Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

x lander x move opinie

Polecane posty

Gość gość

znalazlam wiele zdan na temat tych wozkow, mimo wszystko chcialabym uslyszec nowe, tutejszych mam. moze uzytkujecie i mi pomozecie? jestem przed trudnym wyborem zakupu wozka. z gory dziekuje za wszelkie rady ;)

Gość gość
ja niektórych ludzi nie rozumiem. setki modeli a oni rozważają akurat ten wadliwy któremu łamią się stelaże

Gość gość
Ja używałam najpierw gondoli od października zeszłego roku, jak dla mnie ok, niby mała, ale bez przesady przecież 10 kg dziecka się w niej nie wozi, do pół roku spokojnie wystarcza. Teraz mamy spacerówkę i tez ok. Dla mnie głównie ważne było żeby miał duże koła, był wytrzymały i zwrotny, bo mamy kiepskie drogi i te warunki spełnia.

Gość gość
a ja mimo masy negatywnych opinii kupilam x-move i jestem zadowolona

Gość gość
no więc wlasnie, "łamia" sie stelaze, i mimo wszystko chcialabym ten wozek zakupicl.. bo oprocz takich opinii znalazlam rowniez bardzo bardzo pozytywne.

Gość gość
ja mam cały zestaw jesteśmy nA ETAPIE gondoli i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
a jak z amortyzacją?

Gość gość
Prosze o nowe opinie

Gość gość
temu wózkowi robiony jest często czarny pijar, moim zdaniem niesłusznie...no ale jak każdy innej marki wózek nie jest to wózek dla każdego, zależy gdzie się mieszka, na pewno jak się mieszka na blokowisku gdzie jest wyasfaltowane, to lepiej lżejszy wózek...u nas na wertepach ścieżek prawie leśnych się sprawdził, duże pompowane koła, wytrzymały...mawiają że mała gondola, no duża nie jest, ale dla dziecka do 6 miesięcy spokojnie wystarczy nawet sporego, więc nie wiem o co chodzi ludziom...co do tego trzeszczenia, to owszem zdarza się, ale na pewno nie jak się jedzie po rownej drodze, a i po tej nierównej tylko momentami, mi to nie przeszkadza, bo nie wiem czy inne wózki nie miały by tak samo...jest to wózek za średnią cenę, średniej klasy...