Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość852412453121

Czy ten mezczyzna moze byc

Polecane posty

Gość gość852412453121

Czy facet, ktory pije piwo z sokiem i pali papierosy linki kojarzy wam sie z pedałem ? Co na ten temat sądzicie? Ostatnio poznałam super faceta, inteligentny, przystojny, ale wyczułam u niego pewne pedalskie zachowania i zastanawiam się czy nie jest krypto-gejem... Raz miałam nieszczęście umówić się z krypto gejem i byłam bardzo rozczarowana, jak prawda wyszła na jaw

Gość Śmieć 22lata
Jest geksem

Gość gość852412453121
prosze sobie nie żartować. Przecież facet też ma prawo napić sie piwa z sokiem, mój ojciec też tak czasem pije, a papierosy linki? to jego sprawa... nie jest nałogowym palaczem...

Gość Śmieć 22lata
Po co pytasz jak i tak nie przyjmujesz szczerych odpowiedzi?

Gość gość852412453121
wybacz, ale ktoś kto wypowiada się jednym słowem zamiast całym pełnym zdaniem, a jego pseudonim to :śmieć22lata ...nie brzmi zbyt poważnie

Gość Śmieć 22lata
Raczej jednym krótkim zdaniem, a nie pojedyńczym słowem. Włosy koloru blond zapewne, tak?

Gość gość852412453121
nie ma to jak oceniać kogoś po kolorze włosów, to już wiele świadczy o takim człowieku.... Nie mamy o czym rozmawiać

Gość Śmieć 22lata
A jednak :) pa maleńka miłego analu z różowym :)

Gość gość852412453121
wyobraź sobie śmieciu, że nie jestem blondynką, więc wcale nie trafiłeś:) z resztą nawet jakbym była to miałoby się to nijak do inteligencji

Gość gość
a jakim cudem umowilas sie z krypto gejem?! znaczy jak to, to on sam nie wiedzial ze jest gejem czy tobie nie chcial powiedziec? :D cos pokretnie to brzmi...

Gość gość852412453121
On przed spotkaniem nic nie powiedział, poznaliśmy się w sieci i dopiero jak się zobaczyliśmy na żywo to z jego zachowania można było jasno wywnioskować, że NIE JEST heteroseksualnym mężczyzną, na dodatek przyprowadził na spotkanie kilku swoich znajomych, jakby chciał im pokazać że jednak chodzi na randki z dziewczyną, żeby się nie wydało że jest pedałem.

Gość gość
hehehe a mnie laska ostatnio objechala ze zabralem ja na motor :D a tu prosze, na piwo z sokiem faceci zabieraja... :D hahaha

Gość gość852412453121
a to była wasza pierwsza randka? Wiesz, powiem szczerze że do faceta, który przesiaduje na babskim forum też miałabym pewne podejrzenia i uwagi... no ale widocznie każdy ma jakieś swoje głupie zachowania i nie powinno się tego kwestionować i podważać czyjąś orientację

Gość gość
daj maila udowodnie ci zaraz ze nie jestem pedalem... :D hahaa to byla druga randka tego samego dnia. podszedlem do niej na ulicy, poszlismy na szybka randke, a potem zadzwonilem i mowie bede u ciebie za 15 minut i zabieram cie na miasto. nie powiedzialem ze przyjade scigiem a lubie czasem niespodzianki... :D to chyba byl blad bo ona tez zrobila mi niespodzianke i wyszla w mega krotkich spodenkach i szpilkach... :D hahaha

Gość gość
i nie przesiaduje na babskim forum. ucze sie was... ;) a przy okazji robie projekt z firmy wiec czasem sie odrywam... :D

Gość gość852412453121
Nie musisz się tłumaczyć, tak jak napisałam wcześniej, nie warto podważać czyjejś orientacji na podstawie kilku niewinnych, aczkolwiek dziwnych zachowań. Z resztą nie wiem co dziwnego jest w zabieraniu kobiety na piwo z sokiem- ja tylko takie piję i miałam ochotę iść własnie na piwo, miło z jego strony że spełnił moją prosbe, tym bardziej że ja raczej traktowalam to jako spotkanie zapoznawcze z osobą z sieci, a nie romantyczna randkę i nie oczekiwałam, żeby mi imponował niewiadomo czym... Swoją drogą ciekawe gdzie ty zabrałeś tą dziewczyne, oprócz tego że na przejażdzkę na miasto...

