Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYROK Waśniewska obstawiamy

Polecane posty

Gość gość

Do godziny 11.30 pozostały przeszło 2 godziny. Obstawiajmy wyrok jaki dostanie... Ja wątpie w uniewinnienie ale myśle ze dostanie z 20 lat i kiedy juz wyjdzie edzie w takim wieku w którym nie bedzie mogla miec raczej dzieci. A wy jaki wyrok obstawiacie??

Gość gość
25 lat

Gość Emilka233333
kilkanaście lat obstawiam . Dożywocia nie dostanie bo nie byla wcześniej karana , ani szczególnie zdemoralizowana . Kobiety za gorsze dzieciobójstwa tzn z większym okrucieństwem nie dostawały dożywocia...Uniewinnienia też raczej nie przypuszczam bo wszystkie fakty wiążą się ze sobą , nie udało się podważazyć opinii biegłych...

Gość gosciuuu
25 lat

Gość hurteks
10 lat więzienia i 50 tys. zł. do zapłacenia

Gość stale_ciekawska
Stawiam na 25 lat, ale to moje zdanie,a jak postąpi Sąd i ławnicy? - to się okaże.Sądzę, że wyrok będzie sprawiedliwy,bo zasłużyła na najwyższą karę.

Kazdy wyrok ktory dostanie i tak bedzie ''niesprawiedliwy'' wobec tego co zrobila. Wedlug mnie to jej sie nalezy szubienica.

Gość Prokurator 1
15lat

Gość Emilka233333
ja nie sądzę żeby załużyła na najwyższą..Jest znienawidzona przez społeczenstwo ,ale to nie znaczy ,że zasłuzyla na 25 lat bo zabójstwo grozi od 8 do dożywocia więc rozpiętość jest dość duża

Gość gość
znienawidziło bo sama tego chciała!!! Jakie było jej zachowanie po śmierci dziecka? Jazda na koniu, kino, teksty typu "teraz mam czas na swoje pasje" :) no brawo, społeczenstwo rzeczywiscie bez powodu ją znienawidziło!!!!

Gość Emilka233333
nie mowie ,ze bez powodu ,ale były gorsze dzieciobójczynie taka jest prawda...

Gość gość
to kiedy sędzia może dac komuś dozywoscie jak nie po zabojstwie wlasnego malego dziecka?

Byly gorsze dzieciobojczynie,owszem. Ale zadna tak nie manipulowala ludzmi jak ona. Cala Polska w napieciu zyla tym zaginieciem,a ona dalej brnela w coraz to ciekawsze klamstwa.

Gość gość
najbardziej mnie w*****a fakt, że ona chce jeszcze zarobić na tej zbrodni...pisze książkę, myśli o filmie, udziela wywiadów....to chore, dlatego ja mimo jej młodego wieku i niekaralności dałabym jej dożywocie, jak chce prokurator

Gość Taktakq
Dostanie 25, wyjdzie po 10

Gość gość
NA PEWNO nie będzie uniewinnienia. Nawet jeśli śmierć tego dziecka nastąpiła nieumyślnie to tak: - Katarzyna W wcale, ale to wcale nie wyraża jakiejkolwiek skruchy, żalu itp Ona wciąż tylko powtarza "nie zabiłam Magdy" (bo tak ją wytresował adwokacina) na takie rzeczy sąd zwraca uwagę i widzi że ona tego wcale nie żałuje co się stało, jest oschła, jakby bez uczuć, a to działa na jej niekorzyść - zbezczeszczenie zwłok! Nawet jeśłi wypadła jej z rąk nieumyślnie, dziecko zmarło to kto normalny idzie i zakopuje dziecko w ziemi na mrozie -20stopni?! zamiast od razu zadzwonić po policje, karetke to ona nie okazała żadnego szacunku dla ciała tej dziewczynki, ŻADNEGO! zakopała ją jak psa... Art. 262. § 1. Kto znieważa zwłoki, prochy ludzkie lub miejsce spoczynku zmarłego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. mataczenie - trzecia rzecz to MATACZENIE w sprawie i SKŁADANIE fałszywych zeznań. Przecież ona ze swoim mężulkiem na początku udawała że ktoś im to dziecko ukradł/porwał że niby dla okupu. Dopiero detektyw Rutkowski ją przycisnął i wyszło na jaw że dziecko zakopała! co chwile inaczej na początku gadała, to nie jest mataczenie i składanie fałszywych zeznań? JEST Art. 233 § 1. Kto, składając zeznanie mające służyć za dowód w postępowaniu sądowym lub w innym postępowaniu prowadzonym na podstawie ustawy, zeznaje nieprawdę lub zataja prawdę, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3 Za mataczenie z kolei od 3 do 5 lat Podumowując: Dostanie 10-15 lat bezwzględnego więzienia

Gość gość
Tak jest! Mataczenie, fałszywe zeznania, zbeszczeszczenie zwłok i brak skruchy-żalu Jeśli sąd ma ją za to uniewinnić to nie ma sprawiedliwości w tym kraju...

Gość gość
jeszcze godzina i ten cyrk sie skonczy :D

Gość gość
dostanie 15 lat 25 jej nie dadzą

Gość Białobłocianin1985
zabójstwo-uniewinnienie inne§-maksymalnie 5lat

Gość gość
25 lat ps. jak sluchalem wczoraj mowy jej obroncy to mi sie sam scyzoryk w kieszeni otwieral:o

Gość gość
Zrobić jej to samo co ona dziecku. Oko za oko, ząb za ząb

Gość gość
najgorzej bedzie jak sad ponownie otworzy przewod :o wtedy ten cyrk rozpocznie sie na nowo

Gość gość
OKO ZA OKO

Gość dsefrewfrewt
a jednak

Gość gość
a nie mowilem, ze 25 lat?🖐️