Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimoza

problem z tesciowa pomozcie prosze

Polecane posty

Gość nimoza
no skoro maz przez tyle czasu ile pisze z tym kolega nic nie wyczul to czemu teraz by mial nagle cos wyczuc?

Gość nimoza
tez mi sie wlasnie tak wydaje ze teraz bede pod jej obserwacja caly czas

Gość gość
Niepotrzebnie mówiłaś teściowej, żeby nie mówiła mężowi - tylko wyczuliłaś ją na to. Raz, że teraz może mieć domysły co też takiego robicie zakazanego, że mąż nie może się dowiedzieć a dwa, że ma Cię w garści w razie coś i jak powie ostatecznie i się okaże, że ją prosiłaś o milczenie to już mąż poczuje się zdradzony, oszukany... Ja powiedziałabym jej prawdę bez mącenia i przepraszania, że piszesz z kolegą z pracy i już, nawet mogłaś zmyślić jakieś okoliczności, żeby wyglądało to na takie spontaniczne, koleżeńskie. Ale nie wymyślać nie wiadomo czego... Kiedyś sama wdałam się w taki niewinny flirt na imprezie, wyszłam z kolegą na papierosa i sobie rozmawialiśmy /pół nocy prawie/. Moja teściowa nas widziała, miała później wyrzuty, a ja mimo na prawdę wstydu jakoś się przełamałam i powiedziałam poważnie, że co ona sobie wyobraża, ja mam męża, on żonę... że ja normalnie z nim rozmawiałam i przykro mi, że ona tak mnie ocenia... jeszcze teściowa mnie przepraszała a mąż mało jej wzrokiem nie zabił ;-)

Gość nimoza
no teraz to juz za pozno mleko sie wylalo... no zobaczymy co z tegob bedzie. ten kolega napisal mi smsa czy juz sie wszystko wyjasnilo i nie wiem co mu napisac

Gość gość
nic mu nie pisz i skończ tę znajomość!!!

Gość nimoza
ale ja nie chce tego konczyc

Gość gość
to rozwiazuj swoje problemy sama

Gość gość
ty autorko chyba masz 18 lat i siano w głowie...nie chcesz kończyć znajomości bo co? z jakiego powodu?

Gość nimoza
bo fajnie mi sie z nim pisze? bo jest taka odskocznia od codziennosci, moge sie z nim posmiac, pozartowac, napisac mu co u mnie, poradzic...

Gość gość
to życzę ci, by teściowa opowiedziała o wszystkim twojemu mężowi

Gość gość
to jak sie nudzisz to poszukaj sobie koleżankę! wdepniesz w bagno zobaczysz, skrzywdzisz swoją rodzinę i pozbędziesz się męża....sytuacja z teściową to tylko ostrzeżenie... tylko zaczyna się niewinnie, każde działanie ma swój skutek.

Gość nimoza
ale jaki skutek? to jest tylko kolega a nie zaden kochanek

Gość gość
kup sobie drugi telefon i nowa karte sim :) widze, ze z mysleniem ciezko oj ciezko :)

Gość nimoza
no w sumie to jest dobry pomysl ;) musze popatrzec na allegro czy sa jakies tanie telefony albo przejde sie jutro do komisu

Gość gość
lepszy komis na Allegro mozna znalezc uzytkownika po nicku i sprawdzic ostatnie zakupione przedmioty :) nie sadze zeby tesciowa byla az tak zaawansowana w sztuce szpiegowania ale lepiej dmuchac na zimne ;) generalnie gwoli wyjasnienia ja nikogo nie zdradzam i nie mam zamiaru oraz zdrady jako takiej nie popieram... ale czasami warto jest miec swoj maly sekretny swiat tak dla psychicznej higieny :) dopoki owego kolegi nie prowokujesz i nie przekraczasz pewnych granic... tyle z moralizowania ;)

Gość gość
nie chcesz zakonczyc a za kilka miesięcy będziesz tu się zalic ze zdradzilas meza co masz zrobić..itp. z drugiej strony facet jest za granica i wiesz co robi na tyle na ile ci powie..tylko jemu nie ma kto zajrzeć do telefonu by sprawdzić czy nie ma jakiejś miski w telefonie. sama mieszkam za granica..wiem co tu polacy na "wolności" wyrabiają..i to ze jest bardzo zazdrosny nie oznacza ze sam nie flirtuje z innymi kobietami

Gość nimoza
no akurat w to zeby on mnie zdradzal ta watpie... ale wszystko jest mozliwe nie mowie, ze nie... faktycznie z allegro lepiej nie ryzykowac, bo jeszcze maz wejdzie na to konto i dopiero bedzie problem, tesciowa watpie, ale wszystko sie moze zdarzyc... to jutro ide do komisu zobaczymy jak bedzie cos w dobrej cenie to kupie :)

Gość gość
moja ciotka wyhaczyla swoja synowa na sympatii i wlamala sie na jej skrzynke pocztowa z tym, ze to byl romans pelna geba... ale wracajac do sedna kobieta zdrowo po 50siatce, ktora nie bardzo umiala nawet obslugiwac komputer :) ale zauwazyla, ze synowa spedza przy komputerze coraz wiecej czasu, smieje sie i robi miny do monitora i poszla do syna znajomej, ktory jest informatykiem i nauczyl ja wszystkiego czego potrzebowala :) nigdy nie wiadomo do czego zdolna jest tesciowa w obronie swojego dziecka :)

Gość nimoza
haha no dobra historia z ta znajoma, mam nadzieje ze u mnie tak nie bedzie :) ja przy komputerze nigdy w obecnosci tesciowej nie siedze wiec chyba mi nie bedzie go sprawdzac...

