WychodzeNaChwile 860 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: I ... Iiiiii ... i ja byłem młodszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 860 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Najgorszy jest wiatr wywołajmy Babę z lasu (z ryb?, z nad jeziora?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Najgorszy jest wiatr A ja lubię tylko konkretna burza musi być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Dobrze że mam Ciebie to wiem kiedy coś wiedzieć i jak tu się nie czuć przybyszem z innej planety . Przybysz z innej planety jest słodki. Przynajmniej alfa lubilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: wywołajmy Babę z lasu (z ryb?, z nad jeziora?) Weź wywołaj kogokolwiek będzie ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: A ja lubię tylko konkretna burza musi być. Burza może być ale z tobą kłocić się nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przybysz z innej planety jest słodki. Przynajmniej alfa lubilam Ja wolałem opowieści z krypty, Ty bardziej komedie i to zostawiło trwałe ślady na psychice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Burza może być ale z tobą kłocić się nie będę W ciszy byśmy oglądali burze żeby nie drażnić natury . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Get Out napisał: Ja wolałem opowieści z krypty, Ty bardziej komedie i to zostawiło trwałe ślady na psychice. Czyli jakbyśmy to połączyli to wyszłoby opowieści z krypty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 213 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli jakbyśmy to połączyli to wyszłoby opowieści z krypty Szukam gdzie to obecnie obejrzeć, bo czarne komedie są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 860 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli jakbyśmy to połączyli to wyszłoby opowieści z krypty pamiętam opowieści z krypty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach