Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

problem z mieszkaniem

Polecane posty

Gość gość

jestem z chłopakiem od 5 lat, wyprowadzamy się do wiekszego miasta. Nie stać nas na razie na kawalerkę bo ceny sa dość wygorowane okolo 700-750 zł na głowę co znacznie pzrekracza nasz budzet :/ niestety... wymyslilismy ze wezmiemy kogos do siebie w sensie 2 pokojowe mieszkanie badz 3 pokojowe i moj facet wezmie kolege a ja kolezankę, umówiłam sie juz z taka jedną ktora moze jest ładna ale jest dosc spora wyzsza ( albo rowna z moim facetem) troche barczysta. Nigdy nie mialam powodów do tego zeby byc o nia zazdrosna poza tym nigdy nei mialam powodów zeby byc zazdrosna o kogokolwiek. ale jednak obawiam sie ze cos sie moze miedzy nimi wydazyc :( nie wiem dlaczego za duzo filmów, ja mam 21 lat a ona i moj facet po 20. nie wiem kto bedzie mieszkał od mojego faceta czy znajdzie jakiegos kolege czy nie. Mój facet ma firme w Niemczech i tam jezdzi na 2 tygodnie na 1.5 tygodnia i wraca na tydzien i tak ma byc na cała zime z jednej strony chcialabym mu pwoiedziec zeby sobie nie zawracał glowy tym kumplem do mieszkania bo po co skoro go nie bedzie tyle a ja sie dobrze dogaduje z tamtą dziewczyną. Ona tez jest osoba z zasadami znam ja juz dlugo i czesto dziwiła sie sama ze jakas dziewczyna moze sie nawet usmiechac do zajetego ( oczywiscie chodzi ze tak zalotnie) Natomiast z drugiej strony mam obawy... prosze o pomomc :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować