Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u wrót starokawalerstwa

Dobry wieczór Chciałbym się ożenić

Polecane posty

Gość Kikimora87
Zainteresowałeś mnie tym swoim opisem. Też jestem humanistką, mam 26 lat, skończyłam studia na kierunku historia sztuki i tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby znaleźć kogoś w typie. Skąd jesteś?

Gość gość
choćby facet był nie wiadomo jak obleśny, to i tak miałby OGROMNE wymagania co do wyglądu partnerki, więc nie uwierzę w takie prowo... nie mówiąc już o tym, że może lepiej zainwestować w takim wypadku w sztuczną pochwę, niż wiązać się z kimś, kto nas kompletnie nie pociąga fizycznie ani w żadnym innym aspekcie :P

Kikimora87 jestem z Dolnego Śląska gość nade mną i inni wietrzący prowokację. Leczcie się. To co wam dolega nazywa się: paranoja.

Gość Kikimora87
Ooo, szkoda, że tak daleko :( Piszę z Zamościa.

Gość Kikimora87
Jaką prozę lubisz?

Mogę się do Ciebie przeprowadzić jeśli już się pobierzemy :classic_cool:

Gość Kikimora87
A co ci się tak śpieszy kolego? Takie rzeczy powinny przychodzić naturalnie, nic na siłę.

Lubię Dostojewskiego, Kafkę, Prusa, Hłaskę, Mrożka, Pilcha... i wielu wielu innych

moim nickiem i datą urodzenia wyjaśniam skąd pośpiech ;)

Gość Kikimora87
Hłaskę, Kafkę i Dostojewskiego mogę pochłaniać garściami. Od siebie dodam Iwaszkiewicza, Tołstoja, Hertę Muller, Elfriede Jelinek, Stendhala i Orwella.

Gość Kikimora87
Wydajesz się fajnym facetem, ale trochę mnie bawi Twoja desperacja. Ja też chcę kogoś poznać, nie mam zbyt wielkich wymagań, ale też nie widzę powodu, żeby pewne rzeczy przyśpieszać. To zawsze oznacza problemy ;)

desperacja - asekuracja. Gdybym napisał w pierwszym poście, że pomimo swoich braków szukam kobiety idealnej, zlinczowano by mnie, zrównano z błotem, wyśmiano i pozbawiono nadziei. A tak - wciąż mogłem się łudzić, że jednak ktoś się odezwie.

zrównano z ziemią, zmieszano z błotem dodatkowo: opluto i wyszydzono. Taki już urok kafe.

Gość Kikimora87
Ożenisz się z pierwszą lepszą Zosią, nie poznasz bliżej partnerki, a potem będziesz żałował, że oddałeś wolność. Jak cię nie będzie kręcić, to już w ogóle. Będziesz się czuł sfrustrowany i dojdzie do tego, że znajdziesz sobie inną. Przemyśl to i ciesz się tym starokawalerstwem men.

Gość gość
Sam sie lecz na desperacje

Gość Kikimora87
Po co popadać w taką skrajność i stawiać od razu na najgorsze sztuki? Dobrze, że nie masz wymagań z kosmosu, ale też byłoby gdybyś nie brał pierwszej lepszej. Pewne wymagania to nic złego moim zdaniem.

Gość gość
kup sobie lalkę do dmuchania, będzie przynajmniej niekonfliktowa i zadbana ;]

Gość wystarczajaco
a ja Cię cenię za szczerość. i podobny stopień zrezygnowania w życiu. jaki kierunek studiowałeś? filologię polską?

