mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nic wartościowego z Twojego postu nie wypływa abym miała jakąś powinnosc. Także pozostaje Ci tylko śnić o tym. I zapamiętaj na przyszłość że Ty, jak kilka innych osób stąd, nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji, póki nie odczadziejesz, więc zacznij cenić swój czas i mnie nie cytuj bo będziesz potraktowany ignorem. śmieszne po co w takim razie tak się produkujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a ja gejami i mądrościami Iskry Masz jakiś problem ze swoją tzw orientacją, że się jej wstydzisz i wmawiasz ludziom bajeczki, w które co drugi nie wierzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Krzysztof Stolec napisał: To jest asgard. Nie zawisł na żadnym drzewie, w przeciwieństwie do jego niespełnionej miłości- hivobene xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: śmieszne po co w takim razie tak się produkujesz Zacznij myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Masz jakiś problem ze swoją tzw orientacją, że się jej wstydzisz i wmawiasz ludziom bajeczki, w które co drugi nie wierzy? Dobrze się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: pogadałbym se o pierdołach z kimś kto jest choć trochę szczęśliwy w życiu i w związku z tym nie spędza go na dopi3rdalając innym bo to miejsce zamienia się w generator hejtu Ja tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 48 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Mnie już też to męczy, bo na dzień dobry obrywam jakimiś Borynami i zerami. Rzyg. Mnie też się przyda ten reset od Świąt. W ogóle ja dopiero kliknęłam na Twój avatar i zobaczyłam całość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: pogadałbym se o pierdołach z kimś kto jest choć trochę szczęśliwy w życiu i w związku z tym nie spędza go na dopi3rdalając innym bo to miejsce zamienia się w generator hejtu Uderzaj do Mary. Jedyna kulturalna, inteligentna i ma szeroki wachlarz zainteresowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Krzysztof Stolec napisał: To jest asgard. Nie zawisł na żadnym drzewie, w przeciwieństwie do jego niespełnionej miłości- hivobene Albo Bene. Tamten wydawał się ogarnięty bardziej na tyle co kojarzę, ale może to już wapomnienia sprzed lat się zatarły i obraz jego osoby. Jeden hu. Hetero nie jest i to da się wyczuć i w postach czasem daje podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Mnie też się przyda ten reset od Świąt. W ogóle ja dopiero kliknęłam na Twój avatar i zobaczyłam całość Suprajz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Uderzaj do Mary. Jedyna kulturalna, inteligentna i ma szeroki wachlarz zainteresowań. jeśli chodzi ci o te fotografkę to z nią pisałem trochę ale dawno już jej nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 51 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Powtarzać za widmokiem i madzialeną to najcięższy upadek na tym forum. Dodaj jeszcze wspieranie się gienią i już naprawdę ciężko sobie wyobrazić co poszło aż nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Icebound Harpy napisał: Ha ha. To ja może zejdę do 15. 🪻 Nie! Bo prokurator się nami zainteresuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Albo Bene. Tamten wydawał się ogarnięty bardziej na tyle co kojarzę, ale może to już wapomnienia sprzed lat się zatarły i obraz jego osoby. Jeden hu. Hetero nie jest i to da się wyczuć i w postach czasem daje podpowiedzi. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 48 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Suprajz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 414 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jeśli chodzi ci o te fotografkę to z nią pisałem trochę ale dawno już jej nie widziałem Wczoraj z nią rozmawiałam. Ciebie pewno temat maszyny do szycia i pościeli nie zainteresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, bad behaviour napisał: Oczywiście, powinnam podążać za tłumem, w którym jest między innymi Madzia, żeby nie obrywać, już biegnę Raczej rzucasz serduszka i podziękowania, żeby za tobą podążali. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: xD Tym nic nie zdziałasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Albo Bene. Tamten wydawał się ogarnięty bardziej na tyle co kojarzę, ale może to już wapomnienia sprzed lat się zatarły i obraz jego osoby. Jeden hu. Hetero nie jest i to da się wyczuć i w postach czasem daje podpowiedzi. tak musi być bo nie lecę na twoje wdzięki ewentualnie nie jestem chadem jak lex xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Wczoraj z nią rozmawiałam. Ciebie pewno temat maszyny do szycia i pościeli nie zainteresuje. No nie wiem czy nie zainteresuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Wczoraj z nią rozmawiałam. Ciebie pewno temat maszyny do szycia i pościeli nie zainteresuje. prześcieradło może być dobre jako tło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: tak musi być bo nie lecę na twoje wdzięki ewentualnie nie jestem chadem jak lex xD Manipulacja poziom -3 Oszczędzić sobie wstydu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, bad behaviour napisał: Mnie też się przyda ten reset od Świąt. W ogóle ja dopiero kliknęłam na Twój avatar i zobaczyłam całość Od czego konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 51 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Raczej rzucasz serduszka i podziękowania, żeby za tobą podążali. Też daję serduszka jak się z kimś zgadzam. To chyba taka tradycja forumowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Stolec 11 Napisano 4 godziny temu Fifty fifty, jeden z nich i będzie sobie teraz wklejał "xD" blać jobana xD 4 minuty temu, Mgła napisał: Albo Bene. Tamten wydawał się ogarnięty bardziej na tyle co kojarzę, ale może to już wapomnienia sprzed lat się zatarły i obraz jego osoby. Jeden hu. Hetero nie jest i to da się wyczuć i w postach czasem daje podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Krzysztof Stolec napisał: To jest asgard. Nie zawisł na żadnym drzewie, w przeciwieństwie do jego niespełnionej miłości- hivobene I to ja podobno jestem tępa. What the fuck. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Krzysztof Stolec napisał: Fifty fifty, jeden z nich i będzie sobie teraz wklejał "xD" blać jobana xD obaj naraz i autobus Arabów może być ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 125 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Też daję serduszka jak się z kimś zgadzam. To chyba taka tradycja forumowa. A dziękujesz w komentarzu osobom, które stanęły za tobą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Krzysztof Stolec napisał: Fifty fifty, jeden z nich i będzie sobie teraz wklejał "xD" blać jobana xD A hui tam nawet czy ten, czy sren, czy nawet ktoś nowy, dla mnie liczy się zachowanie, a jest paskudne, a tylko milczę na ten temat od dawna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Stolec 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: I to ja podobno jestem tępa. What the fuck. Wskaż jedną osobę, która nie uważa cię za tępą. Masz 2 dni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach