? " Ja dałabym szansę temu drugiemu, bo byłby on dla mnie wielką zagadką :) To chyba świadczy o tym, że faktycznie coś ze mną nie tak. Może po prostu muszę trafić na takiego samego dziwaka jak ja :)