Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubus

dlaczego 50 latki się upiększają

Polecane posty

Gość lubus

Nie rozumiemtego. Kobieta upiększa sie makijażem , farbowaniem włosów,solara żeby przypodobać się mężczyznom. A taka 50 nawet gdy się pomaluje to będzie brzydka lub będzie wyglądać gorzej. No wiem , nie mogą się pogodzić ze tracą swoją urodę :zwisa skóra,rozstępy,cellulit,przebarwienia. Ale żeby w tym wieku żeby być piękną to trzeba iść pod nóż. Popatrzcie na starsze kobiety w show biznesie, dzięki operacją są takie piękne.

Gość dziewiec i pol tygodnia
a widzales kiedys szesdziesieciolatka ktory wlosy farbuje i regularnie korzysta z solarium?

Gość gość
Przyzwyczajenie robią to przecież od 35 lat.

Gość gość
bo robia to dla siebie, a mezczyzn to maja w d.........

Gość gość
bo 50tki w odróżnieniu od ciebie pustaku upiększają sie dla siebie a nie dla mężczyzn tak jak ty to robisz,żeby jakiś zwrócił na ciebie uwagę, 50siątki mają poukładane życie, swoich mężczyzn i większą od ciebie polisę , więc możesz im skoczyć

Gość pomoge pani
mam ciotkę po pięćdziesiątce, jest opalona, szczuplejsza ode mnie , bo nosi rozmiar 34, i super laska z niej , więc gadaj zdrów

Gość gość
Jesteś żalosny! Jeżeli dbam o siebie to wyłącznie dla lepszego samopoczucia.Nie chodzę do solarium, nie mam rozstępów i nawet nie maluje się! Jeżeli już to tylko usta.

Gość lubus
Jare jare. Jestem kobietą jak coś.

Gość gość
a twoja matka ile ma lat pewnie jest 50letnim kocmoluchem w dresie! bo moja nawet w wieku 60lat zawsze zadbana i z makijazem i jest piekna kobieta.

Gość gość
nasze matki w wieku 50 to dopiero szalały,dancingi, wczasy,domówki,sylwestry huczne ,na jakich ty w życiu nie będziesz, a my mamy się przejmować w dzisiejszych czasach co gównażeria o nas myśli? zapomnij przegrańcu

Gość gość
obojętnie ile się ma lat człowiek powinien o siebie dbać, czy według ciebie kobieta 50, 60 czy nawet 80 powinna nie mieć zębów i włosy związane gumką od majtek.

Gość gość
czy według ciebie kobieta powinna być szczerbata i mieć włosy związane gumką od majtek.

Gość gość
ostatnio widziałam 20 stolatkę do 23 w sklepie jak się schyliła jak boki poorane rozstępami wywaliła to ciekawa jestem co ona w wieku 50lat zrobi,bo my to chociaz za młodu nie miałyśmy sadła i rozstępów tak jak wy teraz

Gość gość
"dzięki operacją" - jak k, można tak pisać. To już jest jakaś plaga. CZego was uczą w tych szkołach? Żeby nie rozróżniać gdzie jest "ą" a gdzie "om" analfabeta ...

Gość gość
w kazdym wieku mozna sie upiekszac, malowac, dbac o sibie itp nie pojmuje czemu to kogos dziwi

Gość gość
Niekoniecznie gimbusy,zauważyłam,że młode "kobietki"myślą,że one się nie zestarzeją , a tu za parę lat niespodzianka, ale się zdziwią, pewnie z tego szoku przestaną dbac o siebie, no cóż niektórych myślenie po prostu boli.

Gość gość
Według tego debila, to wszystko co robią kobiety to ma na celu zrobienie dobrze mężczyznom. (albo mężczyną -według nowych zasad gramatycznych) Nie masz prawa dbać o siebie, bo już cię pieprzenie nie interesuje, bo jesteś po przekwicie, no więc ogol głowę na łyso i wyrwij wszystkie zęby, żeby nie irytować nieletnich matołów. To chyba kobieta napisała, bo facet to by nawet nie rozmyślał na podobne tematy. ALe dobrze, że takie matoły istnieją, ma nas kto obsługiwać w knajpach. Oczywiście po odpowiedniej szkole gdzie tresują takie małpy.

