Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u wrót starokawalerstwa

Dobry wieczór Chciałbym się ożenić

Polecane posty

Czytając forum kafeterii już od jakiegoś czasu poznałem trochę wymagania polskich kobiet co do potencjalnego kandydata na męża. Od razu uprzedzę, że większości z tych wymagań nie spełniam. Mam 30 lat. Wzrost jak na mężczyznę - minimalny (180cm), mysi blondyn, zielone oczy, daleko mi do atlety, ale piwnego bebzona też nie mam i prędko mieć nie będę gdyż prawie nie pije alkoholu. Wykształcenie wyższe humanistyczne, a co za tym idzie - brak satysfakcjonującego zajęcia i ciągłe problemy finansowe (wciąż oscyluje w okolicy zera, długów na szczęście się nie dorobiłem). Na pytanie: "czym jeździsz?" odpowiadam: autobusem, tramwajem. Prawa jazdy nie posiadam. Czytacie jeszcze? Pewnie jesteście ciekawe jakie ten życiowy przegraniec ma wymagania względem swojej przyszłej małżonki. I tu się zdziwicie. Przyszła żono, jeśli to czytasz, wiedz że nie musisz być: piękna, zgrabna, bystra, dowc*pna i rozchwytywana jako dusza towarzystwa. Możesz być grubą, szpetną wystrojoną w pstrokacizny tudzież rozciągnięte pidżamodresy chamską babą. Nie musisz być dziewicą (ja prawiczkiem nie jestem). Możesz być panną, rozwódką, wdową, możesz być starsza ode mnie. Dobrze, żebyś umiała gotować, zmywać naczynia, prać i trzymać porządek w domu - ja się znam jedynie na jedzeniu, brudzeniu naczyń i czynieniu bałaganu wokół siebie.

Gość gość
zielonoocy są najbardziej czuli tak czytałam

Gość gość
ojej, to strasznie smutne że facet ma tak niskie wymagania... gruba, szkaradna, stara? smutne...

Gość gość
wlasnie ,jak będziesz się kochac z nią bez pożądania?

Gość gość
zaraz odpisze że będzie pożądał jej wnętrze :D a powłoka może być odrażająca :D i inne pierdoły...

obniżyłem wymagania. Młode, zgrabne i piękne nawet wyrzygać by się na mnie nie chciały ani splunąć. Liczę, że pojawią się desperatki świadome swoich braków i gotowe by zaakceptować moje.

Gość gość
na ile oceniłbyś swój wygląd 1-10?

samo to, że kobieta jest chętna wywołuje u mnie pożądanie. "Kochałem się" już ze szpetnymi koleżankami i nie było problemu z erekcją. Nie wyglądam jak Brad Pitt, dlaczego miałbym wymagać Angeliny Jolie? Bo prawiki na kafe tak robią?

Gość gość
hmm to co mówisz nie pasuje do Twojego wykształcenia

mój wygląd w mojej ocenie to 4/10. Wyskakuj z dolarów Pulchny. Jestem facetem.

Gość gość
najgorsze w tym wszystkim sa ''problemy finansowe''

Gość gość
w ogole się nie targowales wyszedles od razu od punktu szpetna wystarczy

Dziś wykształcenie nic nie znaczy. Cham oderwany od pługa tez może być humanistą ;)

Gość gość
a napisz coś wierszem na zachętę:-)

ŻADEN facet tego nie napisze Możesz być grubą, szpetną wystrojoną w pstrokacizny tudzież rozciągnięte pidżamodresy chamską babą.

jeśli się piękna desperatka trafi to nie będę oponował, ale jest mozliwość, że zostanę przez nią wymieniony na lepszy model. Problemy finansowe - czytaj: życie od fuchy do fuchy, brak stałego zatrudnienia, marne szanse na jakąkolwiek emeryturę.

dużo masz jeszcze tych dolarów? ;) wierszy nie będzie, jak na faceta przystało wolę twardą, męską prozę.

Gość gość
humanista to nie facet.

Gość gość
nie ma wiersza nie ma ślubu :-) dobra lece za mało Ci zależało:-)

Gość gość
zatrudnij sobie trzy siostry jedna bedzie ci sprzatac, druga gotowac a trzecia dawac d**y per saldo wyjdzie taniej :classic_cool:

ile kosztuje zatrudnienie trzech pracownic? Myślisz że stać mnie na to? Wróć do pierwszego posta.

Gość gość
Nie lubię facetów - humanistów. Są tacy... są tacy mało męscy i zniewieściali:P mój facet ma tyle co Ty, jest przystojny o atletycznej sylwetce, sprzątający po sobie, zarabia 20 tys. miesiecznie. ;)

Gość gość
Zjadłam"lat".

ale żeście się uczepiły tego humanisty!

autorze, twoje szanse wzrosna, jesli zaanonsujesz dami kupno zmywarki do naczyn, prawlki do prania i gotowarki do jedzenia. wtedy wyeliminujesz 3 wymagania i bedzie od razu wiecej kandydatek :)

Gość gość
Mnie tam "humanista" pociąga. Odpycha mnie brak prawka. Stary koń a nie ma tak podstawowej w dzisiejszych czasach rzeczy? Nie wyobrażam sobie wozić faceta całe życie, ani być uzależnioną od rozkładu jazdy pociągów.

a po co mi prawko skoro nie mam środków na zakup i utrzymanie samochodu? Będą środki, będzie prawko. Kurs mam już zrobiony, ba - nawet zdążyłem oblac trzy egzaminy

franca: zamiast zmywarki proponuję dwukomorowy zlewozmywak, zamiast "gotowarki" kuchenkę mikrofalową i czteropalnikową gazówkę. Pralkę mam na wyposażeniu. Potrzebny jest człowiek, kobieta, która ten cały sprzęt będzie obsługiwała.

Gość gość
ja wole milosc