Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta odchudzająca Poznań

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad cateringiem, który pomógłby mi w zrzuceniu zbędnych kilo. Wiem, że są oferty, które zajmują się dostarczaniem odpowiednio zbilansowanych posiłków. Może jakieś propozycje? Żeby też ceny w miarę wyglądały. Nie chcę żadnych dietetyków ani książek. Interesuje mnie dieta z dostawą w określone miejsce, ponieważ pracuję całymi dniami.

Gość Zuzanna LP
Wiem o czym mówisz, na taki catering możesz liczyć w Lekko z dietą. W sieci powinnaś znaleźć ich stronę.

Gość gość
Zeby stawiac prace ponad zdrowie, good luck!

Gość gość
No niestety czasem tak jest, że aby się utrzymać to trzeba pracować całymi dniami. Polska rzeczywistość....

Gość 0427
Świetna oferta. Muszę przyznać, że takie rozwiązanie często jest wygodne :) Faktem jest, iż nie wszyscy mogą sobie pozwolić na regularne posiłki, dlatego to doskonała opcja. Elegancko.

Gość gość
I co z tą stronką ? ? ?

Gość gość
Sama dieta też nie wystarczy. Potrzeba też trochę ruchu i zabiegów ujędrniających i modelujących sylwetkę. Polecam zabiegi liposukcji ultradzwiękowej w Poznaniu: www.beautypremium.pl/liposukcja-ultradzwiekowa/

Gość olo klepacz
Stronka jest banalnie prosta www.lekkozdieta.pl :)

Gość gość
Ale to jest mega drogie z tego co słyszałam. Ja bardzo sobie chwalę Poradnię Dietalia , bo tam przyjmuje dietetyk, który układa Ci prostą dietę, bez żadnych udziwnień. Prosto, szybko i zdrowo i to jest moim zdaniem o niebo lepsze od cateringu.

Gość Misiek22

My z żoną ostatnio zamawiamy Tummy Heaven pod Poznań i bardzo sobie chwalimy. Mają duży wybór i na początek dietetyk pomaga wybrać coś dla siebie, ja akurtat mam diete na mase, ale żonka się odchudza i już widać pierwsze efekty. 🙂