Najpierw chciałbym tę Zosię poznać lepiej. Napisałem że kandydatka może być gruba, ponieważ jest to dla kobiet źródłem kompleksów, a mnie osobiście pociąga. Kafeteryjnych prawików to dziwi bo znają tylko panny z fotek i filmów, którymi zawalony jest internet i lansuje się tam jeden kanon piękna. Zdjęcia i filmy z kobietami przy tuszy są przez nich traktowane jako materiały dla zboczeńców. Napisałem, że kandydatka może być chamska, dodam jeszcze, że pyskata, wyszczekana, taka która nie da sobie w kasze dmuchać. Dlaczego? Dlatego, że mnie brakuje takich cech. Daję się oszukiwać ekspedientkom i kierowcom autobusów na drobne sumy i nigdy nie zawalczyłem o swoje. Tak, marzę o związku, w którym kobieta będzie dominować, nosić spodnie i "mieć jaja". Co do szpetoty i zaniedbania - w polskich warunkach jest to normalna kolej rzeczy po ślubie. A ja nie mam warunków wizualnych, majątkowych, ani innych, dzięki którym znalazłbym sobie kogoś na boku.

Gość gość
cenisz go za to, że traktuje kobiety jak mięso, że nie patrzy na to, jaka ona jest, byle było COKOLWIEK do... i nie tylko? Ciekawe :)

wystarczajaco: tak, filologię polską. Po czym poznałeś/łaś?

Gość Kikimora87
Mam wrażenie, że Tobie jest potrzebna druga mamusia, która otoczy cię silnym ramieniem, przygarnie do wielgachnego cyca i będzie gotować codziennie pyszne obiadki, a gdy sytuacja będzie tego wymagać podejmować za ciebie decyzje. Tak jakby pociąg seksualny nagle stał się nieważny, a taka jest prawda, że bez tego to nie ma sensu.

Gość wystarczajaco
bo to najbardziej niemęski kierunek!

Gość wystarczajaco
proszę Was, przynajmniej chłopak stawia sprawę jasno - dziewczyna ma sprzątać i gotować. czysta gra, co w tym złego? jeśli nie jest zwolennikiem równouprawnienia, a stereotypowego podziału ról i kobiecych i męskich... domyśliłam się - absolwentów filologii polskiej jest jak psów, i najczęściej to oni nazywają się bez oporów humanistami. :P

Gość wystarczajaco
ohoho, już podszyw. :D

Gość Kikimora87
Hm ja tam sądzę, że ludzie powinni nieco od siebie wymagać i starać się tak samo przed ślubem, jak już po. Nie chodzi nawet o to, żeby zgrywać w domu drugą Małgorzatę Rozenek, ale o takie podstawowe zasady.

Gość wystarczajaco
Już śpiąca jestem, więc zapomniałam zmienić nick :( i wydało się, co tak naprawdę sądzę o autorze tematu :(

Dobre wrażenie Kikimora :) Szukam kobiety, która by mi matkowała, przytulała do cyca, prała moje gacie i skarpety, gotowała, a jednocześnie była moją żoną i sypiała ze mną. Nie wiem gdzie widzicie, że moja żona ma być tylko od gotowania, prania i sprzątania. Potomstwo też chciałbym z nią mieć - spłodzone w tradycyjny sposób, regularnie powtarzany w alkowie. Bo wam się grube baby nie podobają? No trudno. Jestem zdesperowanym zboczeńcem.

Gość wystarczajaco
tak, dokładnie tak jest - polonistyka najbardziej pedalskim, bo nawet nie niemęskim, kierunkiem. :) poszukaj sobie dziewczyny na jakimś prawicowym forum - bo chyba tylko tam znajdziesz kobiety o podobnych poglądach... pewnie jeszcze ma tylko siedzieć w domu, nie kształcić się, nie rozwijać swoich pasji, jedynie wychowywać dzieci i Ci usługiwać?

Gość Kikimora87
To się da wyczuć i według mnie nieco odpychać kobiety. Obecnie mało jest takich rodzinnych kobiet, jak pewnie zauważyłeś, dominują te wyemancypowane i ambitne, które nie chciałaby być sprowadzane jedynie do roli praczki, sprzątaczki, matki i kochanki. Mało która da się wkręcić w taki układ, jaki masz do zaproponowania, tym bardziej, że nie dość, że chcesz by kobieta ci prała gatki, to jeszcze wymagasz, aby robiła w waszym związku za faceta. To niedorzeczne, przepraszam.