Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo bardzo bardzo bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Otoz dzien po miesiaczce wspolzylam z chlopakiem. Na nasze nieszczescie prezerwatywa pekla ale wytrysku nie bylo i z tego co mowil partner , jeszcze daleko do niego. Z nerw oczywiscie polecialam do lekarza po escapelle, wzielam ja w pierwszej dobie (moze przekroczylo kilka minut). Chcialam dodac ze moje cykle sa dlugie i nieregularne, nie mniej niz 30 dni a dochodzi nawet do 40. Dzis mija tydzien od zazycia tabletki i wystapilo dosc spore plamienie,chcialabym uzyskac fachowa odpowiedz, pomoc czy powinnam sie obawiac nadal ciazy czy jest wszystko okej ? Wiem, ze na oko ciezko stwierdzic ake moze ktos mial podobna historie i jest bardziej doswiadczony i obeznany. Z gory dziekuje :)

Gość gość
Nikt nie stwierdzi ciąży. Plamienie jest normalną reakcją.

Gość gość
wszystkim małolatom pękają gumki, dziwne, ale odnośnie tematu zapomnij o ciąży niemożliwe żeyś w tym czasie zaszła tym ardziej że masz dośc długie cykle, nie ma szans, nie stresuj się

Gość gość
a to plamienie może być związane z owulacją ja zawsze mam plamienie, a u ciebie akurat ten okres

Gość gość
Przy takich cyklach raczej owulacji nie ma.

Gość gość
No wlasnie troche dziwne bo dostalam.tego plamienia i myslalam ze sie ona szybko zakonczy a tu jednak wyglada to wszystko jak normalny , dosc obfity okres. Dzowne pp skonczyl sie dokladnie 8 dni temy. Moze byc to spowodowabe escapelle ?:) a co do tej braku owulacji.. bardzo mozliwe bo nigdy przez swoje cykle nie zauwazylam sluzu plodnego.

Gość Przyszła Pani Ginekolog
Drogi gościu : Fachowej odpowiedzi może udzielić Ci niestety tylko lekarz. Ja uważam jednak, że nie masz czym się przejmować, wszystkie wskazuje na to, że w ciąży nie jesteś, a plamienie po Escapelle jest dość powszechnym zjawiskiem. Pozdrawiam

Gość gość
Wszyscy się bzykają bez zabezpieczeń a potem problem.Pierwsze uczenie się o potem bzykanie.

Gość gość
Witam, mam pytanie. W niedziele 1 września współżyłam z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa od razu na drugi dzień udałam się do ginekologa po escapelle. Wzięłam tabletkie dokładnie po 28 godzinach po współżyciu. Po wzięciu tabletki wypróżniłam się po pół godziny. Czy ma to jakiś wpływ? dziś minie 5 dzień od wzięcia tabletki i nie czuję żadnych objawów. Martwię się czy mogę byc w ciąży. Dodam że okres mam nieregularnie i ostatni był 10 sierpnia i spóźnił się 21 dni. Mam 19 lat i zawsze miałam nieregularny. Lecz po okresie był to 22 dzień cyklu. Czy jest możliwość że zaszłam w ciąże ? Czy tabletka mogła nie zadziałać? Bardzo się denerwuję czy nie jestem w ciąży ponieważ pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja. Czy jak zrobię test ciążowy to może wyjsc pozytywny? Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję . PS nie czytam tego powyżej więc proszę o nie krzyczenie że wszystko jest napisane na górze ponieważ zależy mi na indywidualnej odpowiedzi mojego przypadku. : )

Gość gość
ps. pojawiło się tylko plamienie ale nie wiem czy to efekt uboczny czy może zbliżenie się okresu. Nerwy są okropne i nie wiem czy zrobic test czy nic nie robic :( Pomóżcie dziewczyny :) licze na waszą pomoc

Gość gość
Przestańce się r****ć bez zabezpieczeń a potem rozpaczać .

Gość gość
od półtora roku zdarzyła mi się pierwszy raz taka sytuacja więc nie sądze że twój post jest na miejscu , proponuję wyładować frustracje w inny sposób :)