Gość gość
autorka ma zryty beret pewnie od łykanych garściami tabsów antykoncepcyjnych,ale czegóż to sie nie robi żeby się przypodobać wg. nowej pisowni mężczyzną

Gość gość
Chodzi mi oto że nawet gdy taka kobieta po pięćdziesiątce się pomaluje to i tak wygląda brzydko. Nie chodzi mi o czynność tylko o efekt.

Gość gość
już się nie pogrążaj kiedyś na tego typu odkrywcze przemyślenia mówili chłopska filozofia

Gość dojrzałyPelikan
jak się ktokolwiek pokoloruje bez przestrzegania pewnych zasad, to w każdym wieku będzie wyglądać brzydko. CZy wszystkie nastolatki wyglądają dobrze w makijażu?

Gość gość
a 40tka wyglada dobrze jak sie pomaluje? co sadzisz ,jest efekt?

Gość gość
Moze dlatego zeby nie straszyc na ulicy... Kobieta jak jest młoda zawsze wygląda pieknie, bez makijazu nawet lepiej... Ja mam 35 lat i pomalowłam sie raz w zyciu...ale niestety brzydne... :( moze niedługo tez bedzie trzeba zaczac sie malowac, farbowac, łazic do kosmetyczki, itp. Nie po to zeby wygrac top model, ale po to, zeby niewyglądac jak zul.... Bo jak babka jest satrszawa i jeszcze zaniedbana to wygl.ąda po prostu strasznie

Gość gość
malowałam sie kiedy ciebie na świecie nie było, maluję się i malować będę, a wiesz dlaczego? bo umiem

Gość gość
Chodzi mi oto że nawet gdy taka kobieta po pięćdziesiątce się pomaluje to i tak wygląda brzydko. Nie chodzi mi o czynność tylko o efekt. x x A czy jak sie nei pomaluje bedzie wyglądac lepiej?

Gość dojrzałyPelikan
co to znaczy "się pomaluje?" przecież wiadomo że w każdym wieku są jakieś zasady. O ile mi wiadomo, dojrzałe panie muszą ostrożnie z cieniami i w ogóle z mocnymi kolorami na brwiach. Nie wiem czy masz na myśli farbowanie włosów. Tutaj też pewne śmiałe kolory czy cieniowanie czasem może niepoważnie wyglądać na dojrzałej pani.

Gość gość
co to znaczy "się pomaluje?" przecież wiadomo że w każdym wieku są jakieś zasady. O ile mi wiadomo, dojrzałe panie muszą ostrożnie z cieniami i w ogóle z mocnymi kolorami na brwiach. Nie wiem czy masz na myśli farbowanie włosów. Tutaj też pewne śmiałe kolory czy cieniowanie czasem może niepoważnie wyglądać na dojrzałej pani. x x Pomaluje sie - czyli nałozy makijaz... Moze to kwestia gustu, ale mi sie nie podoba mocny makijaz, w ogóle mi sie on nie podoba, szczególnie przesadzony, młode tez a takim wyglądaja jak k***wki... ale fakt ze dzieki makijazowi tzn dobremu- starsze osoby nieraz wygladaja lepiej, tzn b zadbanie... farbowanie włosów to juz w ogóle koniecznosc w starszym wieku- jednak takie włosy nieprawdopodobnie odmadzaja, widziałam zdjecia tesiowej keidy nie farbowała i była siwa, wyglądała w wieku 45 lat gorzej, niz potem jak miała 55 i sie farbowała... kolory złe tzn niepasujace do cery wygladaja zle u kazdego, podobno powinno sie farbowac na góra dwa odcienie inne niz naturalny... A co do smiałych... widziałam keidys stara babunie chyba z 70 lat pofarbowana na... fioletowo.. i wyglądała czadowo.. ubrana normalnie, jak babunia, ale te fioletowe włosy... dzieki temu miała taki weselszy wygląd... a ty pewnie młody, a taki nudny, na co te konwencje? Ze starsza osoba musi byc powazna? Na co?

Gość gość
mlode osoby nie lubia starszych, a mnie czasami obrzydzaja mlode te tunele w uszach resztki dredow wygolone po bokach wlosy u kobiet tatuaze siedzenie z dzieckiem z wozkiem z piwem i z papierosem, gdzies na schodach sponsoring to, ze dziewczyny sa takie łatwe itd.

Gość dxhmndz
bo 50 latka tez moze byc atrakcyjna :)