Gość gość
Anitka to ty? styl wypowiedzi i poziom prowokacji identyczny...

Gość thayger
Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi:- Kurcze, po... Cofnij A A A A 4.31 Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi: - Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu. - Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś. - Ok. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Chryste, aleś mi doradził. - Co się stało? - Posłuchaj, nie dość, ze strąciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu. - A jaki jej samochód kupiłeś? - No, syrenkę. - Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła. - Ok. Teraz kupię jaguara. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy! - Co, nie żyje? A nie mówiłem? - Ufff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.

Gość gość
to sobie koleżankę znajdź, bo bedziesz neidlugo z alimentów żyla...

Gość gość
pogaduchy o codziennosci? powinnas odpowiedziec za te swoje pogaduchy! mąz łoś, a kolega narobil sobie nadzieji. w ogole sie nie rozmawia jezeli komus zalezy, urywa sie kontakt. to ze jestes sama-ja tez jestem, a mąz ma mnie w d***e ale nie wyszukuje jakichs gosci do rozmow

Gość gość
Przecież to widać, że marzy Ci się romans kobieto, a przynajmniej dobry flirt. Tylko, że takie rzeczy mają swoje konsekwencje. O ile wytłumaczysz się męzowi i teściowej z zapisania kogoś Misiek (ciężko, ale powiedzmy, że łykną), z bycia nazywanym Księżniczką, to powiedz mi co powiesz jak się wyda, że masz dwa telefonu i dwie karty sim? Osobie z czystym sumieniem to niepotrzebne. A Ty zaraz chętna biec inwestować w drgi telefon dla "kolegi"? Zapamiętaj, nie da się mieć i męża i kochanka, to się kiedś sypnie i będziesz bardzo żałować.

Gość gość
Dla mnie,to bylby problem niezbyt uczciwej gry wobec meza,a dla ciebie-tylko problem jak zatuszowac wpadke z tesciowa...lol

Gość gość
Dla mnie,to bylby problem niezbyt uczciwej gry wobec meza,a dla ciebie-tylko problem jak zatuszowac wpadke z tesciowa...lol

Gość gość
współczuję mężowi i teściowej... na dodatek mieszkasz u niej... przykre... jeśli żałujesz i chcesz uciąć kontakt - porozmawiaj szczerze z teściową - może uda się nie mówić mężowi... ale to też zależy, jaka jest teściowa... ludzie popełniają różne błędy... wydaje mi się jednak, że Ty chcesz przygód/romansu...za plecami męża... w tej sytuacji wystawiłabym Ci walizki za drzwi...

Gość gość
Musisz niestety powiedzieć mezowi. Trudno bedzie zly ale jak dowie sie o tym od swojej mamy to bedziesz miala jeszcze bardziej przesrane... a tesciowa olej to nie jej sprawa. A z drugiej strony to dziwne ze masz chec sie spotykac z innymi. Ja nie mam nawet ochoty patrzec na innych poza moim mezem.

widzę autorko, że albo to prowokacja albo nie wyciągnęłaś wniosków z tej lekcji, dalej chcesz kłamać, tak naprawdę to szukasz teraz sposobu by ukryć swoje niecne zamiary. igrasz z ogniem moja droga i możesz się mocno poparzyć

Gość gość
powiedz,ze nie wiesz o co jej chodzi i moze sie obrazac,ale widocznie ktos sie pomylil i wyslal Ci smsa przez pomylke takie rzeczy sie zdazaja.przeciez jest juz stara na pewno cos przekrecila.a na przyszlosc albo zostaw meza albo nie odstawiaj takich numerow kiedy mieszkasz pod jednym dachem z tesciowa,bo wylecisz a wtedy kolega meza nie bedzie sklonny cie przyjąć. Takie miłostki sa fajne,bo meza nie ma ktos o ciebie zabiega itd itp ale na krotka mete,potem wszystko obroci sie przeciwko tobie. Zwlaszcza,ze pomysl masz malenkie dziecko i ono potrzebuje pelnej rodziny a chyba z mezem zle ci nie jest skoro czekasz na jego telefon.. i zmien numer pod jakims pretekstem. zeby kolega meza,ktory jest takim chamidłem,ze z aplecami twojego meza podrywa mu zonke nie mial ani numeru ani zeby nie kusilo. pozdrawiam