Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa260490

Poszukuję orkiestry dj okolice JAWORZNA

Polecane posty

Gość kasiaa260490

W przyszlym roku, we wrześniu wychodzę za mąż. Potrzebuję znaleźć genialnej orkiestry bądź DJ, mam dwa tygodnie wstępnej rezerwacji, czyli dwa tygodnie na znalezienie m.in. orkiestry! Pomóżcie!

Gość gość
Jaki budżet? Z Jaworzna najlepsi są Intro, ale to nie jest kapela za 3 tys.

Gość kasiaa260490
Hmm...no właśnie tak 3000-3500 zł...

Gość gość
No to niestety o genialnej zapomnij, w tej cenie raczej grajki z podkładów, i nie wierz w cuda, że u nas grali i było super, bo ludzie mają gumowe uszy i nie słyszą najgorszego rzępolenia czy udawania.

Gość kasiaa260490
Zgadza się. Znajomi mięli zespół Tudor Band z Jaworzno, są bardzo zadowoleni. Ja byłam na tym weselu też i nie ukrywam, nie mogę się doczepić do niczego. Druga rzecz - zastanawiam się nad DJ. Rodzice byli na imprezie zorganizowanej z okazji rocznicy ślubu i grał na niej DJ Robert Bański (http://www.forton.com.pl/). Czy ktoś ich może zna? Rodzice są zachwyceni, grał współczesną muzykę, nie było slychać typowego "Jesteś szalona" czy innych żenujących kawałków.

Gość StudioPinezka
Dynamiczne, romantyczne, stylizowane... - jakie mają być Wasze fotografie ślubne? Wykonamy takie, które będą oddawały Wasze pragnienia, pasje i relację między Wami. Realizujemy wszystkie pomysły, a także starannie wykonujemy standardowe reportaże. Podczas uroczystości ślubnej jesteśmy niewidoczni, w trakcie wesela wprowadzamy serdeczną atmosferę, a na sesji plenerowej... Jest moc! ;) Technicznie - jasne szkła, bardzo dobre aparaty, profesjonalna obróbka, światła, tła, rekwizyty, foto-ścianka (hit!) www.studiopinezka.pl Fotografia ślubna, Fotograf ślubny, zdjęcia ślub i wesele, plenery.

Gość gość
Zespół Folk & Roll, 5 osób, 100% na zywo

Gość DJ DRAGON
Witam serdecznie, polecam Oprawę muzyczną DJ DRAGON z Katowic 10 godz. 1100zł - informacja tel. 518-953-464 Naprawdę godna polecenia,dużo sprzętu w tym oświetlenia.