Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u wrót starokawalerstwa

Dobry wieczór Chciałbym się ożenić

Polecane posty

Gość gość
Zrobiłam tylko dwa pierwsze podszywy, przyznaję się. kolejny nie był mój :o

Gość wystarczająco
Bzdura, ktoś tu specjalnie miesza, moje zdanie już powiedziałam na ten temat

Gość u wrót starokawalerstwa
Niemęskim - na pewno. Na moim roku mężczyzn było na oko 5 %. Czy pedalskim? Nie wiem. Jeśli ktoś z tych 5% miał się ku facetom, bardzo zręcznie to maskował. Ale nie odbiegajmy od tematu. Czy są tu jakieś panny, rozwódki, wdowy zainteresowane mną? Nie ma? To idę spać. Miłego poranka :)

Gość Kikimora87
Jakiż znowu pedalski, co to za określenie w ogóle. Poloniści są w porządku, znam kilku i wcale nie mam ich za niemęskich i mniej atrakcyjnych.

Gość Kikimora87
Miłego zielonooki :) Mimo że się trochę czepiałam to życzę ci szczęścia, tylko pamiętaj, żebyś nie szukał drugiej matuli służącej, bo to już nie te czasy. Dobranoc :)

Gość wystarczajaco
boże, jak tu śmiesznie. mam wrażenie, że nie jestem tu sama, jestem razy dwa lub trzy. :) powodzenia w szukaniu, może jakaś dziewczyna się znajdzie, choć wątpię. ja sama nie mogłabym żyć z mężczyzną, który - mimo szczerości - traktuje mnie jak bydło rozpłodowe, zmywarkę i kucharkę w jednym. to też jest przedmiotowe traktowanie kobiet - nawet pomijając wygląd. Ty pewnie nie chciałbyś być potrzebny tylko do zapłodnienia i zarabiania pieniędzy, bez zwracania większej uwagi na emocje. przecież jesteś polonistą, a poloniści zazwyczaj posiadają pewną dozę wrażliwości.

Gość Kikimora87
Pięknie to wyraziłaś. Ostatnie zdanie zwłaszcza. Też miałam nadzieję, że przynajmniej po polonistyce mężczyźni pielęgnują w sobie wrażliwość. Autor stanowczo za mało jej pokazał.

Gość niehumanistka
facet humanista może byc zabawny gorzej z paplajaca humanistka:-) a ten kolega tu jest wrażliwy tylko już skwaszony nieco ,marudzicie ,przecież mowil ze jest delikatny ,wiec moznaby zaprowadzić porządki w domu według własnej myśli:-)