Gość gość
hehehe :) a masz skonczone 18 lat zlotko? :D

Gość mdat
jest gejem i będzie udawał, liczy na białe małżeństwo, normalni ludzie poznają się wśród ludzi, a nie w sieci

Gość gość
bez przesady moj kumpel ze studiow poznal fajna laske na sympati, do tego ona sama do niego napisala, i sa razem juz pare lat. ja tak poznalem laske z wyborow mis. napisalem do niej na nk (tak wtedy jeszcze nie bylo fejsa) i zesmy sie umowili. jeszcze sie okazalo ze kibicuje dla falubas... :D

Gość gość852412453121
Tak, mam skończone 18 lat, a co do ma do rzeczy w ogóle? Po poziomie wypowiedzi to prędzej ja w twoją stronę powinnam zadać takie pytanie

Gość gość
z pewnoscia ja mam ciagle 12... :D

Gość gość
ej prawda jest taka ze ja skacze po tematach i specjalnie nie chce mi sie wnikac i pisac jakis wysublimowanych tekstow. mowilem ci daj maila... :P :)

Gość gość852412453121
Ja i moje koleżanki poznajemy często ludzi w sieci i wcale nie jesteśmy nienormalne. Nie tylko psychole i zboczeńcy przesiadują na portalach randkowych. Nie masz pewności, że jest gejem to się może nie wypowiadaj, stwierdziłam, że jego zachowanie było w pełni normalne, zachowywał się jak normalny, przyzwoity facet, raz spotkałam się z gejem i takie coś widać na odległość

Gość gość852412453121
ty daj maila i ja napisze

Gość gość
nigdy nie daje maila. pozdrawiam... zbereznik... :*

Gość gość852412453121
to tak jak ja

Gość gość
no nie nie! :D meski mezczyzna robi pierwszy krok i bierze kontakt. tego wlasnie ciapy nie robia. natomiast kobieca kobieta zamiast robic pierwszy krok, daje kontakt... :D haha i wtedy wszystko jest jak trzeba. to miedzykontynentalny traseksualny flow... :D haha

Gość gość852412453121
No chyba, że kobieca kobieta po prostu nie jest zainteresowana :)

Gość gość
chyba zartujesz!!!! :D a moze ty dziecinne dziecko jestes co? jak masz na imie?

Gość gość
Droga autorko! Na wstępie dodam, że po przeczytaniu tego co Ci napisze;), wszystko przeanalizuj sama ze sobą i kieruj się swoim sercem:) To jest dość świeża sprawa, niedawno dowiedziałam się, że mój"chłopak" okazał się gejem/bi/krypto/cholera nie wiem jak to nazwac:( Od razu jak przeczytała o piwie z sokiem to zapaliła mi się lampeczka:) Dotychczas byłam w związach z "silnymi' mężczyznami, tzw.samcami alfa: męscy do potęgi n-tej:). Z nimi mi się jakoś nie udawało, więc pomyślałam sobie, że jak spotkałam Go, to spróbuje...Może jednak ten romantyczny, spokojny typ jest dla mnie... Był kompletnym ich przeciwieństwem Typowy intelektualista, bardzo mądry, oczytany, do tego piekielnie inteligentny. Interesował się sztuką, teatrem, filmem, kochał musicale... Był taki wrażliwy, miał naprawdę wiele cech kobiecych Podam Ci liste moich cech i moich komentarzy przy nich, które powinny Cie zaniepokoić. Oczywiście, nie wkładajmy wszystkich do jednego wora..Tak nie musi być w Twoim przypadku, czego Ci życzę: -pił piwo z sokiem PRZEZ SŁOMKĘ i drinki( normalny facet pije piwo bez soku I SŁOMKI i wódkę) -kompletna noga jeśli chodzi o majsterkowanie-nie umiał nawet obsłużyć wkrętarki, a jak widziałam jak wykręca śrubki z szafki to myślałam, że padne ze śmiechu:P( każdy samiec alfa wie co to śrubka i wkrętarka) -sport: nie mówie że ma kochac piłke nożna, ale niech wie o co tam chodzi i niech wie kto to alex ferguson:P -lubi restauracje, drogie knajpy, wygodne życie -telefon-może rozmawiać godzinami, kocha ploteczki(samiec alfa mówi któtko, zwiężle i na temat i nie znosi ploteczek:) -bardzo uczuciowy( zwróć na to uwagę: żaden facet nigdy nie popatrzy na problem przez pryzmat twoich oczu-nigdy nie będzie az tak bardzo współczuł, aż tak b. przeżywał jak ty. ONI owszem, będę jak twoja kopia-ojeju co za straszna tragedia itd.:P -wychodzi jak ktoś do niego dzwoni -ma dużo koleżanek, jest b.lubiany przez kobiety -grzeczny, miły niekłótliwy -zachowuje się jak baba- przegląda się w witrynach sklepów, w wyświetlaczu telefonu, poprawia często włosy, ma jazde na punkcie stóp,boi się owadów -robi dużo rzeczy na pokaz-jak jest krypto-będzie się toba chwalił w towarzystwie:bedzie cie brał tam gdzie sa jego przyjaciele,znajomi...Jak będziecie sami będzie zupełnie inaczej I najważniejsze i najsmutniejsze:( jeśli czujesz że cos jest nie tak, to najprawdopodobniej tak jest...:( Bądź dzielna i miej oczy dookoła głowy:)