Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga na strony z lokalizatorami

Polecane posty

Gość gość

zgubiłam telefon podczas długiego spaceru i nie wiem w której miejscowości, chciałam skorzystać z oferowanego tam odszukowania telefonów. informacja mówiła, ze trzeba wysłac sms, który kosztuje 1zł, pobrało mi 30,5zł i nie udostępniono żadnych danych, poza kolejnymi danymi do zapłacenia Reisen Group GMBH z serwisem lokalizacja-online.pl to nieistniejąca firma. podany nr tel jest fałszywy. mam nadzieję, ze zalogowanie się tam i podanie mojego nr tel nie zaskutkuje pobieraniem nastepnych opłat, typu za otrzymywane smsy, bo i o takich rzeczach słyszałam

Gość gość
a teraz ciekawostka. zmienili mi hasło żebym nie miała dostepu do nowo załozonego i opłaconego konta.

Gość gość
Skąd się biorą tacy głupcy?:O

Gość gość
i ty w to naprawde uwierzylas? ;) mi to gowno przychodzi na skrzynke prawie codziennie, ale to są bzdury, tylko policja moze zlokalizowac tel

Gość stella2531
No ja też się dałam nabrać tej stronie- LOKALIZACJA-ONLINE.PL!!!!! Dzięki bogu nie wysyłałam sms-a tylko zrobiłam przelew na 19 zł. Ale zamierzam zgłosiść to na policje, bo tak będą bezkarnie oszukiwać. Nie licze na zwrot kasy tylko, żeby się ktoś w końcu wziął za takich debilnych oszustów.