Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy naprawdę wszystkie kobiety które zajdą w ciąże są aż tak

Polecane posty

Gość gość

p**********e, że aż muszą zakładać tematy typu: maj 2014 kwiecień 2014 itp0 i na tych forach muszą pisać ile razy codziennie rzygały, pierdziały i srały ?????

Gość gość
racja : 02.09.13 [zgłoś do usunięcia] mex2 Majoweczki jak się macie? Jakieś dolegliwości? Ja Wam powiem; mam okropne gazy ha ha ha usmiech.gif wręcz sama się duszę usmiech.gif nie idzie tego powstrzymać bo brzuch boli usmiech.gif do tego często musze do toalety. Zaczyna się wszystko rozkręcac usmiech.gif wczoraj się tak najadlam że wszystko poszło do wc. Mimo wszystko jest ok oczko.gif ;)

Gość gość
Ponieważ klasy nie mają

Gość gość
nieprawda, nie wszystkie. Ja byłam w ciąży, urodziłam w lutym 2013 i na żadnym takim temacie o takich bzdurach nie pisałam, uważam że to wręcz jest uwłaczające godności kobiety

Gość gość
bo ledwo dowiedzą się o ciąży to idą od razu na L4 i z nudów bo oczywiście nic nie zrobią w domu, nie ruszą się z kanapy przed TV , i z nudów między kolejnym "dlaczego ja" a kolejnym batonikiem, hamburgerem, zupką chinską itp, z nudów im totalnie odpierdala i piszą ile razy srały i pierdziały po tych batonach. Poniżające !!!!!

Gość gość
może niektóre musza pisać,a ty nie musisz czytac głąbie

Gość gość
Opowiedz nam coś o sobie autorko, bo wydajesz się mocniej walnięta niż te mamusie:)

Gość gość
kafeteria jest dla samych takich p*****lniętych mamusiek więc tylko cię tu zjadą autorko :P no jeszcze jest też dla prawie mamusiek czyli dla zwolenniczek aborcji