Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednaaaaaaaaaa123

Potrafię wyglądać super albo beznadziejnie wy też tak macie

Polecane posty

Bo u mnie jest duża różnica jak np się odstawię , postaram żeby ładnie wyglądać , pomaluje się starannie , jestem opalona lekko , wypoczęta itd niż jak jestem zmęczona , blada , mam jakieś zmartwienie wtedy już tak fajnie nie wyglądam tylko dużo gorzej Widze to tez po reakcji facetów , jak sie odstawię to częsciej zwracaja na mnie uwage ,praktycznie każdy się ogląda ,a jak mam gorsze dni to patrza sie przeważnie obojetnie... Też czasem się oglądają no ,ale rzadziej..

I pracuje nad tym żeby wyglądać fajnie cały czas ,ale czasem jak narazie mi się to niestety nie udaje... Szczególnie jak jak pisałam mam jakieś zmartwienie typu egzamin to wtedy uroda schodzi na dalszy plan ,albo jak jestem zmęczona wtedy co bym nie robiła to będę blada

Gość gość
Wszyscy tak mają, nawet te tzw.gwiazdy światowe :)

Gość gość
dokładnie też tak mam, kiedyś jeszcze w liceum koleżanka mi powiedziała właśnie, że moja uroda zależy od dnia. Po latach wyciągnęłam wnioski, wiem co zrobić żeby wyglądać super, odnalazłam swój styl :)

ja też właśnie mam swój styl i wiem co robić żeby ładnie wyglądać tzn muszę się porprostu dopracować , lekko opalić , wyspać przede wszystkim , ubrać w te ciuchy w których wiem ,że mi lepiej niż w pozostałych ( nie chodzi to u miniówki czy wyzywające ciuchy,ale nawet bluzka bluzce nie równa) , no i ładnie pomalować i już jestem inną dziewczyną.. A najgorzej np ostatnio kiedy mam egzaminy poprawkowe i nie mam na nic czasu , jestem blada ,zmęczona i szkoda gadać.. Może nie wyglądam tragicznie ,ale tak przeciętnie , nijako.. Od października muszę zadbać o siebie bardziej :)

up

Gość ta od nowo poznanego
też tak mam;) a czemu od października? studia?

tak , bo teraz mam sesję i nie mam za bardzo czasu :/ ale od października mam luz :)

Gość ta od nowo poznanego
a co studiujesz i gdzie? :)

Gość gość
każdy tak ma...