Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość852412453121

Czy ten mezczyzna moze byc

Polecane posty

Gość gość
cos w tym jest. ogladalyscie crazy stupid love jak gosling objechal goscia za picie przez slomke... ?:D

Gość gość852412453121
Dziękuję za tą rozwiniętą wypowiedź, miło że to wszystko opisalas :) Tak jak mówisz, pozwolę żeby czas pokazał co będzie dalej, ja zbyt szybko się nie zakoc**ję i na razie nie traktuję tej znajomości jako zobowiązującej... cały czas na stopie koleżeńskiej, aczkolwiek muszę przyznać, że już dawno żaden facet nie zrobił na mnie takiego pozytywnego wrażenia. Jeśli można wiedzieć, jak się dowiedziałaś i po jakim czasie waszego związku że on nie jest do końca hetero?

az musialem sie zalogowac! kurde przeciez to widac czy ktos jest w prawo czy w lewo... ;) po wszystkim widac. to jak sie rusza, jak mowi, jak patrzy!

Gość gość852412453121
Nie zawsze, niektórych gejów ciężko wytropić :)

a tam opowiadasz. kazdy czlowiek ma taka wewnetrzna seksualna wibracje. jak ktos ma wszystko poukladane, nie obawia sie wyciagnac reke po to czego pragnie, to wystarczy ze spojrzy a bedziesz czula ze wlasnie chce cie przeleciec. a jak ktos pije piwo rozcienczane sokiem ze slomki to jakie moze miec spojrzenie. napewno nie wwierca ci sie oczami do srodka... :P z reszta ja mam 12 lat, co ja tam wiem... :D:P

Gość gość852412453121
no własnie, widać że za duzo nie wiesz, to może przestan uogólniać, bo na podstawie tego że ktos pije piwo z sokiem nie mozna ocenić czyjejs orientacji

Gość gość852412453121
Szczerze mówiąc to nic.... może też dlatego że nigdy takiego nie spotkalam

wiesz rozmawiam tak z roba i sam nie wiem czy ty mnie wkrecasz czy powaznie masz taki poglad. sluchaj, podchodzi do ciebie koles, zamawia piwo z sokiem, saczy go przez slomke, zamiast wziac cie za reke delikatnie ja glaska, kiedy ma cie pocalowac robi to raczej w policzek niz w usta... no ludzie... kiedys czytalem ze kobiety w 15 sekund oceniaja czy dany facet nadaje sie do lozka/zwiazku/czy na kolege... nie wierze ze ty nie wiesz! :P:)

Gość gość
Najpierw były ploteczki, że kiedyś podobno miał partnera... Potem znowu druga, trzecia, czwarta osoba mówiła mi-opamięta się, on w poprzedniej pracy w ogole nie miał z tym problemu, jawnie mówił że jest gejem...Kolejne słuchy- on mieszka z facetem, przekonaj się Z facetem go nie nakryłam, ale widziałam zdjęcia Możecie się domyśleć jak się czułam:( mój organizm od razu zareagował- poleciałam na kibel:( Jestem z tych kobiet, które są dość empatyczne, zawsze chcą spojrzeć na problem tymi drugimi oczami. Może z nim było/ jest tak...że... wiem, że jest gejem, ale nie chce nim być. Może chciał jednak się przekonać, że może pokochać kobiete(co mu nie wyszło) Natury chyba nie da się oszukać, a ja nie mogę go usprawiedliwiać. Zniszczył mi życie i koniec kropka:( Wiem, że żyjemy w kraju, który mimo wszystko jest mało tolerancyjny. Nie łatwo mówi się, że"kocha się inaczej:. Niemniej jednak mam do niego żal, bo czuje się jak jakaś przykrywka. Jak sobie przypomnę te wszystkie chwile, to łapanie pod rękę w teatrze, w ogóle ahhh Trzeba żyć dalej, mam złamane serce i czuje ogromne obrzydzenie...

Gość gość852412453121
haha no zaraz nie wytrzymam... a co ty możesz wiedzieć co się działo dalej? w jaki sposób mnie całował? nie pisałam o tym, że pił piwo przez słomke, i oprócz tego że miał to piwo z sokiem to wykazywał się bardzo męskim zachowaniem, więc nie dopowiadaj sobie rzeczy których tutaj nie pisałam

dobra juz juz bo ci sie zmarszczki od zlosci porobia... :) ja generalnie pisze... nie wypowiadam sie konkretnie o tobie. chcesz to go przelec, nie chcesz to nie przelec. nie wiem generalnie w czym problem... :P:)

Gość gość852412453121
Przykro mi, że coś takiego przeżyłaś, nie wiem co powiedzieć, miał szczęście że udało się mu Cie oczarować i omamić, dobrze się ze wszystkim kamuflował

Gość gość852412453121
teksty rodem z gimnazjum "nie denerwuj sie bo ci sie zmarszczki zrobią" ... już dawno nie uslyszalam takiego dennego tekstu, ale w sumie czego sie spodziewać po facecie który przesiaduje na babskim forum i popycha ploteczki, a koleżanka tutaj wyżej wspominała niedawno, jak łatwo rozpoznać geja hehe... co za zbieg okolicznosci

ahahahhahaa :D dystansu troche slonko... :P:) nabijam sie z ciebie a ty wszystko na powaznie bierzesz... ;P

Gość gość852412453121
żeby jeszcze było z czego się nabijać. Masz szczęście, że ja jestem bardziej wyrozumiała wobec takich przygłupów

jest gejem bo pije piwo z sokiem i pali cienkie lulki :classic_cool: wniosek roku na tej kafeterii :D