Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam kurwa dosyć po wizycie u lekarza wykupuje sobie abonament medyczny

Polecane posty

Gość gość

od kilku miesięcy choruje nie wiadomo co mi jest, internista i laryngolog nic nie znależli, jest podejrzenie refluksu lub nerwicy, wyczytałam ze podobne objawy są przy pewnej chorobie neurologicznej zagrazającej zyciu, wiec dmuchając na zimno chciałam się upewnić, tym bardziej ze wczesniej leczyłam sie na inne schorzenie neurologiczne, a ze w tym roku byłam juz u tego lekarza myslałam ze moje skierowanie nadal jest ważne, a ten s......l zażądał nowego na nową chorobę tylko jak skoro nie wiem co mi dolega,ale zrobił to w taki sposób z uśmiechem na twarzy że już zrozumiałam czemu ma pustki przed gabinetem a pani w recepcji mi odradzała leczenie się u niego, widać że ten pajac najbardziej to lubi nic nie robić

Gość gość
z moich obesrwacji wynika i potwierdza po matka mojej koleżanki że w tym kraju leczy się tylko starsze osoby bo szacunek itp. a osoby młode traktuje się jak śmieci, mimo ze zarabiją i opłacają składki

Gość gość
sprostowanie: matka kolezanki jest pielęgniarką

Gość Luizz
oj , z tego , co piszesz to on olewa sprawę a idź na kawę i zapomnij o chorobie!

Gość gość
no co ty! starych sie w ogole nie leczy szkoda kasy a o szacunku to juz w ogole nie ma mowy...

Gość gość
nie moge zapomniec bo mam nudności non stop chce mi się wymiotować, nie moge jesc to normalne nie jest,