Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto wiek jak wygląda słodka słowianka

Polecane posty

Gość gość
Skoro. nie jestes pierwszy lepszy to czemu piszesz takie nie ladne rzeczy o swojej kolezance ktora ci zaufala?

Gość gość
Byłbym dla niej inny ale jak ją zobaczyłem to już nie chciałem. V34 jestem z***bisty, mdlalabys pdzy mnie z rozkoszy bejbe :)

Gość stale_ciekawska
Piękna - długowłosa i długonoga zgrabna blondynka o twarzy anioła i takim samym uśmiechu, ale już bez skrzydeł.

Dzien dobry- wszystkim zycze milego dnia 🖐️ Dementuje- moje foto ma b.waskie grono osob ktorym zaufalam. Oczywiscie zawsze jakis Judasz moze sie zdarzyc ale nie uwierze w foto kolegi bo jestem fanka rozmow na skype - jest jednak bardziej wiarygodne. Sprawa jest jasna- fote wyslales ale nie byles przekonujacy wiec w druga strone nie poszlo.Nie obawiaj sie- zachowam ja dla siebie.

Gość gość
Itak Ala najladniejsza :)

Gość gość
Ponoc masz faceta wiec czemu sie kurrwisz?

S_M ... nie poślę Ci foty bo zupełnie nie będziesz chciał mnie już znać więc niech pozostanie jak jest :) Słowianka, zachowywać foty nie musisz skoro to kolegi ... może opublikuj to choć jego koledze frajdę i reklamę zrobisz :P

hahaha tak myslałam ze słowianka go moze zdemaskować :D:D wiec sie wybrania mglistym tłumaczeniem że jej posłał fote kolegi :D:D:D Czesc Słowianka🖐️

Ale o co kaman? Moj facet zna moj nick uwaza ze skoro dobrze sie tu bawie to czemu nie? Podstawa to zaufanie- kazde z nas ma swoje zycie jestesmy troche innym malzenstwem niz typowe polskie. Skoro nam to odpowiada- on wie po co tu jestem...

Gość gość
Uważaj bo Ci uwierzymy, że Twój facet pozwala Ci na rozmowy z innymi:D

Gość gość
ale skoro taka nieatrakcyjna jest to moze on jej pozwala?skad wiecie?

Gość gość
Żebym chociaż zauważył te twoją zabawę tutaj to bym wierzył. Ale Ty najnormalniej w świecie przynudzasz idiotko :O

hmmm, no nie wiem czy to aż takie dziwne że facet pozwala kobiecie pisać z innymi, może ma z nią równą polewkę z takiego pisania. Może to bawić oboje, poza tym znałem tu pary które na forach pisały i wszyscy świetnie się bawili ... nie wspomnę już - co dla mnie jest przegięciem - o parach dających popisy na różnych zarabiających kamerkach ....

Gość gość
To by sie zgadzalo pewnie ma jej dosc i szuka dla niej gacha na forumme:D

proszę się odp******ic od słowianki :classic_cool: nie znam jej ale wydaje się spoko kobitką :) v34 👄

Gość gość
Ale prostaczki :o

czesc sorelka:) jak zagladasz na forum to sie cieplej człowiekowi robi :D

mnie zdecydowanie rozmiękczasz:D nie wiem jak innych :P

Dobra kończmy - jestem bardzo ostrożna i radzę to każdemu - dla tych którzy nie wiedzą - skype nie jest tylko od ruchania :D Nie wierzysz w zaufanie bo sam sobie nie ufasz - swoją miarą mierzysz. Każdy dostaje inną fotę - pokaż którą masz a powiem Ci kim jesteś :) http://www.youtube.com/watch?v=OLsXsFLByqY Tak tradycyjnie...

no bo ja Ciebie lubiem no i to bardzo:classic_cool: wbrew temu co piszą o Tobie znawcy i mądrale forume :O

Gość gość
słowianko przypomnij soebi jak kiedys popilas i zaczelas wysylac foty kazdemy kto do Ciebie napisal:D nawet sama sie oglaszalas zeby pisali to wyslesz fotke:D:D wtedy zglosil sie Cukierek chyba Brahmin i kliku anonimowo i kazdy dostal :classic_cool: wiec nie piertol ze nie wysylasz byle komu i tym bardziej nie piertol ze jestes atrakcyjna :D🖐️

Gość gość
I co mi slowianka zrobisz jak pokaze twoja fotelle? Znasz mnie tylko z forum:Djestem ostrozniejszy niz ty bo chcialem jedynie twoja fote wyciagnac i podalem wszytskie falszywe info.peezdo gupia

Gość gość
Sorella = z włoskiego "Siostra" jako nazwa własna bo to Twój nick tępaczko zajeebana. a kurrwa i dziwwka to Twoje cechy charakteru zasrana lampucero prująca się z każdym kto popadnie. Suko zakażona HIV-em :O

Gość gość
I jej facet pozwala jej wysylac swoje zdjecia innym facetom?co za kurffa:O

Gość gość
gość I co mi slowianka zrobisz jak pokaze twoja fotelle? . nie pierrdol tylko wklejaj. :D chce zobaczyć jak wygląda ten tucznik :D